kız tavlama taktikleri (dr.kazanova taktikleri)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
snappy, dostum boşver gel biz içmeye gidelim. bizim bahtımız kara. ayık dolaşmak haram bundan sonra.

Sayın:BondGirl007bir kız nasıl tavlanır sizden dinleyelim bir de ,nelere tav oluyorsunuz?

İşi biraz abartıyorsunuz aslında. işyerinde, okulda yada herhangi bir yerde bir hanımefendinin davranışları nasıl hoşuna gidiyor onu diger kadınlardan ayrı tutuyorsan aynısı kadınlar içinde geçerli. Ben bir kadının tavlanabilecegini düşünmüyorum. Doğada olduğu gibi insan ilişkilerinde de dişi her zaman secicidir.
Sizden hoşlanmışsa sizinle ilgilenir ve diğer erkeklerden özel olarak size farklı davranışlarla konuşur. Kısaca tavlamaniza izin verir ama siz tavladiginizi zannedersiniz.

Abi zeki değilse güzelliği yere batsın. Bunuda anlayabilmek için bi çok kez farklı ortamlarda, farklı durumlarda görüşebilmem lazım. Ben tanımadan hoşlanamam anca beğenirim. Oda burgerlerin resimleri ve orjinalleriyle orantılı çıkar genel olarak.

En çok sevdiğim kız arkadaşımla tanıştıktan 4,5 yıl sonra sevgili olmuştuk :)

Abi zeki değilse güzelliği yere batsın. Bunuda anlayabilmek için bi çok kez farklı ortamlarda, farklı durumlarda görüşebilmem lazım. Ben tanımadan hoşlanamam anca beğenirim. Oda burgerlerin resimleri ve orjinalleriyle orantılı çıkar genel olarak.

En çok sevdiğim kız arkadaşımla tanıştıktan 4,5 yıl sonra sevgili olmuştuk :)

Çok zeki olması da iyi değil. Sonra arkadaşlarınla buluşmak için söylediğin yalanların hepsini bulabilir yada seni halısaha maçına göndermemek için elinden gelen cinliği yapabilir. (Yalan söylemiyor olabilirsin fakat ben öyle belirttim yanlış anlaşılmasın)

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Motorun lastiği eskidi lastik araştırıyodum
Başlığı 'Kız Tavlama LASTİKLERİ' diye okumuşum ya :cherry:
O ne ki diye girdim konuya meğer mevzu derinmiş :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar