Selamlar, valla hatırlamıyorum kaç sene oldu yine bi hışımla çıkıp gittim, bir daha da girmedim...
. Bugün ihtiyaç hasıl oldu -hoş fikrim vardı ama- hava filtresi deki yağın sebebi diye aratayım dedim. Listede öylesine bi tık, aa motosiklet net. Herneyse o bilgiyi okuduk, 16 yıllık topikten. Sonra gözüm alttaki aktif topiklerdeki bu "kıskanmak mı dalga geçmek mi bla bla.." sına takıldı. İster istemez bir "hönk" durumu oluşuyor...
..Son sayfaya girdim, off atışma var... Hemen ilk sayfaya tıkladım sabırsızlıkla. 7 sayfanın tamamını okumam 10-15 dakika sürmedi, son sayfayı yinele yinele yapıyorum, o kadar yani...
Akşam akşam bu heyecanı yaşatan başta @canakbas ve @ACT ye çok teşekkür ediyorum.
Hayıflanmıyor da değilim..
Neler kaçırdım kaçırdım allah bilir şu 3-5 senede...
Hadi bir de taraf tutayım zira tamamını okudum. @canakbas herşekilde hatalı, istisnasız. @ACT yi tebrik ediyorum, Z kuşak yazıktır vs demeden erinmeyip işlem başlattığı için.

Akşam akşam bu heyecanı yaşatan başta @canakbas ve @ACT ye çok teşekkür ediyorum.
Hayıflanmıyor da değilim..
Neler kaçırdım kaçırdım allah bilir şu 3-5 senede...
Hadi bir de taraf tutayım zira tamamını okudum. @canakbas herşekilde hatalı, istisnasız. @ACT yi tebrik ediyorum, Z kuşak yazıktır vs demeden erinmeyip işlem başlattığı için.