kışlık eldiven tavsiyesi

Selamlar arkadaşlar. su geçirmez ve soğuğa dayanıklı eldiven almayı düşünüyorum. çalıştıgım işyeri karşılamıyor. kendi cebimden karşılayacağım bütçem 50 den başlayıp max 70 tl civarında. beni üzmeyecek bir eldiven bakıyorum.netten almayı düşünüyorum. önerilerinizi bekliyorum... Birde eldiven için el ölçüsü nasıl alınır ?

50-70 tl arasına ne kadar performanslı bı eldıven alabılırsın bılemedım acıkcası... ben o fıyatlarda hıc eldıven almadım o yuzden sana ne desem yalan olur. alan ve kullanan arkadaslar var ıse tecrubelerını yazarlar dıye ümit ediyorum.

bütçenizi zorlarsanız çok güzel çözümler var tabiki. Sahibinden.com'dan ikinci elde bakabilirsiniz. 50 liraya alınan eldivenler genelde dikişlerinden kaza yapmamaya rağmen patlak veriyor. Forumda birçok kerede paylaşıldı. Bir eldivene neden 300-400 tl verildiğide görülmüş oldu. Bence her ekipmanın en kalitelisini alın, ikinci el olsun marka olsun.

eyvallah arkadaşlar. bütçem düşük bu fiyatlara kalitesiz ürün almaktansa ikinci el marka alalım dediğiniz gibi. netten almaktan vazgeçtim izmitte ikinci el ekipman satan bir yer varmış gidip oradan bakarak alacağım. yorumlar için teşekkürler.

Koruma önemli değil dersen kayak eldivenleri soğuğa ve yağmura karşı bire bir etkilidir ve fiyatları daha makuldur. Ama düşersen canın yanar :(

Daha ucuza kaçayım dersen suni deri eldivenler işini görebilir :) ama mahyo'nun dediği gibi düşersen canın yanar.

haklısınız arkadaşlar yani şuan için sürüşte kullandığım bir tek uygun ekipman kask var işyeri sadece onu karşıladı. diğerlerini karşılamıyorlar. bende ekipman almak için can atıyorum ama ekipman çok pahalı ve maaşım çok düşük asgari ücret düzeyinde mecburen ucuza kaçmak zorunda kalıyorum :)

Ben motora başladığımdan beri kayak eldiveni kullandım , düştüğümde sürtünmeye korusada , sağ el baş parmağım darbe aldı bugün tekini kaybedince.Eve dönene kadar işimi görsün diye.
http://www.feyizoglu.com/6255-Deri-Eldiven_48803.html#0
aldım koruması çok sınırlı olsada soğuğa karşı çok iyiydi (kayak eldiveni ciddi soğuklarda üşütüyordu rüzgarla ve yağmurla birleşince)
Kim ne derse desin koruma dünyası ithal ağırlıklı olunca ve hacmide az olunca fiyatlar uçuk ne olursa olsun bir eldiven bence 300-400 tl etmez , bu alanda aslında yerli üretici neden yok oda garip , pehlivanların kıspetlerini bilirsiniz manda derisinden o tarz ve deri birleşimi ile iyi bir ürün üretilebilir vaktim olsa yaptırırdım.

Koruma önemli değil dersen kayak eldivenleri soğuğa ve yağmura karşı bire bir etkilidir ve fiyatları daha makuldur. Ama düşersen canın yanar :(

arkadaslar bende vexo nun kıslık bır eldıvenını aldım, ama hıc memnun degılım 60 tl ye almıstım hem soguk gecırıyor hemde cok kaba bır yapısı var bayagı bı hıssız . yabancı sıtelerde alıexpress v.b revıtın boxxer dıye yenı bır modelı var tr de yok sızce bu eldıven kıs ıcın ıyımıdır veya urun hakkında bılgısı olan varmı. bırde bu alıexpressten sahte veya kullanılmıs urun gelme ıhtımalı varmı cunku malum bıtube sıte ve urunler cınden gelıyor . benı zaten kıllandıran durum su alıexpresste bu eldıven 65 dolar revzılla dıye baska bır sıte var orda aynı eldıven 110 dolar fc motoda da 65 euro cıvarı yorumlarınızı beklıyorum.

harika ama kimse su garantisi vermiyor şiddetli yağmurlarda su alabilir diyorlar.ortalama 60 ve 80 km hız ile sürüş yapıyorum ellerim ıslandığında birde soğugu yedimmi parmaklar yarım ay şeklinde kalıyor :)

dızzzt yanlış cevap. dağda hiç sıkıntı yaşamadığım snowboard eldivenlerim motosiklette işe yaramadı üşüdüm. motosiklet eldiveninden daha iyi korur mu diye denedim. korumadı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

Maximum bütçene 30 tl daha arttır çok şık bakanın gözü kalacağı Alpinestars Spartan Gloves al derim bi baksana ne güzel duruyorlar
http://www.motovento.com/?p=product&gl=motovento&cl=eldiven&i=1080&c=22

hiçbir açıklama yok
kışlık mı bu?

Arkadaşlar,motosiklet eldiveninin üstüne normal kışlık eldiven giyerek bir deneme yaptım.Bence çok başarılı oldu.

ake

Ggökhan_aygün ün dediğini bende bikaç haftadır deniyorum. yağmur için değilde soğuktan korusun diye üstüne polar eldiven geçirdim. gayette güzel oldu.

Yabancı sitelerden baktım yazlık sokak eldivenidir yazıyor. Kullananların yorumlarını okudum; hava koruması iyiymiş, yağmur sıvı koruması da varmış fakat koruması güvenliği yeterli degilmiş.

teşekkürler daha çok bisiklet eldiveni gibi geldi bana da ondan.

Daha 1 hafta once mototal'den 190 tl'ye su eldiveni aldim. http://www.hondamototal.com/?urun-2501-Tucano-Urbano-Seppia-Korumali-Kislik-Eldiven.html

Marka ismini hic duymamistim.fakat korumasi olsun,ruzgar ve su gecirmezligi olsun 10 numara eldiven.Bas parmaginda da vizor silici var yagmurlu havalarda kullanmak icin:) ince dusunmusler.Sonradan girdim markayi internette arastiriyim dedim.Baya iyi bir markaymis.Cok degisik ve guzel urunleri var. Bi goz at derim. Bu da markanin websitesi

http://www.tucanourbano.com/gb/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar