Yuh ne yürek varmış sende be kardeş.babanesi burda oturuyo ona sorcam bakalım
Yuh ne yürek varmış sende be kardeş.babanesi burda oturuyo ona sorcam bakalım
sosyal medyadan buldum kendisini,mesaj atayım mı ?
Lucas abicim,çok klişe bir giriş olmadı mı? ben kız olsam etkilenmezdim.
hahahaalem adamsın :mrgreen: vallahi doğru.
En güzeli bu aslındada sen yinede sosyal medyada takip et....yazmicam ya,bidaha gelirse yüz yüze halledicem
zaten aşk diye bir şey de yoktur. aşk, neslin devamı için hormonların etkisiyle kızışmaktır. aşk güçlü bir çiftleşme arzusudur. çiftleşince geçer.
naber yazma :mrgreen:
tanıdığın samimi kişilere "naber" dersin ki ben o kelimeyi sevmem ve bana "naber" diyenlere "o ne demek" diye soruyorum her seferinde.
naber ne demek?
"merhaba" yazabilirsin.
Yapacağın giriş önemli, çok samimi olursan kaybedersin, çok mesafeli olursan yine kaybedersin.
"Selam, naber?" de ısrarlıyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
"Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim" de ki merhaba mı ?
Fatih, bir kıza herkes merhaba der, naber diyen samimidir
En azından bizim zamanımızada öyleydi.
aslında naber yada merhaba dedikten sonrası daha önemli, birini kendine bağlamak için başka şeyler gerekiyor.
elektrik lazım![]()
tavlamak en zevkli ve en kolay sayılabilecek kısmıdır.
esas sonrası biraz sıkıntılı.
bir hanımefendiyi tavlama safhasını, tavladıktan sonraki birliktelik kısmına tercih ederim.
türk kadınları ve türk erkekleri, dolayısıyla türk ilişkileri problemli.
demedi demeyin diye diyorum.
emeğine sağlık
uzun bir yazı olmuş
ama bu kadar uğraşmaya gerek yok, cüzdan dolu olsun yeter...
Ya beyler böyle bişey YOk bunlarınkiyle hepsi boş. Burçla ilgilenen erkek mi olur ya bi kere? Bi erkeğin burçlarla aşırı ilgilenmesi çok itici. Tokalaştıktan sonra elimi çekerken gözlerinin içine bak falan.. kız sizden hoşlanmıyorsa bu şekilde komik duruma düşersiniz. Gözlerinin içine melül melül bakınca sizden hoşlanacağını mı zannediyorsunuz? Bu tabii benim fikrim genelleme yapmayayım