[Kırklareli - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet belli pek kimse yok bu sıra.. havalar ısındı,piyasaya daha çok çıkmaları gerekirken, kimseden ses çıkmıyor... nerdesiniz millet???? :)

şimdi bi arayıp sordum hafta sonu mangal yapmayı düşünüyorlardı ama motogp den haberdar diğiller galiba

gerçekten piknik harika olur.. bence en kısa zamanda güzel bir yerde yapalım.. hele benim haberim olmadan bir yaptığınızı duyayım :p :)

muhakkak haber veririz hem bu seklide bi buluşma olursa istanbul mt den arkadaslarda gelir bi hareketlenme olur

ya ben burdayım nereye hemmen kımse yokmus:)) ozgur avea acık ondan arıyamadım telsım evde az once burgazdan dondum pınarhısara neyse bakın bı hafta sonu yapalım pazar gunune denk getırelım ama bı sorun var benım motorla bırısı dusmustu ya ben 125cc kymcoyu toplatıyorum neyse dayımın motoru var belkı onu alırım o gun bellı olmaz ve salıhın 200cc racerın percınlerı gevsedı onceden on kaldırırken gevsemıstı sımdı bısı yapmadık yıne gevsedı:S neyse benım kymcoda motor problemım yok sadece dıs gorunumu toparlıcam ve melıs abla senıde beklerız abla bı kararlastıralım bakalım motoru bu aksam bırakayım bu hafta olursa bu mangal super olur bence duruma gore hareket edelım

ya bıde hayırlısı olsun daha yenı farkettım yenı makıne almısın hayırlı surusler sana askerden geleyımde bende aldıgımda ogretırsın banada bısıler fazla bı bıllgım yok duz yolda gıderım ama yuksek cc ile vıraja nasıl gırcegımı bılmıyom mesela:) bahsetmıssın ozelde ben bu motoru verınce bellı olur hersey

Son düzenleme:
hişttttttt ne oluyo orda piknik mangal falan ne iş hemde ben yokken ha kim yapomuş bakim o mangal partisini

arkadaslar bu pazar moto gp var biliyorsunuz diyilmi bakın 29 nisan olsun mangal partisi istanbul mt den de gelecekler olur kalabalık oluruz ne dersiniz

ozgur 29 nısanda bırılerının ıslerı olabılır bız en ıyısımı bunu mayısın ılk haftasına atalım dıyorum hem herkez kendını ayarlar bol bol vakıt var motorlarıda bı cıkartalım hayırlısıyla dıs gorunumde bozugum cok var

ok samet ama o tarihte istanbul mt den gelecekleri garanti edemem

ozgur 29 nısanda bırılerının ıslerı olabılır bız en ıyısımı bunu mayısın ılk haftasına atalım dıyorum hem herkez kendını ayarlar bol bol vakıt var motorlarıda bı cıkartalım hayırlısıyla dıs gorunumde bozugum cok var
sen bosver dis gorunusu oglum,artik sen hazir askersin:) .,sen takil artik istedigin gibi,o isler fani isler :p .
salih'in racer ile ilgili bi fikrim var ama kabul ederse :p .salihin racer'a bi IJ motoru takalim soyle en rusundan.bak ariza yapmaz,az yakar ,mis gibi gezer.kim anlaycak dimi ?kizlar gordumu racing iste al sana :bounce: :bounce: :bounce:

way sinan buralardamıydın sen

29 Nisan aslında iyi olurdu.. bence bu tarihi bir daha düşünün arkadaşlar.. peki piknik yapılacak yer alternatifimiz var mı?

29 Nisan aslında iyi olurdu.. bence bu tarihi bir daha düşünün arkadaşlar.. peki piknik yapılacak yer alternatifimiz var mı?

deer ben burdayim merak etme ama maddi sikintidan nete fazla kacamiyom.

meliss sen merak etme bizimkiler ayarlar islerini ama samet'i yanliz birakmayin,onun onceden sabikasi var...
tabii sabika derken yanlis anlasilmasin,anlasirsiniz ama samet sarhos olur :queen: :queen: :queen:

buralarda olman iyi forum boş kalmasın

kırklareli mt destek cıkmıyormu hiç gurbette yanlız kaldın

sen bosver dis gorunusu oglum,artik sen hazir askersin:) .,sen takil artik istedigin gibi,o isler fani isler :p .
salih'in racer ile ilgili bi fikrim var ama kabul ederse :p .salihin racer'a bi IJ motoru takalim soyle en rusundan.bak ariza yapmaz,az yakar ,mis gibi gezer.kim anlaycak dimi ?kizlar gordumu racing iste al sana :bounce: :bounce: :bounce:

sen çok akıllı bir kopile benziyon olum seni seri üretime almak gerek::thanks: ::thanks:

29 nisan olursa istanbul mt dende katılım olabilir bize uyar

kırklareli mt destek cıkmıyormu hiç gurbette yanlız kaldın
deer 1 ay icinde maddi krizden kurtulamazsam zaten bi borc yardim talebi yapacam.Yada en guzeliu direk foruma yardim topic'i acmak :)

sen çok akıllı bir kopile benziyon olum seni seri üretime almak gerek::thanks: ::thanks:
Saol salih abi,zaten herkes oyle diyo.seni bu racer belasindan kurtarmak icin herseyi yaparim :bounce: :bounce: :bounce:

selam herkese,, ben de epeydir yazmamışım buraya... eee ne zaman geziye çıkıyoruz :p artık yapın bir planda,beni de dahil edin.. yeni motor aldım ya artık mesafenin bir önemi yok :) :p uzun yollar vııızz gelir (hoş uzun yoldan sonra belim de ve kolarımda ağrı oluşuyo ama olsun :) )

Demek sende Lüleburgazdansın :cyclopsan Lüleburgaz merkezdenmisin motosikletini ve seni hiç dışarıda görmedim.Geçenlerde yeni aldığını yazmıştın,şimdi bulunduğun yerin Lüleburgaz olduğunu görünce şaşırdım.Nasıl olduda seni ve motosikletini görmedim hayret :silent: Başka Lüleburgazdan kimler var arkadaşlar???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar