- Konu Yazar
Depomuzu fulledik 60 tl lik benzin aldı içindede vardı biraz 

ilk molayı verdik bi sigara molası otoyolda sarı çiçekler vardı çok güzel kokuyolardı

yolumuz daha var
yolda çok tadilat vardı tek şerite vs düştük bbide karşıdan rüzgar esiyordu tırlarla geldim 

ikinci molayı verdim gene bi sigara yatık tırlarla kanka oldum bi o beni solladı bi ben onu
gps 105 gösterirken tır beni solluyor bunlar 90 la gitmiyor arkadaş.

şimdi tabela görmekten bıktım diceksiniz her tabelayı çekmişim bende arkadaş onca eldiven çıkar filan zorlanndım bari atim dedim

Tabelayı yürütmüşler sanırım o değilde bizim sanayiye bi tır gelmişti üstüne tabela düşmüştü acaba bumu ?

tır bu 4 x zoom yapmıştım çok uzaktı kalite ağlıyo şöförde birşey yokmuş bereket

sonunda selimpaşaya geldik

gişelere yaklaştım gene hgs yi okumadı

buda ben ee gene tipsiz çıktık
D bu telefon beni tipsiz yapıyor normalde dha tipsizim
D

ilk molayı verdik bi sigara molası otoyolda sarı çiçekler vardı çok güzel kokuyolardı

yolumuz daha var

ikinci molayı verdim gene bi sigara yatık tırlarla kanka oldum bi o beni solladı bi ben onu

şimdi tabela görmekten bıktım diceksiniz her tabelayı çekmişim bende arkadaş onca eldiven çıkar filan zorlanndım bari atim dedim

Tabelayı yürütmüşler sanırım o değilde bizim sanayiye bi tır gelmişti üstüne tabela düşmüştü acaba bumu ?

tır bu 4 x zoom yapmıştım çok uzaktı kalite ağlıyo şöförde birşey yokmuş bereket

sonunda selimpaşaya geldik

gişelere yaklaştım gene hgs yi okumadı

buda ben ee gene tipsiz çıktık