Kırık Kalp Nası Tamir Edilir?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamir olmaz mutlaka izi kalır
296xa.png

hal olmayacak bir şey değil sadece biraz zaman, sabır, sevgi ve anlayış, emin ol eskisinden daha sağlam olur.

neyse öpücük hususunda madem yine öpülür denildi lafımız yok o zaman:)

bu arada bende şahsi kanaatimi belirteyim, kırık kalp içtenlikle tamir edilir, içten ol yeter, tavırlarını ve davranışlarını içtenliği merkeze alarak oluşturabilirsin zaten, sevgiler:)

iyi de kırılan kalp sizinkiyse peki?:thumright ::pembe:: ::stretche

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sen boşver onu bunu güzelim.

Ne tip motorla başlamayı düşünüyorsun ? Scooter? Vitesli ? Kişisel fikrimi sorarsan vitesli ile başla hem vakit kaybetmezsin hemde kullanması orta mesafelerde daha zevkli

Ybr Öneririm taş gibi motor sen bin sonra çocukların binsin sonra torunlar...

Yok ben scooter severim dersen çin malı alma derim. Honda kinetic gibi birşeylerle başla sinirlerin yıpranmasın.

Haa eğer sende cezerye gibi 600 lük makinayla başlayacam dersen Başlangıç cci aldatmacası diye bir topic vardı oku derim.

Haa yok benim zaten motorum var gezeceğim tozacağım, dersen Dostdark, zühtüpaşa ikilisi şubemize başvurmalısın.

Efendime söyleleyim benim motosikletim yok, ilgimde yok, öyle geçerken uğradım dersen ne işin var kardeşim burada, zaten buradakilerin yarısının 3 kuruşluk aklı var onuda sen mi alacaksın ? Tabi bayansın ya her yerde ilgi göreceğin kesin.

Ya delirecem nedir bu böyle?

Kırık kalp nasıl tamir olurmuşmuş..

Meme yapmıştır o, Zaten kırık falan değildir.Tamirde istemez, sadece kurumlanmıştır.(ee tabi jikle açık basarsan o kadar..) zımparala tak yerine devam et. Isınmadan da binip zorlama::deliir::

karşılıklı ise unutamıyosak
azap oluyor:silent:

Akira' Alıntı:
Sen boşver onu bunu güzelim.

Ne tip motorla başlamayı düşünüyorsun ? Scooter? Vitesli ? Kişisel fikrimi sorarsan vitesli ile başla hem vakit kaybetmezsin hemde kullanması orta mesafelerde daha zevkli

Ybr Öneririm taş gibi motor sen bin sonra çocukların binsin sonra torunlar...

Yok ben scooter severim dersen çin malı alma derim. Honda kinetic gibi birşeylerle başla sinirlerin yıpranmasın.

Haa eğer sende cezerye gibi 600 lük makinayla başlayacam dersen Başlangıç cci aldatmacası diye bir topic vardı oku derim.

Haa yok benim zaten motorum var gezeceğim tozacağım, dersen Dostdark, zühtüpaşa ikilisi şubemize başvurmalısın.

Efendime söyleleyim benim motosikletim yok, ilgimde yok, öyle geçerken uğradım dersen ne işin var kardeşim burada, zaten buradakilerin yarısının 3 kuruşluk aklı var onuda sen mi alacaksın ? Tabi bayansın ya her yerde ilgi göreceğin kesin.

Ya delirecem nedir bu böyle?

Kırık kalp nasıl tamir olurmuşmuş..

Meme yapmıştır o, Zaten kırık falan değildir.Tamirde istemez, sadece kurumlanmıştır.(ee tabi jikle açık basarsan o kadar..) zımparala tak yerine devam et. Isınmadan da binip zorlama::deliir::
Hocam sana sıcak yaramıyor :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: :mrgreen: :mrgreen:

:cherry: geçerken uğradım, takılıyrm...

ybr almayı planlıyrm, işe giriyrm, artık bu yaz almak istiyorum :pale:

ehliyetimi alalı 8 ay falan oldu galiba...

vespası olan bi arkadaşım vardı ondan kaçırıyrdm motorunu ama antalyada...

güneyde skutır kiralıyrm artık ondan da ne kadar tecrübe olursa...

bisikletin kalbimdeki yeri ayrı...

motorum olsun görürsünnnnn :queen:

ayrıca topiğime niye laf attın anlamadım ::gozluk::

şaka bir yana ilgin ve bilgiler için tşk.
aslında sırf istanbul trafiğine ısınmak için 2 ay skutır kullanmak vitesliye öyle geçmek istiyrm. malum trafik habire tıkanıyor... debriyajla habire uğraşma fikri trafiği bilmezken (araba kullanmıyrm) hoş gelmiyr. ama 2 ay kullanıp sonra satmak da kolay iş deil skutırı...

+ kırık kalp meselesi mühim bi meseledir... hatta dünyadaki en mühim meselelerden biridirrrr....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ha şöyle.

Tanıt kendini. Boşver gizemli insan olmayı.

Güzel planlamışsın. Ekleyecek birşey bulamadım. Sadece eğer scooterla başlayacaksan biraz daha sağlam ve atak bir scooter alıp bu yaz kullanmanı tavsiye ederim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:cyclopsan
Neredeyim ben? Hangi yıldayız? Neden çıplağım? Sarrah connor kim? onu neden öldürmeliyim ?

ben gizemli takılmyrm ki ??!! :silent:

bunları yazmıştım zaten başka başlıkta kendimi tanıtırken...

en çok bwsyi seviyrm, minik bi canavar özellikle toz toprak için :)

ama iki zamanlı diye herkes aşalıyo... ve de çok benzin yakıyormuş :pale:

ayrıca skutırla viraj almaktan nefret ediyrm... arkamda oturup beni kolaçan etmeye çalışan arkadaşlarım hep kızıyor düşer bu motor böyle dönülmez skutırla diye... bir de nedense U dönüşü fobim var... bi de virajda kesik kesik ama sürekli gaz veriliyor herhalde...

motoru dinlemeyi bilmiyrm, acemilikten herhalde... umarım zamanla duymayı öğrenirim...

$ $ $.....

T_uruncu' Alıntı:
ben gizemli takılmyrm ki ??!! :silent:

bunları yazmıştım zaten başka başlıkta kendimi tanıtırken...

en çok bwsyi seviyrm, minik bi canavar özellikle toz toprak için :)

ama iki zamanlı diye herkes aşalıyo... ve de çok benzin yakıyormuş :pale:

ayrıca skutırla viraj almaktan nefret ediyrm... arkamda oturup beni kolaçan etmeye çalışan arkadaşlarım hep kızıyor düşer bu motor böyle dönülmez skutırla diye... bir de nedense U dönüşü fobim var... bi de virajda kesik kesik ama sürekli gaz veriliyor herhalde...

motoru dinlemeyi bilmiyrm, acemilikten herhalde... umarım zamanla duymayı öğrenirim...

$ $ $.....

ya ben arızayımda bu vatandaşa ne oldu:silent:

şimdi konu motormu kırık kalp geyikantolojimi ekmek yoksa pasta yiyin:silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende sağa U dönemem nedense:cyclopsan

Viraj konusuna gelince. İkiteker sürmenin en zevkli kısımlarından biriside virajlardır. Zamanla kendine ve motoruna güvendikçe bu işten çok zevk alacaksın.

-----------------------Edit-----------------------
Khutuck senin resimler görünmüyor. Ha birde geçen çizmişlerdi senin nicki ?

resimler gözükmüyr kutucuk

bi baktım ki çok gevezeyim... kusura bakmayın...

kırık kalbini tamir edebilen herkese sonsuz saygı duyuyorummmmm....

geyik tavana vurdu deseniz de ::kalbim::

allah herkese gönlüne göre motosiklet alabilecek kadar para versinnnn.... piyango çıksın mesela....

ben hala bişi annamadım:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar