Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

Selamlar, valla hatırlamıyorum kaç sene oldu yine bi hışımla çıkıp gittim, bir daha da girmedim...😁. Bugün ihtiyaç hasıl oldu -hoş fikrim vardı ama- hava filtresi deki yağın sebebi diye aratayım dedim. Listede öylesine bi tık, aa motosiklet net. Herneyse o bilgiyi okuduk, 16 yıllık topikten. Sonra gözüm alttaki aktif topiklerdeki bu "kıskanmak mı dalga geçmek mi bla bla.." sına takıldı. İster istemez bir "hönk" durumu oluşuyor...😂..Son sayfaya girdim, off atışma var... Hemen ilk sayfaya tıkladım sabırsızlıkla. 7 sayfanın tamamını okumam 10-15 dakika sürmedi, son sayfayı yinele yinele yapıyorum, o kadar yani...
Akşam akşam bu heyecanı yaşatan başta @canakbas ve @ACT ye çok teşekkür ediyorum.
Hayıflanmıyor da değilim..
Neler kaçırdım kaçırdım allah bilir şu 3-5 senede...😐
Hadi bir de taraf tutayım zira tamamını okudum. @canakbas herşekilde hatalı, istisnasız. @ACT yi tebrik ediyorum, Z kuşak yazıktır vs demeden erinmeyip işlem başlattığı için.
👍

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar, valla hatırlamıyorum kaç sene oldu yine bi hışımla çıkıp gittim, bir daha da girmedim...😁. Bugün ihtiyaç hasıl oldu -hoş fikrim vardı ama- hava filtresi deki yağın sebebi diye aratayım dedim. Listede öylesine bi tık, aa motosiklet net. Herneyse o bilgiyi okuduk, 16 yıllık topikten. Sonra gözüm alttaki aktif topiklerdeki bu "kıskanmak mı dalga geçmek mi bla bla.." sına takıldı. İster istemez bir "hönk" durumu oluşuyor...😂..Son sayfaya girdim, off atışma var... Hemen ilk sayfaya tıkladım sabırsızlıkla. 7 sayfanın tamamını okumam 10-15 dakika sürmedi, son sayfayı yinele yinele yapıyorum, o kadar yani...
Akşam akşam bu heyecanı yaşatan başta @canakbas ve @ACT ye çok teşekkür ediyorum.
Hayıflanmıyor da değilim..
Neler kaçırdım kaçırdım allah bilir şu 3-5 senede...😐
Hadi bir de taraf tutayım zira tamamını okudum. @canakbas herşekilde hatalı, istisnasız. @ACT yi tebrik ediyorum, Z kuşak yazıktır vs demeden erinmeyip işlem başlattığı için.
👍

oooo hakan naber ya.

foruma hoşgeldim baslığı aç hemen :)

14 ay falan olmuş hakann

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Abi 5 emniyet emeklisi misin? Saygılarımı sunarak söylemek istiyorum huniden biraz belli oluyor. Ben henüz kafama takamadım ama aldım odamda duruyor. Bi kaç seneye takarım. :)
Acele etme takarsın zamanla. Ben huniyi takalı 11 yıl, tekaüt olalı 5 yıl olmuş.
(Önceden de vardı da evde gizli gizli takıyordum. Resmi olarak taktığım tarih 02.01.2014)
huni.jpg

Son düzenleme:
oooo hakan naber ya.

foruma hoşgeldim baslığı aç hemen :)

14 ay falan olmuş hakann
Cidden 14 mü...periodu baya kısaltmışız desene...😁....
Ya ben vallahi denk geldi girdim. Konu ilginç olmasa giriş yapmazdım ama dayanamadım...Çok takılmam yani... Herkesi değil ama emektar kırsaçlı ya da kelleri 🤣 eğilerek selamlıyorum..Allah kaza bela vermesin...

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Sen benim bilgilerimi alenen herkese açık bir forumda paylaş, tapu bilgilerimi paylaş, numaramı paylaş, kişisel bilgilerimi paylaş sonra ben hastayım diye yalanlar uydur. Duygu sömürüsüyle bu işten yırtmaya çalış...
Ben verir dedim......

• Beğen
Tepkiler: ACT
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Süleyman Demirel'i rahmetle anarak sevdiğim laflarından birini buraya bırakayım.
"Alma çocuğu kucağına, ya şapkanı alır kaçar, ya üstüne sıçar."

zenginle uğraşılmaz. Benim hiç avukatım olmadı ya..

bir sorununum olsa avukat nerden bulabiliriz diye ese dosta soylerim.

"avukatımla gorusursun" kesinlikle havalı bir cumle.

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Yhaa kamoonn yhaa sacmalamayinnn, kimse dokunamazz yhaaa . Hangi devirde yaşıyoruz yhaa ..... Değil o tebligat kağıdının bile gitmesi, gelmesi, adının geçmesi belkide geleceğe dönük bı pimpirikli patronun dikkatini çekecek ve seni ise almayacak. Böyle düşünüp hareket etmeliyiz. Karbon ayak izi yok osuruk vergisi derdine düşen yönetim herşeyin izini,linkini,dijital imzasini herseyini bulur. Belki zaman alır ama bulur. Devlet her zaman 18 yaşındadır.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
zenginle uğraşılmaz. Benim hiç avukatım olmadı ya..

bir sorununum olsa avukat nerden bulabiliriz diye ese dosta soylerim.

"avukatımla gorusursun" kesinlikle havalı bir cumle.
Zenginlikle ilgisi yok diye düşünüyorum; maaşlı adam anlamaz bu şeyleri. :D

Çakalı bol piyasada ticaretle uğraşıyorsan illâ ki bir zaman sonra avukatın oluyor, mecbur kalıyorsun.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Zenginlikle ilgisi yok diye düşünüyorum; maaşlı adam anlamaz bu şeyleri. :D

Çakalı bol piyasada ticaretle uğraşıyorsan illâ ki bir zaman sonra avukatın oluyor, mecbur kalıyorsun.
Ticaretle uğraşmıyorum ama muhalif olunca da illa ki insanın bir avukatı oluyor. Tabi bizim avukatlar da bizim gibi fakir olunca bazen aradığım zaman o da gözaltına alınmış olabiliyor, abi çıkınca seni ararım diyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
sorma bi kere o atama avukatı kullandım. kadın yüzünden davayı kaybettm :D
Avukatlar çok sakat; biz bir tane tutmuştuk eşimin bir iş davası için, ama yüzde hesabıyla, vekalet için bir ücret ödememiştik. Davayı kazandık ama aldığımız tazminat düdük gibi kaldı çünkü faiz şartı koymamış kevaşe. 5 yıl sonra para çöp olmuştu. Kesin karşı taraftan para almıştır.

Valla tanık olarak kendimi yazdırdım.
Bende şikayetine kefilim.
Bizzat savcılığa numaramı da verdirdim.

@ACT favori adamım(abim)oldu benim de.

kendisini çok seviyorum(gerçekten). act, abi ihiyac varsa izmir e atlar gelirim.

zengin insanlarla tanışıp dost olmak çok önemli.

atı var abi adamın. africa değil, canlı at.

Motosikleti
1190 ADV
Ben konunun en başında söylemiştim @ACT 'ye etme çoluk çocukla muhabbet küstürürsün diye, dinlemedi küstürdü işte. Umarım cümlenin ikinci yarısını da deneyip benzer sonuç almaz :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
@ACT favori adamım(abim)oldu benim de.

kendisini çok seviyorum(gerçekten). act, abi ihiyac varsa izmir e atlar gelirim.

zengin insanlarla tanışıp dost olmak çok önemli.

atı var abi adamın. africa değil, canlı at.
Maalesef tahminen bu fotoğraf çekildikten 2-3 sene sonra öldü.

Ben zengin değilim bu arada. Maaşlı çalışanım. Sevgini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin.

Ben konunun en başında söylemiştim @ACT 'ye etme çoluk çocukla muhabbet küstürürsün diye, dinlemedi küstürdü işte. Umarım cümlenin ikinci yarısını da deneyip benzer sonuç almaz :)
Sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar