[Kırklareli - MT]

ya arkadaslar herkez 23 nısanda olmasını ıstıyo tamam yapalım derım ama zaten sayfadakı kısılerı toplasan kac ksı yapıyo gelemeyen arkadas muhakkak 1 kısı cıkıcak benım motor servıste ve hala parca nası servıs anlamadım salıh 200cc kanunısı sanzımandan garıp sesler gelıyo cok buyuk ıhtımak yıne motor percınlerı gevsedı ve 1 kısı gelemıyecek bunu bılıyorum.eger ayarlanabılırse baska motorlara bınelım yapalım bu işi derim geldik fasulyenın faydalarınaa:)bence mangal ısıne gırılcek yer ıgneada yolu olsun ıgneadada yapalım veya donuste demırkoy tarafından dupnısya magarası yoluna gırerız magaraya ugrarız ben ılk once magaranın faaliyette olup olmadıgını ogreneyım daha garantı olur yanlız yolda racer makınelerın dıkkatlı olması gerekır neyse bakalım ıns hyırlısıyla arkdaslar bızım motorlar yetısemesse bırılerı bırılerıne artcılık yapıcak galıba:)program yarın kesınlesır buyuk ıhtımalle herkez yazsın arkadaslar daha iyi fıkrı olan yazsın ben ve salıh ıcın cok kotu bır zamanlama olucak neyse hayırlısı dıyelım

sen çok akıllı bir kopile benziyon olum seni seri üretime almak gerek::thanks: ::thanks:

hıc merak etme ona bı motor takıcagız eger uydurabılırsek tam 200cm3 bısı olcak :)

29 nisan olursa istanbul mt dende katılım olabilir bize uyar

tamam ozgur konunun ustunde duruluyo eger oluyosa bana ve salıhe yer bul:)

deer 1 ay icinde maddi krizden kurtulamazsam zaten bi borc yardim talebi yapacam.Yada en guzeliu direk foruma yardim topic'i acmak :)

Saol salih abi,zaten herkes oyle diyo.seni bu racer belasindan kurtarmak icin herseyi yaparim :bounce: :bounce: :bounce:

ya sen hem fazladan akıllısın hemde sınır otesı bısısın:) bana sabıkalı dıyene bak yaa yardım topıcı he bak bu senın yardım topıcın KIRKLARELI MT pamuk eller cebe arkadaslar arkadası su krızden kurtaralım:)yaa cok uzgunum ortak baktımda cepte cıktı 500 kurus onuda gonlum el vermedı sana vermeye kredı kartına baktım nerdeyse bankamatık kartı alıp gerı vermıcek:)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Demek sende Lüleburgazdansın :cyclopsan Lüleburgaz merkezdenmisin motosikletini ve seni hiç dışarıda görmedim.Geçenlerde yeni aldığını yazmıştın,şimdi bulunduğun yerin Lüleburgaz olduğunu görünce şaşırdım.Nasıl olduda seni ve motosikletini görmedim hayret :silent: Başka Lüleburgazdan kimler var arkadaşlar???

Evet Lüleburgaz merkezdenim.. daha bugün geziyordum haldır haldır :cherry: kesin görürsün yakında, zaten direkt göze çarpıyorum.. eğer görürsenizde durdurun beniii :)

Evet Lüleburgaz merkezdenim.. daha bugün geziyordum haldır haldır :cherry: kesin görürsün yakında, zaten direkt göze çarpıyorum.. eğer görürsenizde durdurun beniii :)

hayırlısı olsun melıs abla soylemıstım ama:)

arkadaslar bana cok acele olarak kırklarelı ve cevresınde kymco parcası bulabılcegım bı servıs yazsın bu phısardakı kymco yetkılı servısını alan motorcudan aldırıcam bak o yetkılı servıs yazısını burgazdakı servısle kavgalıyım oraya gıtmıyom phısardada bulamıyorm hıcbısey adamda bı yedek parca fıyat lıstesı yok ya sıkayette bulunucam bırısı buna bı cozum getırsın benden baska 1 kısı daha magdur olmasın.gıtsen bı dert gıtmeden bı dert gıdersın 3 lıralık seyı 5 deyıp ıscılıgınle 10 yapan bırısı yanı soyle motor alınca kaz gıbı yolunmak zorundamıyız anlamıyorum gercekten

Son düzenleme:

Yolda görürsem durdururum.Ama sakın sinirlenmeyesin, kim bu diye :p :)

hayırlısı olsun melıs abla soylemıstım ama:)

arkadaslar bana cok acele olarak kırklarelı ve cevresınde kymco parcası bulabılcegım bı servıs yazsın bu phısardakı kymco yetkılı servısını alan motorcudan aldırıcam bak o yetkılı servıs yazısını burgazdakı servısle kavgalıyım oraya gıtmıyom phısardada bulamıyorm hıcbısey adamda bı yedek parca fıyat lıstesı yok ya sıkayette bulunucam bırısı buna bı cozum getırsın benden baska 1 kısı daha magdur olmasın.gıtsen bı dert gıtmeden bı dert gıdersın 3 lıralık seyı 5 deyıp ıscılıgınle 10 yapan bırısı yanı soyle motor alınca kaz gıbı yolunmak zorundamıyız anlamıyorum gercekten

Lüleburgazda Yalçın usta Kymco servisi.Haberin yokmu ???

Son düzenleme:
tarih konusundabi netlik olursa yazın samet

bizim için 29 nisan müsait istanbul mt den arkadaslarla zaten bi gezi planımız var sizede uyarsa o tarafa gelebiliriz

deer,merakimdan soruyom,neden avartarinda o pejo'yu kullaniyonki ?
o pejonun aynisindan bendede vardi,kardesim 2 ay once satmisti...

metinle beraber gezerken cektik hatıra diye onu kullanıyorum

sagolsunlar hepsi bizi orda iyi sekilde agarladılar ve gecede metinlerde kalmıstım

adam tanıdı motoru dün bana soruyordu benim pego nun sende ne işi var diye

olum o peuget kimin sen bilmiyon mu len kendi motorunu tanımıyon ha o senin peuget metin babandan satın aldıya:queen: :queen:

sayin salih abicigim,hani yazin sana diyodum pejo ile tek teker geziyodum diye,iste o pejo bu pejo :) .sor belki soyler sana nasil yaptigimi hem belki sende ogrenirsin.
o motoru plakasindan tanidim dun,cunku on kaldirirken plaka yerde surtuyodu :bounce:

gercektende plaka iki büklümde metinde bahsetmişti

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizim için 29 nisan müsait istanbul mt den arkadaslarla zaten bi gezi planımız var sizede uyarsa o tarafa gelebiliriz

siz giderseniz bizde çerkezköyden size katılabiliriz :rendeer: ama kesin değil şu anda:cat:

ok emre biz kesin o gün yol yapıcaz ama kırklareli mt den ses yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
kırklareli mt uyuyor galiba haiç kimse bişeyde yazmamış istemiyorlar galiba bizi:p :p

sewerler bizi sagolsunlar samet salih metin serbülent tayfun ve tanısamadıgımız bir kaç arkadas daha var

trakya genelindegüzel bi buluşma olur gercekleşirse

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende şakasına dedim zaten 1 hafta kaldı, foruma girip görürler inşallah

ben telefonla haber veririm zaten olmazsa samette kısa zamanda bakar olmadı kapıya dayanırız nasılsa evi ögrendik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar