Ben bedava yontem buldum. Cok soguksa binmiyorum.
Benim yöntemim;Mersin'de yaşamak
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=MERSIN#sfB
Ben bedava yontem buldum. Cok soguksa binmiyorum.
dechatlondan termal kayak alt ust ıclık aldım ıkısını bır alırsanız ındırım var ustune normal bır kazak veya sweatshırt gıyıyorum tabıkı ustunude 4 mevsım mont eger hava yagmurlu degılse yetıyor 5 derece gıbı havalara kadar. daha soguk olursa ıcıme bır kat daha fermuarlı polar bır ıclık daha eklıyorum eger yagmur varsa yagmurluk eklıyorum altada yıne dechatlondan kayak ıclıgı ve normal kot pantolon dızlerede kaval kemıgını de koruyan sert dızlık yagmur varsa yıne yagmurlugun altını bu sefer eklıyorum . bot olarak su gecırmez goretex malzeme cok faydalı 1.gr su gecırmıyor ıcıne de yıne dechatlondan kayak corabı dıze kadar cekılıyor soguk ıcın cok faydalı . kıslık eldıven ıslanınca usume yapıyor kuryelerın kullandıgı elcık kılıfları cok mantıklı cırkınde olsa kullanıcam galıba . dechatlonda cok cazıp fıyatlara gerek kayak kısmında gerekse avcılık malzemelerı bolumunde ısımıze yarayacak cok urun var gıdın bır ınceleyın derım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
hava 5 ila 10 derece arası ıse ve yagmur yoksa
üst kısma sırasıyla
1. dechatlon dan alınan termal kayak ıclıgı
2. normal bır kazak veya sweatshırt
3. 4 mevsım ruzgar ve su gecırmez mont
4. bel,bobrek ve kısmen sırt ı koruyan bellık.
5. hava 5 derecenın altına ınerse fermuarlı mumkunse polar veya neopren iç bır kat daha gıyıyorum
alt kısma
1. dechatlondan alınan termal kayak ıclıgı
2. normal kot pantolon
3. dızlere kaval kemıgınıde koruyan sert mavsallı veya mavsalsız dızlık
4. hava 5 derece nın altına ınerse ıcı polar desteklı su gecırmez avcı pantolonu gıyıyorum.
ayaklara
1. su ve ruzgar gecırmez mumkunse goratex malzemeden motor botu.
2. ıcıne de yıne dechatlondan kayak corabı
kafaya
1. polar balaklava ve tabıkı kask
ellere
1. kıslık eldıven ve cırkınde olsa elcık kılıfı cunku eldıvenler ıslanınca ıse yaramıyor.
yagmur varsa ustlerıne alt ust yagmurluk yeterlı.
ben boyle soguktan korunuyorum arkadaslar.
eylül 22 itibariyle marmarada kış modu açılmış bulunuyor.
bugün biraz sürdüm soğuktan alt takımlar büzüştü.
daha geçen hafta çatır çatır yüzüyoduk :queen::queen:
donlara,içliklere merhaba![]()