Kırklareli istanbul Mh drift az foto içerir açayım dedim cbf ybr den sıkıldık :)

Depomuzu fulledik 60 tl lik benzin aldı içindede vardı biraz :)

ilk molayı verdik bi sigara molası otoyolda sarı çiçekler vardı çok güzel kokuyolardı :)

yolumuz daha var :) yolda çok tadilat vardı tek şerite vs düştük bbide karşıdan rüzgar esiyordu tırlarla geldim :)

ikinci molayı verdim gene bi sigara yatık tırlarla kanka oldum bi o beni solladı bi ben onu :) gps 105 gösterirken tır beni solluyor bunlar 90 la gitmiyor arkadaş.

şimdi tabela görmekten bıktım diceksiniz her tabelayı çekmişim bende arkadaş onca eldiven çıkar filan zorlanndım bari atim dedim :)

Tabelayı yürütmüşler sanırım o değilde bizim sanayiye bi tır gelmişti üstüne tabela düşmüştü acaba bumu ?

tır bu 4 x zoom yapmıştım çok uzaktı kalite ağlıyo şöförde birşey yokmuş bereket

sonunda selimpaşaya geldik :)

gişelere yaklaştım gene hgs yi okumadı

buda ben ee gene tipsiz çıktık :DD bu telefon beni tipsiz yapıyor normalde dha tipsizim :DD

Dostum tebrik ederim seni,motorun 40 bindeydi senin yanlış hatırlamıyorsam böyle konulara yazmak gerek ki çin malı diye beğenmeyenlerin gözüne sokmak için :D

oldjack teşekkür ederim sizinde inş :)

sağolasın egee22 sağolsun motor hiç üzmedi bu zamana kadar tereddütsüz çıktım yola bu ikinci istanbul yapışım :)

İnşallah daha da sorun vermez motorunla birlikte nice geziler yaparsın. Bende hiç gitmedim İstanbul a. Avrupa yakasına geçiyormusun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------

Depomu bende uzun zamandır fullemedim o görüntüyü özlemişim :)

avrupaya geçmeyi düşünmüyorum zaten gidiceğim yerde yok buralarda takılıcam benimde sabah depo dibinde yedekteydi :)

dün gittim bu gün döndüm :) düştük yola

bahsettiğim çiçekler bunlar çok güzel kokuyolar :)

bunlarda yakından foto yol resmen çiçek kouyor :)

Arkadaşlar motor ufakta olsa sıkıntısız gidip gelebildim hiçbir arıza vs olmadı merak edenlere söyleyim dedim yolunuz açık olsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

bu arada 4 teker sürücülerine gene kıllandım 3 şeritli yolun ortasında kaplumbağa gördüm durup koştum adama işaret ediyorum sağ yada sol şerite geçmek yerine yol bomboştu hayvanı ortalıyor bi insan evladı bile hayvanı kenara koymadı insanlık gitmiş hayvan kabuğuna saklanmış yazık

Haziranda gelsende beraber dönsek mertcan :D esenlere gelicem erzurumdan bende dönüşte keşana kadar gideriz ::)

Mertcan kardeş istanbul tekirdağ arası otobandan başka yol yokmu yan yol falan 100 lük motorla otobana girmek istemiyorum selamlar

e5 ten gidiliyor şehirler arası babaeski burgazz çorlu vs vs :)

dadas haziranda çok işlerim var malum lise 4 diploma bide ustalık belgesi alıcaz 2 haftada kurs görücem bi yere kıpırdayamam :)

güzel bir gezi güzel bir anlatım,siz den öğrenmek istedğim bir konu var ;

"gişelere yaklaştım gene hgs yi okumadı"
diye belirtmişsiniz .
bu sorunla bende bu gün karşılaştım iki kez hgs okumadı içinde -25-tl kredi var kaçak geçiş uyarısı verdi sistem , şimdi cezalı durumamı düştük ?.

selamlar.

A.s benim bildiğim kartı okumadığı zaman plakayı okuyup hgsde limit varsa oradan düşüyor

Mertcan kardeş istanbul tekirdağ arası otobandan başka yol yokmu yan yol falan 100 lük motorla otobana girmek istemiyorum selamlar
Sahil yolu var mis gibi, otoyoldan daha zevkli tekirdağa kadar denizi görüyosun sürekli.

Mondial'in yolda bırakmayacağını kanıtlayan bir gezi olmuş :)

Sahil yolu neresi? Benim bildiğim M.Ereğlisine kadar sehirler arası otoyol
Büyükçekmeceden E-5'ten devam edersen Silivri çıkışına kadar yol var. Orda da otoyolla kesişme var ama isteyen yine sahil yolundan devam edebilir. O bölgede sahilde yaşayan insanlar evlerine nasıl gitsinler başka türlü parasız yol olmayan yer mi olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar