kimler melez motosiklet'ci???

malatyalıyım ist'da ikemet ediyorum
baba tarafım hemşerim:)
soy ağacımı dökecek olursam babamın dedesi malatya doğumlu babamın babası sivas doğumlu babam samsun doğumlu annemin dedesinin babası van doğumlu dedesi ve babası rize pazar kendisi ise samsun doğumlu bense samsun doğumluyum
anne tarafım rize ikizdere ekşioğlu ailesi buradanda bi hemşeri var:) ne kadar farklı mozaik ülkem insanı sağlık sıhhat dilerim cümlemize..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
eheh benimde baba Gümülcine yunan göçmeniiii:D
anne tarafıda Trabzon ..bende istanbul..Tam yunan rum karışımıyım valla:p

Vay hemşerim varmışşş...:rendeer: :rendeer: :rendeer:
ne demişler 10 milyar borcum olsun toprağım olsun.......

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biraz saçma cevap vermiş olucam ama , bi ara ilik topladılar hayır yapıcaz diye , yurtdışına gönderdiler sonra iddialar aldı başını yürüdü , bu topicte o tarz bişey olmasın :queen:

biraz saçma cevap vermiş olucam ama , bi ara ilik topladılar hayır yapıcaz diye , yurtdışına gönderdiler sonra iddialar aldı başını yürüdü , bu topicte o tarz bişey olmasın :queen:
farklı zekice yaklaşım ama ülkemizde kalacak rahat ol bana güven:)

babamın babası yugoslav annesi türkmen babam istanbul annemin babası rize annesi izmir annem izmit ben istanbul biraz genişçe bi coğrafyadanız :)

benimde babam azerbaycan lı anam kazakistan benim doğum yerim muştur
yolu yokuştur büyüdüğüm yer pişmaniye şehri (izmit ) yaşadığım yer kestane şehri (bursa) ayol anlamadın şimdi ben nereliyim :silent: bu nasıl melezlik biri bana anlatsın yo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar buradaki amacım sitedeki arkadaşları daha iyi tanımak kaynaşmak amaçlı 'artı akalteke ben içki kullanmam ve ramazandada bu soru bana göre vuuuu'topik'i hoşuna gitmeyen arkadaşlar cevaplandırmasın yormayın kendinizi beni anlayan yazanlar sağolsun sadece paylaşım benim amacım....

adamı anasının babasının memleketiylemi tanıycan:queen:

Vay hemşerim varmışşş...:rendeer: :rendeer: :rendeer:
ne demişler 10 milyar borcum olsun toprağım olsun.......

toprağına gitsene ozaman türkiyede ne işin var?:bounce:

Son düzenleme:
babam manisalı..dedem kayserili..dedemin babası adanalı..amcam adanalı..annem edirneli..ninem bulqaristanlı..dedem yunanıstanlı..ben aslen adana imal olup manisa doqum..nüfüs kaydım kayseri..izmt..trabzon..edirne..qümüşhane..istanbul..konya,da büyüdüm..en son anqara ya qeldm 4 yıldır da anqaralıyım..siz hiçbiri nereli oldqnuzu sorduklarında ne cevap wereceqınızı sasırıo musunz?ben sarırıorum..:queen: :queen: :queen:

ya bakarmısınız mozaike' daha ne faklı renkler anne farklı baba farklı memleketli arkadaşlarımız çıkacak:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar