Kışlık eldiven hakkında...

Motosikleti
Honda SH125
Selamlar herkese

Geçtiğimiz sene aldığım Scoyco marka kışlık eldivenim bu sene parmaklarımı aşırı üşütüyor. Biliyorum belki çok üst düzey bir marka değil ama aldığım zaman çok memnundum. üşütmüyor,su geçirmiyordu. çok sık olmasa da yıkarım acaba bu mu deforme etti? Burdan da yola çıkarsak 5 6 binlik revit marka eldiven alsam o paralara değer mi ? o marka kullanıcıları dönüş bildirirse çok mutlu olurum. hayırlı günler

Merhaba, Revit Crater 2 kullanıyorum. 5 derece altında üşütüyor benim ellerimi, su geçirmiyor evet ama rüzgar geçiriyor az da olsa, ben üşüyorum. İnce bi iç eldiven giyersem üşümem muhtemelen. İçi polarlı, konforu, korumaları ve kalitesi bence çok güzel. Fiyatı ne kadar bilemiyorum ama daha ucuz yollu çözümler olabilir.

Motosikleti
D400
kardeşim valla üşenmem ve eldivende biraz bolluk var dersen 4riders in termal eldivenini al 400 lira bişi sanırım.

buz gibi havada bile gram üşütmedi eldiven + iclik giyince.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Merhaba, Revit Crater 2 kullanıyorum. 5 derece altında üşütüyor benim ellerimi, su geçirmiyor evet ama rüzgar geçiriyor az da olsa, ben üşüyorum. İnce bi iç eldiven giyersem üşümem muhtemelen. İçi polarlı, konforu, korumaları ve kalitesi bence çok güzel. Fiyatı ne kadar bilemiyorum ama daha ucuz yollu çözümler olabilir.

Ben de crater 2 kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Windstopper diye geçiyor ama hiç bi stop'lamasını görmedim 😅

Motosikleti
Honda SH125
ben ince yürüyüş eldiveni giyiyorum. aşırı soğukta yine üşütüyor. geçen sene dioyla biniyordum da hızdan farkeder desem bu senede sh 125 le biniyorum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim valla üşenmem ve eldivende biraz bolluk var dersen 4riders in termal eldivenini al 400 lira bişi sanırım.

buz gibi havada bile gram üşütmedi eldiven + iclik giyince.
biraz bakındım ama tam bulamadım. link rica edebilir miyim zahmet olmazsa

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
üşüten soğuk değil rüzgar rüzgarı kesmek için deri eldiven al ben soğuk havalarda gp plus r kullanıyorum memnunum

Motosikleti
Honda CRF250L
Bende scoyo nun kışlık eldivenini kullanıyorum.
Biraz takoz gibi olsada alıştım

Baharda güzeldi ama kışın tırt. Parmak uçlarım üşüyor.
Rüzgar için elcik koruma var ama fayda etmiyor.

Elcik ısıtmasız olmayacak gibi bu iş.

Birde iç eldiven üzeri ince deri eldiven denemek istiyorum ama bu bölge kış bitti sayılır maks 2 ay daha,

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sürüşlerin çok uzun değilse eski eldivenini kullan ama öncesinde eline bulaşık yıkamada kullanılan nitril eldiven tak. Üşümen yok denecek kadar azalacaktır.

Motosikleti
Honda SH125
Bende scoyo nun kışlık eldivenini kullanıyorum.
Biraz takoz gibi olsada alıştım

Baharda güzeldi ama kışın tırt. Parmak uçlarım üşüyor.
Rüzgar için elcik koruma var ama fayda etmiyor.

Elcik ısıtmasız olmayacak gibi bu iş.

Birde iç eldiven üzeri ince deri eldiven denemek istiyorum ama bu bölge kış bitti sayılır maks 2 ay daha,
Evet sanırım bende bir sonraki motorumda mutlaka elcik ısıtma taktıracağım.

Sürüşlerin çok uzun değilse eski eldivenini kullan ama öncesinde eline bulaşık yıkamada kullanılan nitril eldiven tak. Üşümen yok denecek kadar azalacaktır.
Allah Allah. Evet abi o tarz eldivenler eli ısıtıyor. Beylikdüzü Ağva arası sık sık giderim abi 140 km. Mutlaka deneyeceğim. Kesin faydası olacak bence.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Evet sanırım bende bir sonraki motorumda mutlaka elcik ısıtma taktıracağım.

Allah Allah. Evet abi o tarz eldivenler eli ısıtıyor. Beylikdüzü Ağva arası sık sık giderim abi 140 km. Mutlaka deneyeceğim. Kesin faydası olacak bence.
Kısa sürüş dememin sebebi o nitril eldivenlerin elini hava aldırmaması. Uzun süre kullanımda bunun da farklı zararları olacaktır.

Motosikleti
Honda SH125
he anladım. 2 saatte bir şey olmaz herhalde. deneyeceğim

kışlık eldiven yıkanır mı lan?
yazdım yazdım sildim düzenledim. en sonunda sildim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda SH125
Eldiven yıkanır mı ben ona şaşırdım. :)

Islanıyor,kuruyor,kokuyor. Elle temas halinde sürekli o yüzden yıkama ihtiyacı hissediyorum. He yıkanmazsa nasıl temizleyebilirim tavsiyelere açığım ama şu konuşma şekliyle yazdım sildim dedim. Sizin Eldiven temizleme tavsiyeniz nedir?
Eldiven yıkanır mı ben ona şaşırdım. :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Nmax 155

Islanıyor,kuruyor,kokuyor. Elle temas halinde sürekli o yüzden yıkama ihtiyacı hissediyorum. He yıkanmazsa nasıl temizleyebilirim tavsiyelere açığım ama şu konuşma şekliyle yazdım sildim dedim. Sizin Eldiven temizleme tavsiyeniz nedir?
kumaş eldiveni yumuşatıcıyla birlikte makineye atmadığını ve benim gibi fazla takıntılı olduğunu varsayıyorum. Bebek şampuanı ile ılık suda çitileyip yıkarsan deforme olmaz. Veya etiletine bir bak bakalım izin veriyorsa da makinede sıkma yapmadan elde yıkama programında temizleyebilirsin. Kurutma için de peteğin, sobanın üstüne falan koyma, bırak rüzgar alan bir yerde kendi halinde kurusun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar