kışımız hayırlı olsun çamlıcaya kar yağdı

kıştan da konu alkole geldi ya helal olsun bize ALKOLİK HAREKET ENGELENEMEZ :flower:

constatine..kolaymış be senin metod...bugün ben de bırakayım bari...ahan da bıraktım...oh be karaciğerim bayram etti

yağsada karı seyretsek ama dikkat bizim kafamıza başka birşey düşer :pl: :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aboriiii, motorun aküsünü sökmediydim. akşama ben yetişene donmaz işalla :sunny:

ChatnoiR, akü donmaz canım, kutup başları donar sadece.... :queen: acemi kedi.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
federal, saf su yokmu içinde kardeşiimmmm :p kuru değilki akü :wiinkk: neyse, bi şeyler olmasın da işte :) bu arada bende içecek bi şeler istiyorum, whiski olmasın ama :queen:

ama içkiyi bırakmak için ne iyi zamanlama ben 2 hafta sonra cuma ya da cmrtsi akşamı efes motor party adında bi gece düzenliyim siz bırakın içkiyi tmm mı deamon bak senin işine de oldukça yakın hemen suadiye de olacak :pl: :pl: :queen: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bizim semtde gaziosmanpaşa karlıtepe mah'sine dün gece başladı atıştırdı
sabah ta yağdı göz gözü görmedi ama şimdi yok :queen: :queen:
adam gibi yağsada oğlanın krosunla ateşimi söndürsem :cherry:

Bence kar yağsın ve hemen topic açalım, kar topu oynamaya gidiyoruz....... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yap trigger kardesim acil bi organizasyon şöööle en bi fiyakalasından..Bu ara herkes her yere gidio..hade aç bi topic patlaaaaattt.. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zuhtupasa' Alıntı:
Yap trigger kardesim acil bi organizasyon şöööle en bi fiyakalasından..Bu ara herkes her yere gidio..hade aç bi topic patlaaaaattt.. :queen:

Çok fena gazcısın abi ... burayada mı açtın:) gelecek misin:) :rendeer: :cherry:

Dikkattttt!!! Sualtı Eğitim Merkez Komutanlığı Erlerinden Kursiyer Er Aydın Ünal EMRET KOMUTANIM
way be netde bile esas duruşa geçiyorum ama daha tanışamadık:sunny: Komutanımla neyse İstanbula geldik ya oda yeter umarım elimden geleni yaparım ve elenmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar