[Kırklareli - MT]

Tüm kırklareli mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
Kırklareli MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Merhaba Kırklareli'li arkadaşlarım.
Bende Babaeski merkezdeyim merak ettim doğrusu Babaeski'li arkadaş var mı diye?
Motorum yok yazın almayı planlıyorum yaş 17.Ailem izin vermiyor ama ehliyet için şu anda param hazır hatta motor için bile biriktirmeye çalışıyorum umarım ailemi ikna ederimde istediğim modele kavuşurum.(Kymco Agility City 125)
Eğer motoru alaiblirsem yazın buluşmalarda görüşürüz.

Selam arkadaşlar,
İstanbul'da olmama rağmen doğma büyüme KIRKLARELİLİYİM! Herkses çok selam!

Neden sönük kaldı bu grup anlayamadım kış diyemi motorlarınıza binmiyorsunu ben geldim diyemi:)

g.bereket kardeşim Trakya mt grubuna bekliyoruz seni.. herkes orada aslında..

Slm beyler bende Pınarhisardanım :) orda oturuoruz yani ama aaslen kızılcıkdereliyim :) bu arada Sinan abiyi tanıorumda o beni tanımaz :) ama aylar önce bisim evin önünde ön kaldırıordu :) Denz abide foto cekiodu ::)

Slm beyler bende Pınarhisardanım :) orda oturuoruz yani ama aaslen kızılcıkdereliyim :) bu arada Sinan abiyi tanıorumda o beni tanımaz :) ama aylar önce bisim evin önünde ön kaldırıordu :) Denz abide foto cekiodu ::)

o sinan benmi oluyorum :) evet galiba benim :p hakkatten seni taniyamadim , yaziyi okuyunca bana ozel msj ceksene :wiinkk:

eskişehirden selamlar kırıkkale mt. amasya yolunda 28 mayıs öğle saatlerinde şehrinizde olacam. yollarda karşılaşırız umarım.

iyide burası kırklareli mt...

sana kırıkkale yolunda iyi yolculuklar:)

:cyclopsançok haklısın hacım. bu iki şehrin hep karıştırıldığı söylenirdide bende niye karıştırılırki derdim. demekki karıştırılıyormuş.
kusura bakmayın isim benzerliği işte.
ama zararı yok kısmetse birgün kırklareli' nede yolumuz düşer.

alpullu beaaa:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 PM ----------

Merhaba Kırklareli'li arkadaşlarım.
Bende Babaeski merkezdeyim merak ettim doğrusu Babaeski'li arkadaş var mı diye?
Motorum yok yazın almayı planlıyorum yaş 17.Ailem izin vermiyor ama ehliyet için şu anda param hazır hatta motor için bile biriktirmeye çalışıyorum umarım ailemi ikna ederimde istediğim modele kavuşurum.(Kymco Agility City 125)
Eğer motoru alaiblirsem yazın buluşmalarda görüşürüz.

dostumm yeni olduu alpulludan bende gerçi balıkesir okuorum ama oralıyımm

Lüleburgaz dan tüm Kırklareli vede trakyalı arkadaşlara selamlar saygılar.Lüleburgaz motosiklet kulübünün 31.05.2009 sezon açılışına katılan(Tekirdağ,Silivri,Uzunköprü,Saray,Pınarhisar,Malkara,Ahmetbey,İstanbul,Edirne,Çorlu,Babaeski,Kırklareli ve Çerkezköylü)trakyalı 140 motosiklet sürücüsü arkadaşlarımıza abilerimize kardeşlerimize sonsuz teşekkürler.Keyifli kazasız bir sezon açılışı vede Harika bir şehir turu oldu.Lüleburgaz İstanbul vede fatih caddesine tam 115 motor sığdı :) izlemekte,o grubun arasında olmakta büyük bir keyifti :)

Son düzenleme:
Lüleburgaz dan tüm Kırklareli vede trakyalı arkadaşlara selamlar saygılar.Lüleburgaz motosiklet kulübünün 31.05.2009 sezon açılışına katılan(Tekirdağ,Silivri,Uzunköprü,Saray,Pınarhisar,Malkara,Ahmetbey,İstanbul,Edirne,Çorlu,Babaeski,Kırklareli ve Çerkezköylü)trakyalı 140 motosiklet sürücüsü arkadaşlarımıza abilerimize kardeşlerimize sonsuz teşekkürler.Keyifli kazasız bir sezon açılışı vede Harika bir şehir turu oldu.Lüleburgaz İstanbul vede fatih caddesine tam 115 motor sığdı :) izlemekte,o grubun arasında olmakta büyük bir keyifti :)

vatana donusumden sonra hepinizle tanismak isterim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar