Kısmetde CBF varmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
waaaaaaaaaaaaaayyy emunn abiiimm hayırlıı olsunn almısın cbf =))=))=)):p:p hayırlı ugurlu olsun tekerın düz bassın :p:p:p=)):rendeer: kazasız belasız sürüşler inşallah sana ve hepimize....

işten şimdi çıkıyorum istersen geliyim çarşıya :cherry: ayrıca şu telefon numaranın geri kalan kısmınıda ver artık bugün cuma :mrgreen:

yaz emincim .. 0900 910 19 91 arabeniii araabanrevenii :queen::queen: msn varmı ..şşt msn e gelsene .. pişşt yakışıklı uuob ((:) msn varmı..:queen::queen:

waaaaaaaaaaaaaayyy emunn abiiimm hayırlıı olsunn almısın cbf =))=))=)):p:p hayırlı ugurlu olsun tekerın düz bassın :p:p:p=)):rendeer: kazasız belasız sürüşler inşallah sana ve hepimize....
sağolasın taylocum:rendeer: amin cümlemize :cat:
yaz emincim .. 0900 910 19 91 arabeniii araabanrevenii :queen::queen: msn varmı ..şşt msn e gelsene .. pişşt yakışıklı uuob ((:) msn varmı..:queen::queen:
0900 910 19 91 ya kanka, bu numarayı aradım bayan gibi konuşan bi abi açtı telefonu jesse çıktı dedi :mrgreen: sana emesen memesen yok, korktum şimdi :cherry:
Harbi doğru söyledin.. Fıkrasız kalalımda aklımız bi başımıza gelsin artık yaa.. Akıl kalmadı sayende :mrgreen:
muhahaha o zaman ara sıra gelinde size akıl vereyim :queen:
evet o benim benim :queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun :rendeer:

Allah kaza bela vermesin:cat:

cbf 150 hayırlı olsun allah kaza bela vemresin,
iyi seçim yapmışsın,
ya ben bu plakayı bi yerden gördüm gibi,bende gaziosmanpaşa dayım,ama nerde görmüşüm acaba?

Son düzenleme:
emünnnnnnnnnnnnn hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn :rendeer:
sağolasın abicim delümavülüm :rendeer:
hayırlı olsun :rendeer:

Allah kaza bela vermesin:cat:
tuğpercim sağolasın kardeşim :rendeer: cbr a niyet cbf e kısmet ama kesinlikle pişman değilim hakkaten çok güzel bir makinaymış, kendimin olunca daha iyi inceleme fırsatım oldu :wiinkk:
cbf 150 hayırlı olsun allah kaza bela vemresin,
iyi seçim yapmışsın,
ya ben bu plakayı bi yerden gördüm gibi,bende gaziosmanpaşa dayım,ama nerde görmüşüm acaba?
teşekkür ederim amin cümlemize :rendeer: doğrudur görmüşsünüzdür istanbul küçük :)

Son düzenleme:
bahtsız emin motor alır çölde kar yağar...:pşansına havalar düdütto düdütto galiba...

hayırlııı olsunnnn eminnnnnnnnnn
walla sanada ne yakışmışşşş artık vıınnnnnn geçersin yanımızdan yeşilll yeşillll :cat:

Emincim yeni haberim oldu malum:)
Hayırlı olsun...
Oh kavuştun hadi iyisin:)

teşekkür ederim tuğçecik apticim:rendeer: daha iyisi senin olsun inşallah, dediğim gibi antreman için bi motorun daha oldu:wiinkk: hadi bakalım darısı başına :cherry:

hayırlııı olsunnnn eminnnnnnnnnn
walla sanada ne yakışmışşşş artık vıınnnnnn geçersin yanımızdan yeşilll yeşillll :cat:

sağolasın abicim:rendeer: daha iyilerinide Allah sana nasip etsin, vınnnn da kelime mi? yanından tekerle geçicem tekerle :p

Son düzenleme:
hayırlı olsun emin abi cbr cbr dedin sonunda cbf aldın o içine sindi demekki
allah kaza bela ceza vermesin...

eEee iş güç kovalar oldum ben,
zor asistanlık işleri:bounce:

Emin evet sen motoru bizim buraya park et ben söliyim öğretecek iki tipitip var himen provalarda başlayalım... Sağolasın:cherry::rendeer:
tmm tuçi anlaştık :wiinkk: o tipitipleri bende tanıyorum heralde, aslında bende onlardan ders alsam hiç fena olmaz :cherry: park etmesine ederimde sen geldiğinde yerinde bulabilirmisin bilemem :mrgreen:
hayırlı olsun emin abi cbr cbr dedin sonunda cbf aldın o içine sindi demekki
allah kaza bela ceza vermesin...
Allah razı olsun kardeşim ya:rendeer: aynen dediğin gibi oldu, cbr ın parça fiyatıyla uğraşamazdım çünkü, hem cbf te kullananlardan gördüğüm kadarıyla çok çok kaliteli bir motor.
hayırlı olsun......... .
teşekkür ederim sağolun :rendeer:

Doğrusu= Kısmette
Yanlış= Kısmetde

Sert ünsüzle(T sert ünsüzlerdendir) bitiyor ise yanına yine bi sert ünsüz gelir (D yumuşak ünsüzlerimizdendir)..

:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar