Kış geldi, motorlar yattı mı?

Kral gideceksen bana da cözer misin özelden konuşalım
yazsana bana ne istediğini özelden. vakit bulabilirsem Frankfurt Louis'e gidicem, bakarım. kendime alırsam bavulda yer kalmayabilir. :D ama haber ederim gidersem mutlaka.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben küçüklüğümde r25 görüyordum yeni çıkmıştı çok hoşuma gidiyordu okuldan gelince r25 vlog yazar izler dururdum , sonra arkadasım sons of anarchy dizisine başlattı cruiserlera ilgi duymaya başladım,sonra altın elbiseli adamı keşfettim scooter ve commuter kesinlikle almam saçma sapan bir şey diyordum, eski kız arkadaşım ilk motosikletimi aldı commuterdi askere gittim geldim sattım onu çalısmadım bi dönem. İşe girdiğimde otobusü çekmem deyip para kazanmaya başlayıncada scooter aldım almam binmem dediklerimle başlamışım hahah.
Şimdi de trident trident diyorum onu da alamayız gibi geliyor bakalım.
Trident yerine EK9 Civic bakıyom ben aq, bi tane de arabam olsun bari diye... :D 350'ye kadar güzel bi araç bulursam onu çekerim muhtemelen :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bu hafta binmedim. Elcik tak, ısıtıcı tak uğraşamadım. Birde gelirken baya köprü viyadük geçiyorum. Yemedi kullanmak. Buz dansı yapmamayım.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Yılın her ayı, yağmur-sis vs. hava şartında İstanbul-İzmir yapmışlığım var. İhtiyarlık nedeniyle artık kışın motorla yol yapmıyorum. Gece sürüşlerine de son verme kararı aldım. Pazartesi günü Ayvalık Tüvtürk istasyonuna 80 km. yol yapmak zorunda kaldım. İki gündür karnım ağrıyor. Termal içlik, korumalı kıyafet olmasına rağmen üşüdüm. Sanırım eskiyen kıyafetim artık yeterince korumuyor. Yarın aküyü söküp eve şarja alacağım. Mart ayına kadar kullanacağımı sanmıyorum.

valla yaşlandık sanırım her kış tişört ile gezerdim bu sene aşırı üşüyorum. Motosiklet biniyorum hala ama bende mümkün seviye kaçınmaya başladım :D bi de izmirdeyim, kar falan olsa nolurdu bilemedim.
Dün eve giderken peglere bile basmadım :D yok abi sürülecek gibi değil sabah arabayla işe giderken dedim ki ooohhhhh araba neymis boyle yaw :D :D Valla bi kac gün yatırcam bende şu karlar bir erisin de.

Motosikleti
Dün eve giderken peglere bile basmadım :D yok abi sürülecek gibi değil sabah arabayla işe giderken dedim ki ooohhhhh araba neymis boyle yaw :D :D Valla bi kac gün yatırcam bende şu karlar bir erisin de.
Valla bende servise bindim, verdim ayaklarıma sıcağı, verdim ayaklarıma sıcağı bir baktım dürtüyorlar hadi in diye. Söylemesi ayıp ağzımın suyu akmış. Uyumuşum, motorda halbuki bu çıkar,. bu döner, bu zıplar diye bukalemun gibi oluyordum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Valla bende servise bindim, verdim ayaklarıma sıcağı, verdim ayaklarıma sıcağı bir baktım dürtüyorlar hadi in diye. Söylemesi ayıp ağzımın suyu akmış. Uyumuşum, motorda halbuki bu çıkar,. bu döner, bu zıplar diye bukalemun gibi oluyordum.
Serviste uyumanın keyfi ayrıdır. :ROFLMAO:

Motosikleti
Triumph Trident 660
yazsana bana ne istediğini özelden. vakit bulabilirsem Frankfurt Louis'e gidicem, bakarım. kendime alırsam bavulda yer kalmayabilir. :D ama haber ederim gidersem mutlaka.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Trident yerine EK9 Civic bakıyom ben aq, bi tane de arabam olsun bari diye... :D 350'ye kadar güzel bi araç bulursam onu çekerim muhtemelen :D
Araba var ya , bizimkiler araya arabayı sokmasaydı ben almaya yakındım

Araba var ya , bizimkiler araya arabayı sokmasaydı ben almaya yakındım
Ben kendime istiyom araba ya bizim de aile arabası var da.. Bi tane MK2 Golf olur, HB Civic olur çekeyim böyle s*ks*k modifiyeler yapayım falan.. Honda Integra da olur.. Bakınıyoz işte, ben o kadar da motor bağımlısı değilim gece fln arabayla çıkıyom hep zaten

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben kendime istiyom araba ya bizim de aile arabası var da.. Bi tane MK2 Golf olur, HB Civic olur çekeyim böyle s*ks*k modifiyeler yapayım falan.. Honda Integra da olur.. Bakınıyoz işte, ben o kadar da motor bağımlısı değilim gece fln arabayla çıkıyom hep zaten
Ben de tam tersi sürecek arkadaslarım olsa evde kolay kolay durmam gezerim arabadan nefret ediyorum

Motosikleti
D400
motorla canım sıkılınca bergamaya gidiyorum, 100 km falan öyle vakit hemen geçiyor.
Arkadaş araba geçmiyor vakit, git git git git git git git git. kutu gibi hapishane.

arabanın birkaç iyi yanı; ben sürmüyorum hanım sürüyor / sıcak / ekipman taşıma derdi yok.

bunun harici bogucu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
motorla canım sıkılınca bergamaya gidiyorum, 100 km falan öyle vakit hemen geçiyor.
Arkadaş araba geçmiyor vakit, git git git git git git git git. kutu gibi hapishane.

arabanın birkaç iyi yanı; ben sürmüyorum hanım sürüyor / sıcak / ekipman taşıma derdi yok.

bunun harici bogucu.
dikiliye git dikiliye devecioglundan köfte ye

Motosikleti
Tvs Raider 125cc
2 hafta iş yerindede mesai oldu binemedik.. kaldıki soguktuda binemedik .. bunalıma gırdik :) ilk fırsatta bınecem gazlayacam ins (raider motor)

reo

Bu konu açıldığı günlerde yazlık ekipmanlarla sürüyordum, memleketimizin güneyde olması ne büyük avantaj motorcu için....

Bu günlerde hava iyice soğudu, bir haftadır işyerinde kalan motorumu eve getiremedim.

Nikkfurie hocam bu işin sırrı nedir? Bizi aydınlatır mısınız?

Motosikleti
He valla hocam "el" sıkıntı gerisinde yok elinizi nasıl koruyorsunuz?

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
14 Kasım da 138.000 olan sukuterim bugün 142.000 km de..
45 günde 4000 km yapmışım bu kış kıyamette , Joyride ilede 1000 kilometrem vardır , bu mevsimde 5000 km yapan varsa yazsın 😁
Ankaraya da bekleriz.

Hatta Erzurum'a falan gerek yok, Kayseri ve Sivas tam keser seni. :LOL:

Ben de 13 Kasım Perşembe yeni CRF L motorumu İstanbuldan teslim aldım, Bir kısım aksesuarını orada taktırdım ve 1 gece konaklayıp Akyazıya geldim kalan aksesuarlarını da orada taktırdım. 1 gece de orada konaklayıp 15 Kasım Cumartesi gece Ankaraya döndüm. Toplamda 600 km civarı yol yaptım o 3 günde.

Sonrasında 2-3 hafta kadar Crypton ile işe gidip geldim.

500 km falan da o yapar ama son 20 gündür falan motosikletler yatışta.

Yarın gece -15 gösteriyor hava.

Birkaç gün de öyle devam edecek gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar