tekrar çizmek lazım o zaman.
Hocam sana sıcak yaramıyor :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: :mrgreen: :mrgreen:Akira' Alıntı:Sen boşver onu bunu güzelim.
Ne tip motorla başlamayı düşünüyorsun ? Scooter? Vitesli ? Kişisel fikrimi sorarsan vitesli ile başla hem vakit kaybetmezsin hemde kullanması orta mesafelerde daha zevkli
Ybr Öneririm taş gibi motor sen bin sonra çocukların binsin sonra torunlar...
Yok ben scooter severim dersen çin malı alma derim. Honda kinetic gibi birşeylerle başla sinirlerin yıpranmasın.
Haa eğer sende cezerye gibi 600 lük makinayla başlayacam dersen Başlangıç cci aldatmacası diye bir topic vardı oku derim.
Haa yok benim zaten motorum var gezeceğim tozacağım, dersen Dostdark, zühtüpaşa ikilisi şubemize başvurmalısın.
Efendime söyleleyim benim motosikletim yok, ilgimde yok, öyle geçerken uğradım dersen ne işin var kardeşim burada, zaten buradakilerin yarısının 3 kuruşluk aklı var onuda sen mi alacaksın ? Tabi bayansın ya her yerde ilgi göreceğin kesin.
Ya delirecem nedir bu böyle?
Kırık kalp nasıl tamir olurmuşmuş..
Meme yapmıştır o, Zaten kırık falan değildir.Tamirde istemez, sadece kurumlanmıştır.(ee tabi jikle açık basarsan o kadar..) zımparala tak yerine devam et. Isınmadan da binip zorlama::deliir::
Khutuck' Alıntı:Hocam sana sıcak yaramıyor :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: :mrgreen: :mrgreen:
T_uruncu' Alıntı:ben gizemli takılmyrm ki ??!! :silent:
bunları yazmıştım zaten başka başlıkta kendimi tanıtırken...
en çok bwsyi seviyrm, minik bi canavar özellikle toz toprak için![]()
ama iki zamanlı diye herkes aşalıyo... ve de çok benzin yakıyormuşale:
ayrıca skutırla viraj almaktan nefret ediyrm... arkamda oturup beni kolaçan etmeye çalışan arkadaşlarım hep kızıyor düşer bu motor böyle dönülmez skutırla diye... bir de nedense U dönüşü fobim var... bi de virajda kesik kesik ama sürekli gaz veriliyor herhalde...
motoru dinlemeyi bilmiyrm, acemilikten herhalde... umarım zamanla duymayı öğrenirim...
$ $ $.....