sen bosver dis gorunusu oglum,artik sen hazir askersinozgur 29 nısanda bırılerının ıslerı olabılır bız en ıyısımı bunu mayısın ılk haftasına atalım dıyorum hem herkez kendını ayarlar bol bol vakıt var motorlarıda bı cıkartalım hayırlısıyla dıs gorunumde bozugum cok var
29 Nisan aslında iyi olurdu.. bence bu tarihi bir daha düşünün arkadaşlar.. peki piknik yapılacak yer alternatifimiz var mı?
sen bosver dis gorunusu oglum,artik sen hazir askersin.,sen takil artik istedigin gibi,o isler fani isler
.
salih'in racer ile ilgili bi fikrim var ama kabul ederse.salihin racer'a bi IJ motoru takalim soyle en rusundan.bak ariza yapmaz,az yakar ,mis gibi gezer.kim anlaycak dimi ?kizlar gordumu racing iste al sana :bounce: :bounce: :bounce:
29 Nisan aslında iyi olurdu.. bence bu tarihi bir daha düşünün arkadaşlar.. peki piknik yapılacak yer alternatifimiz var mı?
deer 1 ay icinde maddi krizden kurtulamazsam zaten bi borc yardim talebi yapacam.Yada en guzeliu direk foruma yardim topic'i acmakkırklareli mt destek cıkmıyormu hiç gurbette yanlız kaldın
Saol salih abi,zaten herkes oyle diyo.seni bu racer belasindan kurtarmak icin herseyi yaparim :bounce: :bounce: :bounce:sen çok akıllı bir kopile benziyon olum seni seri üretime almak gerek::thanks: ::thanks:
selam herkese,, ben de epeydir yazmamışım buraya... eee ne zaman geziye çıkıyoruzartık yapın bir planda,beni de dahil edin.. yeni motor aldım ya artık mesafenin bir önemi yok
![]()
uzun yollar vııızz gelir (hoş uzun yoldan sonra belim de ve kolarımda ağrı oluşuyo ama olsun
)