aloooo sen beni hic tanimamisin agabeyy.bak kalbimi kirdin aglamaya basladim :salut: :salut: .
o vodka icin benim gelmeme gerek yok.belki ben gelmeden bile vodka elinize gelebilir.
yaza gelince bakıcaz bakalım :queen: :queen:
hoşgeldın arkadasım luleburgazlısın demek bende burgazlıyım ama suan phısardayımslm millet
hoşgeldın arkadasım luleburgazlısın demek bende burgazlıyım ama suan phısardayım
smırnouf ya bılmem kım kımı takıp eder artık yolda ucan olmasında he bıde senden bısı ıstıcem bana voltka getır yaza partıde kullanıcaz tanesı kac paraysa yap bısıler artık mangal partımız olucak ıgneadada kamplarımız olucak stok yapmak lazım neyse bu konuyu goruselım cıdden
EE BEYLER bısı daha yazmak ıstedım 14 ocakta tekırdagda bulusma varmıs benım haberım yenı oldu ee bıkac gun ugrıyamadım nete neyse gelıcek olan arkdas varsa kendı aramızda bı lıste yapalım ama ben gelırım dıyıpte ekmek yok harbı gıdıcılerden bahsedıyorum gıderım dedımmı gıdıcek olan babayıgıtler vardır elbet
salih serbülent tayfun metin samet topla bunları gelin bakalım
hoşgeldın arkadasım luleburgazlısın demek bende burgazlıyım ama suan phısardayım
smırnouf ya bılmem kım kımı takıp eder artık yolda ucan olmasında he bıde senden bısı ıstıcem bana voltka getır yaza partıde kullanıcaz tanesı kac paraysa yap bısıler artık mangal partımız olucak ıgneadada kamplarımız olucak stok yapmak lazım neyse bu konuyu goruselım cıdden
tamam smırnouf neyse cezası onuda soyle bı ara
gelsin votkalar artık yazı bekleyemeyecek bu mtler...
tamam smırnouf neyse cezası onuda soyle bı ara
gonuşmaa len) samet
nası eve varabildinmi yolda havalar nasıldı![]()
samet msn ini ekledim.ordan konusuruz.smırnouf ben sanamı vereyım ucretı aılenemı
sen gonder bız alırız veya aldırırız msn ekle [email protected] bu benım msn konusalım benım akraba getırıyodu bana ama sımdı almanyaya gıtmıyo artık ondan kuruduk![]()