Evettttt geçen gün
@tommygun ile birlikte sürdüğümüzde, en soğuk günü seçmemizden mütevellit yazlık eldivenlerle sürünce ellerim dondu gitti.
Elcik ısıtma ve kışlık eldiven önerin dedim, hiç oralı olmadınız.

Ben de gittim Kaan Elektronik'ten elcik ısıtma aldım. Henüz motüre takmadım. Takınca bilgi veririm.
Eldivenleri araştırırken İzmir'de çok soğuk olmamasından dolayı üst segment ekipman yerine biraz ucuza kaçtım ve Scoyco MC 82 satın aldım.
İnternette Scoyco MC 82'nin beden yorumlarında genel olarak bir beden büyük alınması tavsiye edilmiş.
Uygun fiyatlı hangi satıcıdan alırım, hangi platformda indirim denk getiririm derken Temiz Ekipman'ın sitesine denk geldim. Bu zamana kadar buradan hiç alışveriş yapmamıştım. İzmir'de de bir kaç şubesi olduğunu gördüm ve başka işlerimi bahane ederek bugün Bornova'da bulunan mağazalarına yolumu düşürdüm.
Mağazada çalışan arkadaşlar sağ olsunlar samimi bir şekilde yardımcı olmaya çabalıyor. Öyle çok çok muhteşem bir marka model stokları yok ancak arkadaşın dediğine göre stoklar mağazalara dağıtılıyormuş. İhtiyaç halinde diğer mağazalardan ekipman getirebiliyorlarmış.
Eldiven hakkındaki internet yorumlarında beden konusunda yapılan uyarılardan dolayı deneyerek satın almak istedim. İnternetten XL beden sipariş geçecektim ancak iyi ki mağazaya giderek denedim. XXL beden Scoyco MC 82 bile bence biraz küçük kaldı elimde. Zamanla biraz açar eder diye aldım geçtim.
Eldiven çok üst düzey bir eldiven değil. Öncelikle bunu bilin. İçi ısıtması için polar destekli. Avuç içi slider (kaydırıcı) var. 4. ve 5. parmaklar birbirine bağlı. Küçük parmak için koruması mevcut yani. Bilek kısmı uzun, mont bileklerini kapatarak, içerisine alacak şekilde kapatıyor. Mont bilek manşetlerinden rüzgar girmesini engelliyor. El üzerinde bulunan kemikleri (metakarp mı deniyor emin değilim.) korumak için sert kabuk malzemesi var. İki elin de işaret parmağında yağmurda vizör temizlemek için lastik aparat mevcut. Waterproof demişler üzerine yazı ile ancak yağmurda deneyemedim. Soğukta iş görecektir. Beden konusu benim için biraz dert olduğundan XXL olarak fazla bir seçeneğim yoktu ve bu modeli aldım.
Günümüzün en güncel konularından birisi olan EN 13594:2015 CE koruma etiketi eldiven içerisine dikilmiş şekilde mevcut.
Bornova Temiz Ekipman Mağazası ve Scoyco MC 82'nin bir kaç fotoğrafını ekliyorum.