Kız benden hoşlandı motora bindirince kaçtı

Arkadaşlarla sefaköyde kafeye gidelim dedik 3 kişi çıktık yola. Kafeye geldik motorları çektik kasklar elde içeri girdik oturduk bir masaya.
Tam karşımızdaki masada 4 tane kız muhabbet ediyorlardı. Ayaz adındaki arkadaşım o kızlardan birini tanıyormuş. Gidip selam vereyim geliyorum dedi. Gitti gelmek bilmedi 5 dakika kızlarla oturdu. Ayaz yanıma geldikten sonra telefonuma mesaj geldi ''selam'' yazıyordu. Şaşırdım arkadaş olayı anlatınca çaktım olayı. Dün gece kızla baya mesajlaştık bugün buluşalımmı dedim kabul etti. Kafenin önünden aldım kızı motorla dolaştırdım biraz sanırım biraz fazla gaz açtım indiğinde korkmuş gibiydi :mrgreen: Ya benim gitmem lazım deyip gitti. Mesaj attım cevapta vermedi :mrgreen:

Önemli değil motorumla mutluyum :queen:

senin motorun markası ne çok merak ettim :)

Cem Kardeşime katılıyorum hız yapmak yerine yavaş yavaş tatlı tatlı rüzgarı hissetirrseniz gerçekten seviyorlar benim arkadaşlarım genelde ne zaman gezecez bidaha diyor. Ha şöyle bir olay oldu motorcuyum diye benden hoşlandığı halde uzaklaşan kız var :mrgreen: öylesine de sen yoluna ben yoluma dicen :p+

bide hızdan değilde titreşimden dolayı kızcağızın tuvaleti falan gelmiş olmasın motor neydi acaba :mrgreen:

Motorum Gsx-R 600
Cok titresimli bir motor degil. anlarım lavoboya gitmesi gerekti. 3 gündür lavoboda ne yapıyor bu kız :mrgreen:

abi şimdi gsxr 600 ün arkasına bende binsem bi tırsabilirim aslında :mrgreen: Cidden merak ettim ya desene 40 50 kişiye sordum kimse nedenini açıklayamadı sen söle bari neden gittin millet rahatlasın diye :queen: memleket meselesine döndü de :mrgreen:

Hangi motorla?
Hangi şartlar?
Hangi ekipmanlarla?

100' den daha önemli olan bu soruların cevapları bence.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Valla bana bu tarz konularda hiç akillisi denk gelmez. Ben arkadakinin sorumluluğunu düşündükçe, daha hızlı, bassana uff be salak, çok yavassin, çok sıkıcısın vsvsv... Aslinda aklini kacirir bassam ama malesef. Cevabimda indigimizde hep aynı olur. Isine geliyorsa...

abi şimdi gsxr 600 ün arkasına bende binsem bi tırsabilirim aslında :mrgreen: Cidden merak ettim ya desene 40 50 kişiye sordum kimse nedenini açıklayamadı sen söle bari neden gittin millet rahatlasın diye :queen: memleket meselesine döndü de :mrgreen:

Telefonuma cevap vermiyordu bende vazgeçtim aramaktan :mrgreen:

Boşver gideni geleni. Sana göre değilmiş zaten o. Canavarın fotoğrafını atta gözümüz makina görsün :wiinkk:
Yanlış anlamayın ama nazara inanan biriyim hocam :)

Hangi motorla?
Hangi şartlar?
Hangi ekipmanlarla?

100' den daha önemli olan bu soruların cevapları bence.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Gsx-R 600
Hava güneşli
Bende full koruma bot eksik sadece. Artçıda kask, korumasız deri mont, eldiven, dizlik

Sizede kazasız sürüşler :)

sana göre 100 yapmışsındır ama o ilk defa biniyorsa 250 300 hissetmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar