[Kırklareli - MT]

yanlıs ooo altındaki makinya varya hastayımmm samet ve salih bilirr

ama almıcam çünkü alırsam kendimi öldürürüm :D oyusden almıcammmmmm neyse uyarsa gelirsin pınarhisara takılırıss beklerim

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelsin votkalar artık yazı bekleyemeyecek bu mtler...

selam

hoşgeldın arkadasım luleburgazlısın demek bende burgazlıyım ama suan phısardayım

smırnouf ya bılmem kım kımı takıp eder artık yolda ucan olmasında he bıde senden bısı ıstıcem bana voltka getır yaza partıde kullanıcaz tanesı kac paraysa yap bısıler artık mangal partımız olucak ıgneadada kamplarımız olucak stok yapmak lazım neyse bu konuyu goruselım cıdden

EE BEYLER bısı daha yazmak ıstedım 14 ocakta tekırdagda bulusma varmıs benım haberım yenı oldu ee bıkac gun ugrıyamadım nete neyse gelıcek olan arkdas varsa kendı aramızda bı lıste yapalım ama ben gelırım dıyıpte ekmek yok harbı gıdıcılerden bahsedıyorum gıderım dedımmı gıdıcek olan babayıgıtler vardır elbet

Son düzenleme:
salih serbülent tayfun metin samet topla bunları gelin bakalım

hoşgeldın arkadasım luleburgazlısın demek bende burgazlıyım ama suan phısardayım

smırnouf ya bılmem kım kımı takıp eder artık yolda ucan olmasında he bıde senden bısı ıstıcem bana voltka getır yaza partıde kullanıcaz tanesı kac paraysa yap bısıler artık mangal partımız olucak ıgneadada kamplarımız olucak stok yapmak lazım neyse bu konuyu goruselım cıdden

EE BEYLER bısı daha yazmak ıstedım 14 ocakta tekırdagda bulusma varmıs benım haberım yenı oldu ee bıkac gun ugrıyamadım nete neyse gelıcek olan arkdas varsa kendı aramızda bı lıste yapalım ama ben gelırım dıyıpte ekmek yok harbı gıdıcılerden bahsedıyorum gıderım dedımmı gıdıcek olan babayıgıtler vardır elbet

BABYİĞİT bak beyavvvvvvvvv :cat: :kardeşime olamı biz burda neciyizçok ayıpsın ha:farao:

salih serbülent tayfun metin samet topla bunları gelin bakalım

PINARHİSAR MT geliyor hep sizmi geliceniz bu seferde biz gelek :rendeer:

Son düzenleme:
bekliyoruz buluşma topiginden takip edin...

görüşmek üzere...

ben ve salıh %100 gelıyoruz o kessın neyse yarın gorusuruz ayrıca bırı bana bu aksam yazsın saat kacta orda olmamız lazım bunu yazın bana

yarın istanbuldan kalkıs 10:00 da en gec 12:00 gibi millet tekirdag merkezde olur ama siz yarım saat önceden orda olun cünkü hızlı gelenlerde olur sanırım...

kapida problem cikartirlar ama kargo ile 4-5 sise gonderirim yaww ayip edionuz :) :) :)

babayiğit vr dedik ama motor değil ben tekledim kusura bakmayın rahatsız olduğumdan ndolayı gelemedim birdahaki sefere

arkadaslar bugunku tekırdag gezısı ııcn malesef benden baska gelen olmadı gercekten uzucu durumdu hava superdı gercekten ben aksamdan kalma oldugum halde gec kalktıgım halde taktım kaskı gıttım ben geldıgımde onlarda gıdıyodu ama yınede gorusebılme fırsatım oldu yanı kırklarelı mt nın bu kadar olduguna ınanamıyorum boyle gıderse yazın herkez tek basına cıkıcak gezıye galıba

tamam smırnouf neyse cezası onuda soyle bı ara

samet burda 1 lt vodka tl ile 8-9 milyon falan yapio.vodkada vodka ama,cilekli,limonlu,ahududulu,portakalli, her cesit mevcut.ve sizin vodkalardan cok daha kaliteli.eger istanbulda takilanimiz varsa burdan minibusler var istanbula kargo goturen,o minibuslerle gonderebilirim.biri gider istanbuldan soyleyecegim zaman alir vodkalari.
kargo pahali olur demeyin en fazla 10-15 ytl verirsiniz kargoyada.
siz kesin istiyom deyin ben burdayin paslayayim size.
isterseniz araya brandy falanda katabilirim :)
(bunu bi polis okusa kacakciliktan iceri hepimiz :p )

sen tam nerdeydin oraya gelelim smirnouf

smırnouf ben sanamı vereyım ucretı aılenemı
sen gonder bız alırız veya aldırırız msn ekle [email protected] bu benım msn konusalım benım akraba getırıyodu bana ama sımdı almanyaya gıtmıyo artık ondan kuruduk:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar