KIRKLARELİ/Kayalıköy,Süloğlu gezisi...

İlhan ustaya Selamlar, bu sene kırkpınara 1 hafta kala ordaydım, ellerine sağlık ciğeri çok güzeldi, motor sevdalısı, biz içeri girip yemekleri istedik dayanamadı geldi benim YBR250 yi sordu kendisinde CBF250 varmış vakitsizlikden gezemiyormuş falan, çok iyi ağırlandık çokda güzel yedik, tertemiz bir ortam, slm ederim :)

eywallah dostum , selamını iletirim ustama. yarın bir gezi daha yapacaz arkadaşlarla. ustamın yanına uğrayıp öyle gideriz diye düşünüyoruz. ustam yine gelemeyecek bizimle:( önümüzdeki hafta siteye koyarız fotoları...

Güzellll. Bir Trakya turu için harita oluşturmaya çalışıyorum. Zira kısa süreli olmayacağı için önceden hazırlık şart.
Paylaşımınız için teşekkürler.

ben de muhasebe bürosunda çalışıyorum.senin aksine bütün gün bilgisayar başındayım. bir hafta sonu denk getirelim görüşelim, yeni motorcular tanımak güzel olur...

kısmet abim inşallah bu aralar ben pazar falan demiom çalışıom inşallah en kısa zamanda görüşürüz

Hüseyin gezilerinizi severek takip ediyoruz :)
takibimizi umarım 2 teker üzerinede taşırız.Ayrıntılı fotolar,trakyanın güzelliğini ortaya çıkarmış, ızgara da üzerine çabası olmuş. Yeni gezi ve fotolarını bekliyoruz.Umarım grubu büyütürsünüz.:cat:

olumlu yorumlara teşekkür ederiz. ancak carmentaliyt abim beni tanıyor, ben onu çıkartamadım, adını bahşetse memnun olurum...

Geziniz kısa ama hoş bir gezi olmuş.Fotoğraflar için teşekkürler.Bu arada tanışmak isteyen arkadaşlarla tanışabiliriz.Özelden mesaj atabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar