Kışlık eldivene ihtiyacım var

Ben bunu aldım. 1500 TL'Ye mağazadan deneyerek almıştım. İnternette pek göremedim başka bir sitede satıldığını. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum Ankara'da hava 5-6 dereceyken kış ayında kullandım. Muazzam 0 soğuk deme ihtimalim yok malum. Ancak çok sorun yaşamadım. Şu ana kadar kışı geçirebilecek gibi duruyor. Biraz bol almıştım zaten bir miktar daha havalar soğuduğunda termal eldiven alıp yine bu eldivenle devam edicem. Tavsiye ederim

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Selamlar, Durt markasının kışlık eldiveninden kullanıyorum. İç astarı elimi iyi kavrıyor ancak elim birazcık nemli olursa ne çıkıyor ne de tekrar giyebiliyorum. Bir cubukla düzülterek yada elimi kanırtarak giymem gerekiyor. Motor başında kızılderili dansı yapıyormuş gibi gözüküyor. Soğuğa karşı direnci olarak +5 derecelere kadar üşütme yapmıyor, daha altında sürmedim açıkçası. Rüzgar zaten geçirmiyor, yağmurda da kavrama hissi değişmiyor, su geçirmiyor(bir kısma kadar diyebilirim çünkü ceketten girmişti bileklerimden ıslaktı eldivenim son kullandığımda.) Parasına göre ben tavsiye edebilirim. Ancak bütçe çok daha iyiyse farklı markaları deneyip test etmek isterdim. Kışlık eldiven işine biraz bütçe gerekiyor. Yazlık eldiven kadar çesitli ve fiyatları uygun olmuyor. Önceki Kışlık eldivenim venom markaydı ve rüzgardan dahi korumadığından evimde bir yerde çürümekle meşgul. Tekeriniz düz bassın, selametler dilerim.

Motosikleti
Tvs Jupi
Bende kışlık eldiven mi alsam yoksa kuryelerin kullandığı elcik kılıfı mı alsam bilemedim.

reo

Merhaba arkadaşlar.
Benim de kışlık eldivene ihtiyacım var. Genelde kışlık eldivenler kaba olduğu için kullanmakta zorlanıyorum, ayrıca uzun model istemiyorum.
Bu şartlara uygun tavsiye edebileceğiniz ucuz bir eldiven varmı?

Ben ufak bir araştırma sonucunda
Dainese Plaza 2 Unisex D-Dry
modelini uygun gibi gördüm, siz ne dersiniz? Kullanıcısı varmı aramızda?

Bende kışlık eldiven mi alsam yoksa kuryelerin kullandığı elcik kılıfı mı alsam bilemedim.

Bir süre sonra onlar da kendini salıp iç kısımlardan rüzgar almaya başlıyor. Ayrıca çok tipsizler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------

Elcik koruma olmadan hangi eldiveni alırsan al 10 dakikalık sürüşte bile ellerin ağrımaya başlar. Elcik koruma ve elcik ısıtma şart kışın motosiklet kullanacaklar için. Elcik ısıtma elcik koruma ile kullanılınca büyük rahatlık gerçekten.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bir süre sonra onlar da kendini salıp iç kısımlardan rüzgar almaya başlıyor. Ayrıca çok tipsizler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------

Elcik koruma olmadan hangi eldiveni alırsan al 10 dakikalık sürüşte bile ellerin ağrımaya başlar. Elcik koruma ve elcik ısıtma şart kışın motosiklet kullanacaklar için. Elcik ısıtma elcik koruma ile kullanılınca büyük rahatlık gerçekten.

Elcik korumaların rüzgarı kesmesi bile güzel.
xmax'de elsik koruma yoktu, bir tek ellerimden rüzgar alıyordum, kışlık eldiven ile yarım saatten sonra parmak uçlarım üşümeye başlıyordu. şimdi elcik koruma var, bendeki dar olan modellerden, rüzgarı çok kesmyor ama yine yeterli, sanki bu şekilde kışın bile yazlık eldivenle kullanabilirim gibi geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar