[Kırklareli - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler ben öymen (hitap etmek gerekırse daha kolay olsun dıye)
bırazdan acıyorum konuyu tum lıstelerı ordan duzenler goruruz suan bızım lıste 11 kişi

arkadaslar konu hazır katılım listesini belirlerseniz ben ilk sayfaya yazayım.

Son düzenleme:
zydar sen ve arkadasların istediğiniz yerden katılabilirsiniz geziye

marmara ereglisinden katılırsanız daha iyi olur

kırklareli mt ilede burgazdan bulusup pınarhisarada dogru gideriz detaylar yeni konu olarak acılmıstır

beyler ben öymen (hitap etmek gerekırse daha kolay olsun dıye)
bırazdan acıyorum konuyu tum lıstelerı ordan duzenler goruruz suan bızım lıste 11 kişi

arkadaslar konu hazır katılım listesini belirlerseniz ben ilk sayfaya yazayım.

katılım lıstesını daha hıc belırlıyemedık sımdı soyle dıyım kendı halınde takılan bı arkadas grubu var onlarda bıze katılabılır 1 tane daha motosıklet tamırcısı abımız var o motosıkletı bugun kafa kafaya bmw ıle takasa gırıcektı bılmıyorum artık ne oldu ne bıttı hayabusayı alırsa yada altındakı yamahayı satmassa oda 2 kısı gelmeyı dusunuyodu anlıyacagınız kalabalık olcagımız kesın pekı bu kadar adam olucak nası bısı yapalım ılk bastan mangal dıyoruz kartalkayadamı yemek yesek yoksa kendımız alıpta kendımızmı yapsak bunada bı karar verelım ona gore ayarlıyacagız herseyı

Forumdan Uzaklaştırıldı
marmara ereğlisi bize ters kalıyo aslında ama konuşurum arkadaşlarla buraya yazarım sonra

samet 29 nisan marmara mt bulusması var duyurular bölümünde
buraya katılacak arkadasları isim olarak yaz eklesin

zydar sizde aynı sekilde o konuya yazarsanız konu dagılmasın nerden katılacaksanız orayı yazın

bence zydar sız dırekt olarak ahmetbey ustunden pınarhısara gelın bulusma yerı phısar olucak yol ustundende ka*tılmak ıstıyen olursa ıst veya baska yerden gelıcek arkadaslarda onları yol ustunden toparlar:)ben luleburgazda veya phısarda olucam bıde ozgur sızde luleburgaza kadar yolu uzatmayın bence ahmetbey yolunu bılıyosun ordan dırekt phısara cıkın

ya ben yanlıs anlamısım :) neyse ben o gun gelebılcegımı kesınlestıremıyom suan ama ama nakıt sorunumu halledebılırsem tabıkı olur dıyebılırım

Son düzenleme:
biz oradanda katılan arkadaslar olur diye böyle düşündük sizlerde orada olursanız pınarhisara kalabalık olarak gideriz

[email protected] mail adresim ekle detayları konusuruz

ya melısı goren varmı gecen gun burgazda ısıklarda bı abıye takılmıs galıba ama karsısındakı motorun 1000cc oldugunu anlıyamamıs galıba:)neyse melıss okursun artık bunu:))

ya melısı goren varmı gecen gun burgazda ısıklarda bı abıye takılmıs galıba ama karsısındakı motorun 1000cc oldugunu anlıyamamıs galıba:)neyse melıss okursun artık bunu:))

nasıl anlayamadım?? ne abisi ne 1000 cc'si :) yok yalnış görmüşün sen. Işıklarda takıldığım doğru, yalnız bir taksiciyle kavga ediyordum, adam beni yolda sıkıştırdı,ben de bir güzel ağzının payını verdim.. ama 1000 cc bi motor yoktu yanımda, R6 vardı :) yada ben o sinirle mi R6 gördüm bilemem :)

bırakın bu tartısmaları hafta sonu oradayız

pınarhisarda olucaz orada uygun bi yerde yemek yiyip sohbet ettikten sonra geri dönücez

Arkadaşlar tekrar merhaba, şuan benim motosikletim yok.Motosikleti olan bir akadaşımla konuşayım eğer gelmek isterse size katılırız.Yoksa gelme ihtimalim zor.Listeye ismini yazdırdı gelmedi olayı olmasın.Görüşürüz...

Son düzenleme:
pınarhisarda olucaz orada uygun bi yerde yemek yiyip sohbet ettikten sonra geri dönücez

gel ozgur ya gell:)benim su motoruda toplıyalım dagıttım toplıyamıyorum anlarsın ıns bu ıslerden:))

nasıl anlayamadım?? ne abisi ne 1000 cc'si :) yok yalnış görmüşün sen. Işıklarda takıldığım doğru, yalnız bir taksiciyle kavga ediyordum, adam beni yolda sıkıştırdı,ben de bir güzel ağzının payını verdim.. ama 1000 cc bi motor yoktu yanımda, R6 vardı :) yada ben o sinirle mi R6 gördüm bilemem :)

hmm sen buyuk ıhtımalle yanlıs gormussun eger mayısın ılk pazar gunu gelırse oda gorursun motoru tanırsın herhalde.:)kıb

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba topiğinize eskişehir mt den katılıorum :)
bir arkadaşımız bir topik açmış ama ben mt den gerekli desteği göremedim :pr:
topik konu dışı bölümünde imza gerekli vicdan sahibi herkese davet başlıklı bir topik :wiinkk:
topiğin başında verilen linke imzanızı atıp topiğe katıldığınızı belirtip bir kaç düşüncenizi yazarsanız seviniriz :cat:
herkese ii akşamlar :king:

arkadaşlar merhaba topiğinize eskişehir mt den katılıorum :)
bir arkadaşımız bir topik açmış ama ben mt den gerekli desteği göremedim :pr:
topik konu dışı bölümünde imza gerekli vicdan sahibi herkese davet başlıklı bir topik :wiinkk:
topiğin başında verilen linke imzanızı atıp topiğe katıldığınızı belirtip bir kaç düşüncenizi yazarsanız seviniriz :cat:
herkese ii akşamlar :king:

gereken ılgı gosterılıcektır

ozgur sımdı bu gezı planı nasıl hangı gun gelıceksınız bı bılgı ver yaw kafam karıstı:)

Arkadaşlar tekrar merhaba, şuan benim motosikletim yok.Motosikleti olan bir akadaşımla konuşayım eğer gelmek isterse size katılırız.Yoksa gelme ihtimalim zor.Listeye ismini yazdırdı gelmedi olayı olmasın.Görüşürüz...

ıns ozer ne dıyım durumlar sakat bıraz herkezınkı ustuste geldı sımdı bende sana kesın bısı dıyemıyorum eger salıhle benım ısler halledılırse ben veya salıh senı alır o konuda sorun olmaz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar