Kışlık Bot

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kışın uzun bot kullanıyorum ama hala alışamadım. Bu sene kış için goretex kısa bot alacağım. Kışın ben içlik giydiğimde çorabı içliğin üzerine çekiyorum. Lakin motor pantolonumu giydikten sonra çizme giydiğimde içlik ve çorap çizmenin içinde kalıyor ama pantolonu çizmenin dışında bırakıyorum. Pantolon paçaları çamurlanıyor ama makineye atıp yıkıyorum. Öteki türlü pantolonu da çizmenin içine soksam Çiçek Abbas gibi göründüğümü düşünüyorum.

Len ben Çiçek Abbas'ın botlarının görselini kullanmıştım da ne diye şu an kadın kız resmi karşıma çıkıyor? forum bb code linki mi değişti?

YDS Diablo 11 KIŞLIK BOT 3 SENE KULLANDIM. aradan 15 sene geçti tekrar alıcam.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bence pek arada kalacak bir durum yok ya =)
Biri GoreTex'li, Vibram tabanlı, dünyanın hatırı sayılır askeri ekipman üreticisinden.
Diablo GTX için +1. Bende de var, gayet memnunum. Bir ara piyasada yoktu, yeni yeni reklamları gelmeye başladı; yeni üretim yaptılar demek ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Len ben Çiçek Abbas'ın botlarının görselini kullanmıştım da ne diye şu an kadın kız resmi karşıma çıkıyor? forum bb code linki mi değişti?
Bot görseli görüyorum ben?

Motosikleti
Honda CRF250L
Gtx 11 ile alakalı kimse olumsuz birşey söylemediğine göre, açıklamalarda yazdığı kadar sağlam muhtemelen.

8k ya yakın bir fiyatı var, biraz elim titreyecek ama :)

Cevaplarınız ve paylaştığınız tecrübeler için herkese teşekkür ederim.

Sonuç: Diablo GTX 11.

Motosikleti
Honda CRF250L
@tommygun hocam bence siz telefonun geçmişini iyice bir temizleyin :)
Çerezler bile karışmış:)

@alperendegilalper birkaç farklı 2. El sitesine baktım, adam temiz 2. Eli yenisinden 2bin ucuza satıyor.
Çok Ucuz olanlarında hışı çıkmıştı.
Uzun süre takip etmek lazım, arasıra çok temiz, güzel ucuz şeyler düşüyor gerçekten

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bot her türlü motosiklet tarzının altına gider mi madem çok uzun seneler sürüyor kalitesi estetik yanınıda ele alalım

Motosikleti
Honda CRF250L
Elini rahatlatalım, Diablo 11 ile denk sayılabilecek Alpinestars Web GoreTex 17.500 TL. Vibram tabanlı değil.

YDS kalite-fiyat açısından gerçekten çok iyi bir seviyede bu tartışılmaz bir konu .

Elimin titreyen konu ,Sürdüğüm yerler hep sıcak bölgeler (Adana, Mersin, Osmaniye ,Hatay ) burada kış diye adlandırılabilecek süre maks 2 Ay falan. :cool: Şu botun şöyle hakkını vere vere kullanamayacağım :) o beni çok yıpratıyor.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Bot her türlü motosiklet tarzının altına gider mi madem çok uzun seneler sürüyor kalitesi estetik yanınıda ele alalım
Biz scooterlara uzun bot'a gerek yok bence. Vitesliler paçadan, ayaktan daha çok yağmur, çamur yedikleri için alıyorlar sanırım. Koruma olayı da elbet vardır. Bazı motor botlatı aşırı rahatsız ediyor normal kaymaz taban günlük su geçirmeyen botta kullanıyorum ben.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Biz scooterlara uzun bot'a gerek yok bence. Vitesliler paçadan, ayaktan daha çok yağmur, çamur yedikleri için alıyorlar sanırım. Koruma olayı da elbet vardır. Bazı motor botlatı aşırı rahatsız ediyor normal kaymaz taban günlük su geçirmeyen botta kullanıyorum ben.
Olayı sadece su atacak diye düşünme, ayağın altında kalınca veya Allah göstermesin kemik kırılınca tutsun diyede uzun iyidir.

Kışlık demek değil ki GoreTex olması. Geçen sene Urfa'ya geldiğimde de aynı bot vardı ayağımda.
abi yazın şöyle bir botla dolaşmak ayakları terletmiyor mu acaba? bota bir göz attım da komple kapalı, hava geçirgen değil sanki. tabi kullanıcılar olarak siz daha iyi bilirsiniz.

yds-diablo-11.0-gtx-siyah-a6c2e6.jpg

bota bakarken ayağım terledi bile benim de ondan şey ettim :d

edittin: abi bu forumda eklediğimiz fotolar niye öküz gibi çıkıyor ya.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Geçenki kazada artcım ayağından yaralandı bir tek botum eksik benimde.
Hem de vitesliye geçeceğim ama ne alacağım konusunda kararsızım

Motosikleti
Honda CBR500R
abi yazın şöyle bir botla dolaşmak ayakları terletmiyor mu acaba? bota bir göz attım da komple kapalı, hava geçirgen değil sanki. tabi kullanıcılar olarak siz daha iyi bilirsiniz.

Şöyle söyleyeyim, bu botla yaz sıcağında Balıkesir-Akçay-Altınoluk-Behramkale yapıp Akçay'a geri döndüm. En ufak bir rahatsızlık, terleme hissetmedim. Sadece dikkat çekiyor, dışarıdan değişik bakabilirler onun haricinde gayet güzel. Bir de kısa olanını denemek istiyorum.

GoreTex is your friend =)
Bu tarz membranların zaten en güzel yanı budur, nefes almasına izin verir.

Şöyle örnek vereyim, daha geçen ay Transfagaraşan Transalpina yaptık, 4 gün boyunca sabah 9 akşam 9 motor üstündeydik, elbette ayaklarım yoruldu, biraz pişti falan filan, ama bu zaten spor ayakkabı ile dahi yaşanabilecek bir rahatsızlık. Onun harcinde bir rahatsızlık vermedi.
Elbette mesh bir ayakkabı değil tamamı deri, ama meshler de bir halta yarıyor mu soru işareti.

Ben artık kısa motosiklet ayakkabısı kullanmıyorum - YDS'nin kısa olanı var, sadece iş toplantısına gidiyorsam nispeten düzgün görünen bir ayakkabı olsun diye onu giyiyorum. Onun dışında hep bu, ya da yalan olmasın sahile falan inerken bazen düz spor ayakkabı giyiyorum. O zaman da zaten doğru ayakkabım olmadığının farkındayım. Alpinestars Faster takıp ayakkabım var zannetmiyorum en azından =)

Şöyle söyleyeyim, bu botla yaz sıcağında Balıkesir-Akçay-Altınoluk-Behramkale yapıp Akçay'a geri döndüm. En ufak bir rahatsızlık, terleme hissetmedim. Sadece dikkat çekiyor, dışarıdan değişik bakabilirler onun haricinde gayet güzel. Bir de kısa olanını denemek istiyorum.
GoreTex is your friend =)
Bu tarz membranların zaten en güzel yanı budur, nefes almasına izin verir.

Şöyle örnek vereyim, daha geçen ay Transfagaraşan Transalpina yaptık, 4 gün boyunca sabah 9 akşam 9 motor üstündeydik, elbette ayaklarım yoruldu, biraz pişti falan filan, ama bu zaten spor ayakkabı ile dahi yaşanabilecek bir rahatsızlık. Onun harcinde bir rahatsızlık vermedi.
Elbette mesh bir ayakkabı değil tamamı deri, ama meshler de bir halta yarıyor mu soru işareti.

Ben artık kısa motosiklet ayakkabısı kullanmıyorum - YDS'nin kısa olanı var, sadece iş toplantısına gidiyorsam nispeten düzgün görünen bir ayakkabı olsun diye onu giyiyorum. Onun dışında hep bu, ya da yalan olmasın sahile falan inerken bazen düz spor ayakkabı giyiyorum. O zaman da zaten doğru ayakkabım olmadığının farkındayım. Alpinestars Faster takıp ayakkabım var zannetmiyorum en azından =)

gerçi dert ettiğim şeye bak, ben de kışın dağa kaymaya gittiğimde ayağımda snowboard botlarıyla dolaşıyorum çarşı pazar :D

9774320681010.jpg

şöyle bakınca aslında pek de fark yok. zaten kışın 4-5 ay ayağımda normal goretex botlarla geziyorum da tabi iş motor botu olunca biraz yabancı kaldım olaya.

bilgilendirme ve tecrüne aktarımı için teşekkürler. inşallah seneye biz de bunlardan alırız diyelim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Scooter ile tank gibi tekerleği bile benim kadar olan polis özel harekat zırhlı aracı ile çarpıştığımda en sağlam kalan yerim ayaklarımdı, uzun adventure bot giyerek scooter sürüyordum, bir tek köprücük kemiği kırığı ile ucuz atlatmıştım o kazayı.
Tabi küçük ilçede şehir içinde 1-2km yolda gerek olmayabilir, burada bu şekilde yollara scooter ile çıkınca kask, mont, eldiven, korumalı pantalon giyip ayağıma spor ayakkabı ile çıkıyorum yalnızca ama eksik ekipman giydiğimin farkında olup riskli hareketler yapmıyorum. :)

Bütün yaz bu fotodaki gibi uzun adv tipi botla gezdim, kaliteli olunca terletme sorunu yaşatmıyor, decathlondan aldığım yazlık spor ayakkabılarım bile daha çok terletiyor.

28.49.bb.H1FormaAdventureDryschwarz219767.JPG

Motosikleti
Ns200 15"
Geçenki kazada artcım ayağından yaralandı bir tek botum eksik benimde.
Hem de vitesliye geçeceğim ama ne alacağım konusunda kararsızım
V-Strom 650. O yalnızca bir motosiklet değil, semâlarla deryaları titreten bir destan-i makine! Motoru çalıştığında gök kubbe kendi ekseninde dönmeyi unutur, ay ve güneş onunla yarışmak ister. Virajlara girerken dağlar yerinden kıpırdar, nehirler yolunu açar; rüzgâr bile saygıyla kuyruğunu sallayarak peşinden gider. Zincirleri değil, yıldız kümelerini döndürür; frenleri değil, fırtınaları durdurur. Bu canavarın yanında ejderhalar utançtan kül olur, Pegasus’un kanatları titrer ve Sirenler bile marşını duyup şarkı söylemeyi bırakır. Eğer V-Strom 650 bir ferman verse, bütün âlem boyun eğer ve kahramanlık masalları onun adıyla yazılır.

Kısaca V-Strom 650 alın.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
korumalı motosiklet pantalonu alırken nargileci köz getirci tayfa gibi dar paça almayınca pantalon paçaları botun üzerine inebiliyor o zaman dikkat çekmiyor. ofise gittiğimde bile uzun botlarla gidiyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar