kız tavlama taktikleri (dr.kazanova taktikleri)

Motosikleti
600RR
Lucas abicim,çok klişe bir giriş olmadı mı? ben kız olsam etkilenmezdim.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache

naber yazma :mrgreen:

tanıdığın samimi kişilere "naber" dersin ki ben o kelimeyi sevmem ve bana "naber" diyenlere "o ne demek" diye soruyorum her seferinde.

naber ne demek?

"merhaba" yazabilirsin.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
zaten aşk diye bir şey de yoktur. aşk, neslin devamı için hormonların etkisiyle kızışmaktır. aşk güçlü bir çiftleşme arzusudur. çiftleşince geçer.

Aşk ve sevgi pekişir. Ortak yanın olan bir kız seni her daim kendisine sevgi ve aşk duymana sebep olur çünkü yaşam tarzları aynı.

Moderatör

Yapacağın giriş önemli, çok samimi olursan kaybedersin, çok mesafeli olursan yine kaybedersin.

"Selam, naber?" de ısrarlıyım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

naber yazma :mrgreen:

tanıdığın samimi kişilere "naber" dersin ki ben o kelimeyi sevmem ve bana "naber" diyenlere "o ne demek" diye soruyorum her seferinde.

naber ne demek?

"merhaba" yazabilirsin.

"Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim" de ki merhaba mı ?

Fatih, bir kıza herkes merhaba der, naber diyen samimidir :)
En azından bizim zamanımızada öyleydi.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Yapacağın giriş önemli, çok samimi olursan kaybedersin, çok mesafeli olursan yine kaybedersin.

"Selam, naber?" de ısrarlıyım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

"Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim" de ki merhaba mı ?

Fatih, bir kıza herkes merhaba der, naber diyen samimidir :)
En azından bizim zamanımızada öyleydi.

aslında naber yada merhaba dedikten sonrası daha önemli, birini kendine bağlamak için başka şeyler gerekiyor.

elektrik lazım :)

tavlamak en zevkli ve en kolay sayılabilecek kısmıdır.
esas sonrası biraz sıkıntılı.
bir hanımefendiyi tavlama safhasını, tavladıktan sonraki birliktelik kısmına tercih ederim.
türk kadınları ve türk erkekleri, dolayısıyla türk ilişkileri problemli.
demedi demeyin diye diyorum.

Ya beyler böyle bişey YOk bunlarınkiyle hepsi boş. Burçla ilgilenen erkek mi olur ya bi kere? Bi erkeğin burçlarla aşırı ilgilenmesi çok itici. Tokalaştıktan sonra elimi çekerken gözlerinin içine bak falan.. kız sizden hoşlanmıyorsa bu şekilde komik duruma düşersiniz. Gözlerinin içine melül melül bakınca sizden hoşlanacağını mı zannediyorsunuz? Bu tabii benim fikrim genelleme yapmayayım

tavlamak en zevkli ve en kolay sayılabilecek kısmıdır.
esas sonrası biraz sıkıntılı.
bir hanımefendiyi tavlama safhasını, tavladıktan sonraki birliktelik kısmına tercih ederim.
türk kadınları ve türk erkekleri, dolayısıyla türk ilişkileri problemli.
demedi demeyin diye diyorum.

türk deme; anadolu halkı de, bizim insanımız de. her olayda türk diye diye türk ırkının itibarı beş paralık oldu.

zaten azınlık durumuna düştük. ülkede bir avuç türk kaldı. müzelik hale geldik şerefsizim.

emeğine sağlık
uzun bir yazı olmuş
ama bu kadar uğraşmaya gerek yok, cüzdan dolu olsun yeter...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gen avcılarından bahsediyosak
avlanmaya değer gen vadet melisin
geçer seviyede gen vadediyor san
yumurtlama zamanı seni tenhada görmesin

pardon fazla teknik oldu

Motosikleti
600RR
Ya beyler böyle bişey YOk bunlarınkiyle hepsi boş. Burçla ilgilenen erkek mi olur ya bi kere? Bi erkeğin burçlarla aşırı ilgilenmesi çok itici. Tokalaştıktan sonra elimi çekerken gözlerinin içine bak falan.. kız sizden hoşlanmıyorsa bu şekilde komik duruma düşersiniz. Gözlerinin içine melül melül bakınca sizden hoşlanacağını mı zannediyorsunuz? Bu tabii benim fikrim genelleme yapmayayım

Sayın:BondGirl007bir kız nasıl tavlanır sizden dinleyelim bir de ,nelere tav oluyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar