kısa boy ve yüksek motosiklet

arkadaşlar 1.69 boyum var...bu boyla 1200 gs - fjr 1300 (yamaha) yada varadero tipi motorlara binmek sorunlu bir hal alır mı??? şimdiye kadar burgman kullanıyodum..vitesliye geçicem...küçük bir motorla biraz antreman yaptım...ama bu boy olayı bir handikap gibi gözüküyo...sorun olur mu sizce???bu motorlardan birini almaya ciddi anlamda niyetliyim..sizin tecrübelerinizi ve ön görülerinizi merak ediyorum...

herkese selamlar ve güvenli sürüşler

şunuda ekleyim: bu motorların seleleri ne kadar düşürülür ve sağlıklı olabilir.

Son düzenleme:
Üstüne çıkıp oturmadan bize mi soruyorsunuz? Ayağınız değiyor mu nerden bileceğiz? Önemli olan bacak boyudur. Çıkın oturun üstüne, ayaklarınız tamamen değmeli, değmiyorsa bile parmaktan itibaren ayağınızın yarısına geliyorsa ve tecrübeliyseniz yeterlidir.

1200GS zor ama her şeye rağmen. FJR olabilir çünkü touring o.

1200GS Sele Yüksekliği: 840mm

FJR Sele Yüksekliği: 800mm

kısa diilsin aslında 72kaya bnm babam 170 ben 190 babam kısa kalmıyo ordan biliyom. kısaboyla sürenler var.ama bi kaç deneme diilde biraz kullansan vitesli felan daha iyi olur diye düşünüyorum.

denedim tabi ki arkadaşım..benim takıldığım nokta şu oldu: bazen motoru geri almak gerekiyo ..bu tür ağır motorlarda bacak açısı yeterli olmadığı için sıkıntı çıkacağı aşikar...diye düşünüyorum...yada şöyle soruym: bu motorların seleleri yeterince indirilebilinir mi??

Ön amortisöre kuvvetlice basarsan motor geri gider zaten :)

:cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

ön amortisör le ne alaka yaf :) hehe anlamadım

:cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan

SS'te olmaz o zaten ziyanı yok :p

:p :p :p :p

haklısın heh zaten çökük biraz daha nolacak :D
:pale:

Prometheuscuğum bunun tekniğini anlatmaz ve tarif etmezsen yeni arkadaşlar nasıl anlasın :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

denedim tabi ki arkadaşım..benim takıldığım nokta şu oldu: bazen motoru geri almak gerekiyo ..bu tür ağır motorlarda bacak açısı yeterli olmadığı için sıkıntı çıkacağı aşikar...diye düşünüyorum...yada şöyle soruym: bu motorların seleleri yeterince indirilebilinir mi??

Sevgili arkadaşım yaşım 43 yaklaşık 30 senedir muhtelif motorlara bindim.
Boyummu hııııııım askere giderken ölçtüklerinde 1.65 gelmişti şimdi ölçüyorum 1.62 geliyor anla yani.:wiinkk:

Son düzenleme:
boyum 1.68 varadero kullandım sorun yaşamazsın;zaten mühim olan motosiklette denge pratiği kazanıp kazanmamış olman,kazandıysan tek ayağın bile yere deyse sürersin zaten...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar