Kısa Koşu Sındırgı Gezisi Çıtır (550) Km

Eyvallah Uğur :rendeer: senle zaten tanışığızda (Geçen sene İznik gölü kampı :wiinkk: ) önemli değil bir daha tanışırız :cherry: Ağustos sonu inş. gelecem o taraflara :cat:

Çok güzel bir gezi olmuş , gezmiş gibi oldum ellerinize motorunuza sağlık :)

Hey maşallah. Güzel gezi olmuş yine. Festivalde harikaymış:cat: Yerinde durmuyosun abi sen bu gidişle bi dünya turu yaparsın :D

tamam başgan...senin fotolarda ara ara bi kısa devre görüyorum ortadan çizgiler falan...:p

Evet fotoğraf makinesinin kak yemesi o :santa: ama facede senden bile şüphelenenler var o çizgiler için ganga :p

Hey maşallah. Güzel gezi olmuş yine. Festivalde harikaymış:cat: Yerinde durmuyosun abi sen bu gidişle bi dünya turu yaparsın :D

Eyvallah Okan teşekkür ederim :rendeer: hayırlısıyla bi Karadeniz turunu yapalımda Dünya turunu o zaman düşünürüz artıkın :queen:

Evet kesinlikle haklısın :cat: Salcano gibi harika fotoğraflar :cherry:

CBF 150 ye benzemesinden iyidir :p

güzel gezi...eline sağlık...yolun hep açık olsun...
karşıya geçirdiğin kaplumbağanın adınada teşekkür ederim...mt ye yakışan bi hareket olmuş...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eyvallah Uğur :rendeer: senle zaten tanışığızda (Geçen sene İznik gölü kampı :wiinkk: ) önemli değil bir daha tanışırız :cherry: Ağustos sonu inş. gelecem o taraflara :cat:

Abi İznik'e gelmek kısmet olmamıstı. Pazar sabahı gelecektim,gece o kötü haberi aldım gelemedim. İnsallah bu seneye diyelim o zaman :)

işte benim hemşerim böyle gezgindir, bulmuş motorcunun hası ümmet abi yi bir güzel gezmişler ve paylaşmışlar ,bana yapmış olduğun gezi teklifi için ayrıyeten teşekkür ederim, ne de güzel olurdu üç kişi gezmesi,olsun hayırlısı başka zaman olur inşallah, paylaşım için teşekkürler dostum .saygılar...

güzel gezi...eline sağlık...yolun hep açık olsun...
karşıya geçirdiğin kaplumbağanın adınada teşekkür ederim...mt ye yakışan bi hareket olmuş...

Teşekkür ederim sağolun :rendeer: Kaplumbağaya daha doğrusu kaplumbağalara kıyamadım kıyamadık evet bir tanede çok küçük yavru denk geldi onuda Ümmet abi durup geçirdi karşıya ama benim gıcık fotğraf makinasının yutup çıkartmadığı resimler arasında kalmış maalesef :pale:

Abi İznik'e gelmek kısmet olmamıstı. Pazar sabahı gelecektim,gece o kötü haberi aldım gelemedim. İnsallah bu seneye diyelim o zaman :)

Allah Allah :silent: bana sanki tanıştık gibi geliyor ama neyse nasip inş. bu seneye dediğin gibi :cat:

işte benim hemşerim böyle gezgindir, bulmuş motorcunun hası ümmet abi yi bir güzel gezmişler ve paylaşmışlar ,bana yapmış olduğun gezi teklifi için ayrıyeten teşekkür ederim, ne de güzel olurdu üç kişi gezmesi,olsun hayırlısı başka zaman olur inşallah, paylaşım için teşekkürler dostum .saygılar...

Teşekkür ederim hocam saygılar bizden :rendeer:

Hakkaten la doğru söylüyon aman sonu cbf gibi %50 zararla satmak olmasın :king:

Katılamadım ya size oda bana dert oldu, sözümde duramadım hakkınızı helal edin. İnşallah bir gün görüşürüz.

Helal-i hoş olsun abi ne demek :wiinkk: sağ salim hallettin ya işlerini önemli olan o :cat: gönüller bir her zaman yaparız tekrarını

sındırgıya gıdılmıs o bıcım gezılmıs stres ten uzakda denge oranı saglanmıs.metehan benı dusunmus rıcacı olmus ahmet abım hayatın gercegını lank deyu yuzune vurmus abovvv neler olmus neler....yarabbım bu sıkıntılı gunlerıde atlatmayı nasıp edecek ınsallah.2013 (13)undenmıdır pek bı sıkıntılı gecıo.ama 5 ay kaldı.2014 yazında bu 2013 un acısını cıkartmayan mutlu ne olsun.ne kötayası ne pandası ne antalyası ne bodrumu goreceksınız bak.tekerıne saglık ahmet abı kumlaya kadar geldın ınsallah karacabey ede donecek o tekerlek.

Dediğin gibi inşallah seneye.

İnşallah abi :cat:

sındırgıya gıdılmıs o bıcım gezılmıs stres ten uzakda denge oranı saglanmıs.metehan benı dusunmus rıcacı olmus ahmet abım hayatın gercegını lank deyu yuzune vurmus abovvv neler olmus neler....yarabbım bu sıkıntılı gunlerıde atlatmayı nasıp edecek ınsallah.2013 (13)undenmıdır pek bı sıkıntılı gecıo.ama 5 ay kaldı.2014 yazında bu 2013 un acısını cıkartmayan mutlu ne olsun.ne kötayası ne pandası ne antalyası ne bodrumu goreceksınız bak.tekerıne saglık ahmet abı kumlaya kadar geldın ınsallah karacabey ede donecek o tekerlek.

Teşekkürler Mutlu :rendeer: senin yapman gereken kafana kasktan başka bir şey takmamak su akacak yolunu bulacak göreceksin :wiinkk: Karacabey-Kötaya arası kısa koşu biliyorsun ne demiştim "Bir gün ansızın gelebilirim" :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar