- Konu Yazar
Yazlık yds 7.4 botum var. Yaz, kış kullanıyorum ama kışın ayaklarım donuyor.
Bir de Kışlık bot almak istiyorum.
3 gündür forumda okumadığım bot konusu kalmadı. Okudukça karar vermem daha da zorlaştı.
Kışın çok fazla motor süren biri değilim ama sürdüğümde de en fazla 3-4 saatlik(şehirlerarası) sürüş yapıyorum.
Akdeniz bölgesinde yaşıyorum genelde buralarda kış yok, sadece yağış ve kuru soğuk oluyor.
Kışın kaza , düşme gibi bir olay yaşama riski çok yüksek, bu sebeple uzun bot alayım diyorum. Uzun bot daha önce hiç kullanmadım. Yürürken ayağımı rahatsız eder, ayağımın sağını solunu tahriş eder diye çekiniyorum.
Birde anladığım kadarıyla buna uzun çorap, içlik yada paçaları içine sokarak giymek lazımmış herhalde.
Uzun bot mu kısa bot mu bir türlü karar veremiyorum.
Bot fiyatları zaten uçmuş gidiyor, kışın birkaç kez giyeceğim bir bota 8-10 bin vermekde istemiyorum işin aslı.
şimdiye kadar bulduğum botlar şunlar.
www.ydsshop.com
Ydsnin kısa botu çok kısa ,koruma olayını geçtim ayağım üşür zaten.
kaskpazari.com
Bir de Kışlık bot almak istiyorum.
3 gündür forumda okumadığım bot konusu kalmadı. Okudukça karar vermem daha da zorlaştı.
Kışın çok fazla motor süren biri değilim ama sürdüğümde de en fazla 3-4 saatlik(şehirlerarası) sürüş yapıyorum.
Akdeniz bölgesinde yaşıyorum genelde buralarda kış yok, sadece yağış ve kuru soğuk oluyor.
Kışın kaza , düşme gibi bir olay yaşama riski çok yüksek, bu sebeple uzun bot alayım diyorum. Uzun bot daha önce hiç kullanmadım. Yürürken ayağımı rahatsız eder, ayağımın sağını solunu tahriş eder diye çekiniyorum.
Birde anladığım kadarıyla buna uzun çorap, içlik yada paçaları içine sokarak giymek lazımmış herhalde.
Uzun bot mu kısa bot mu bir türlü karar veremiyorum.
Bot fiyatları zaten uçmuş gidiyor, kışın birkaç kez giyeceğim bir bota 8-10 bin vermekde istemiyorum işin aslı.
şimdiye kadar bulduğum botlar şunlar.
YDS DIABLO 11.0 GTX -SİYAH | YDS Shop
En kaliteli YDS DIABLO 11.0 GTX -SİYAH ürününü en uygun fiyatlarla YDS Shop ile almak için hemen tıklayın!
Ydsnin kısa botu çok kısa ,koruma olayını geçtim ayağım üşür zaten.
SCOYCO MT-038 WP TOURİNG KORUMALI UZUN BOT
<p>SCOYCO MT-038 WP Touring korumalı uzun bot, su geçirmez yapısı ve şık tasarımıyla mükemmel sürüş konforu sunar. Güvenli ve rahat bir deneyim için ideal.</p>