[Kırklareli - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

ümmet abi p.hisara hoşgeldin ama ben yoktum çalışıodum gelemedim kusura bakma inşallah birdahaki sefere buluşurus

bülent canın sağolsun ben daha çopk gelitrim oraya görüşürüz resimler geliyor birazdan.:cat: :rendeer: :flower:

moto039fa2.jpg

moto038gj3.jpg

moto037lm8.jpg

moto036yn2.jpg

moto035qd1.jpg

moto034fv2.jpg

abi saol eline sağlık çok güsel olmuşşşş şey benim adım serbülent bülent dilll :cat: abiii srbülent dersen daha iii olurr:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar resimlerinizde geldi...

smirnouf için de sogucaktan bi resim koyduk...

her şey için teşekkürler saraya ve istanbula da bekleriz yoksa bir daha pınarhisara gelmek yok

en kısa sürede stickerli resimlerinizi bekliyoruz...

evet işte türkiyenin gezgin motocusu ÜMMET PERKİTAN pınarhisarda fotolar güzel çıkmış ama bunu saymayız bir dahaki sefere bu köfte olayını kendimiz yapıcaz kendin pişir kendin ye neyse sana hayırlı yolculuklar diyom çünkü sen gezginsin kendine iyi bak

ya bak saraya olur sorun degıl ama ıst bızı asar ehlıyetten caktım 3. olucak bu:D yaza mangal partısıne davetlısınız ummet abımle bak bız gelıcegız saraya söz ama yazın yapıcaklarımızn ıcınde sızlerınde olmasını ısterız anladın.bu yaz guzel olucak :))

arkadaslar resimlerinizde geldi...

smirnouf için de sogucaktan bi resim koyduk...

her şey için teşekkürler saraya ve istanbula da bekleriz yoksa bir daha pınarhisara gelmek yok

en kısa sürede stickerli resimlerinizi bekliyoruz...

deer_152 bu smirnouf u da hiç unutmuyorsunda bakalım gelince boş gelsinde onunla o zaman görüşürüz

Kırklareli'nin nüfusuna göre motor oranı o kadar fazla ki burda ismini görmeyice şaşırdım doğrusu..

Neyse ben başlatayım bari.. Kırklareli ve ilçelerinde olup motor hastalarını buraya davet ediyorum.. tanışalım kaynaşalım arkadaşlar..

bu arada benim henüz motorum yok:pale: ama çok yakında alıcam :cherry:

sen kırklareli ve çevresinde motor hastalarını buraya davet etti ama piyasada yoksun dostum nerelerdesin dediğin gibi tanışalım ve kaynaşalım bakalım ve motorunun olmaması da sorun değil ama dilerimki en kısa zaman da olur seni bekliyoruz

toplanın tabi ya...
[yt]5rTnc0f4mZM[/YT]

deer_152 bu smirnouf u da hiç unutmuyorsunda bakalım gelince boş gelsinde onunla o zaman görüşürüz
aloooo sen beni hic tanimamisin agabeyy.bak kalbimi kirdin aglamaya basladim :salut: :salut: .
o vodka icin benim gelmeme gerek yok.belki ben gelmeden bile vodka elinize gelebilir.
ummet abi foto icin ayrica saol.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mrh

aloooo sen beni hic tanimamisin agabeyy.bak kalbimi kirdin aglamaya basladim :salut: :salut: .
o vodka icin benim gelmeme gerek yok.belki ben gelmeden bile vodka elinize gelebilir.
ummet abi foto icin ayrica saol.
sende sağol gurbetteki arkadaş gelince görüşürüz.

sogucak bu yaz cok sıcak olacak....

sogucagı bılmem ama benı ıgneada yolundakıler artık tanıcaklar oyle dıyım en kısasından

sogucagı bılmem ama benı ıgneada yolundakıler artık tanıcaklar oyle dıyım en kısasından
samet be o igneada yollari beni taniyo ama biraz daha tanisinlar.anlaycan yaza beraberiz karde$...
ben o yola deniz icin degil,daha cok virajli yollarda aksiyon icin gidiyom :) :) .eger beni takip edebilirsen yazlari adaya beraber gideriz :p :p
haa ayrica sana ozel bi hediye getirecegim ummet abi.sen alkol kullaniyonmu abi ???

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

samet be o igneada yollari beni taniyo ama biraz daha tanisinlar.anlaycan yaza beraberiz karde$...
ben o yola deniz icin degil,daha cok virajli yollarda aksiyon icin gidiyom :) :) .eger beni takip edebilirsen yazlari adaya beraber gideriz :p :p
haa ayrica sana ozel bi hediye getirecegim ummet abi.sen alkol kullaniyonmu abi ???
yok kullanmıyorum ama iğneadya giderken demirköye çıkmadan soldaki güzellik suyunda molaverirsek hoşuma gider.

slm hoş geldin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar