kimler melez motosiklet'ci???

sevgili arkadaşlar'ben hep kendimi şanslı saydım hayatın bir çok yerinde şanssızlıklar yakamı bırakmasada:) bir konu beni hep mutlu etti oda baba tarafım malatya anne tarafım rize li olması' ben ist .doğup büyüsemde 2 ayrı kültüre şahit oldum ailemde bi tarafta doğu bi tarafta karadeniz kültürü yani ben melezim tabiri caizse:mrgreen:ve bu benim insan ilişkilerimde çok faydalı oldu acaba sizlerin arasında aynı benim gibi anne baba farklı illerden olan(hatta zıt kutupta desek olur zannedersem )paylaşalım'mı motosiklet'ci arkadaş kardeşlerim hadi bakalım:)
not.konunun çıkış noktası mod komtan a teşekkür ederum cözlerunden öperum:mrgreen:

Acikcasi ben pek taktir edemiyecegim bu konuyu , din irk ayrimini cagiristiriyor her ne kadar kotu niyetli olmasada. Insanlar kendilerini ben melizim diye cagirmktan hoslanmaz. Biraz konu disi bence , insanlarin kulturu ve atalarinin kokeni ile motorcu ruhuna sahip olamalarini karsilastirmak.Ama herkezin gorusu degisiktir tabiki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vuuuu diye ses çıkaran motor aranan topic den sonra bu melez topiğide yılın topiği olmaya adaydır:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben boşnağım. ama turkum. yanı ben ulkeler arası melezim. buna ne diceniz :D

babam Uşak'lı....

anam Manisa Salihliden...

ben Ankarada doğdum...

Diyarbakır Silvanda büyüdüm kürdolarla...O zamanlar terör falan yok tabi...babam polis...polis çocuğu diye seviliyoruz yani...:p

20 yıldan fazladır İstanbullluyak...

Kendimi bu Dünyaya ait hissetmem...

Sanki başka gezegendenim ben yav...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
doğma büyüme angaralıyım..
baba tarafı selanik , ana tarafı arnavut :rendeer: :rendeer: :rendeer:

arkadaşlar buradaki amacım sitedeki arkadaşları daha iyi tanımak kaynaşmak amaçlı 'artı akalteke ben içki kullanmam ve ramazandada bu soru bana göre vuuuu'topik'i hoşuna gitmeyen arkadaşlar cevaplandırmasın yormayın kendinizi beni anlayan yazanlar sağolsun sadece paylaşım benim amacım....

arkadaşlar buradaki amacım sitedeki arkadaşları daha iyi tanımak kaynaşmak amaçlı 'artı akalteke ben içki kullanmam ve ramazandada bu soru bana göre vuuuu'topik'i hoşuna gitmeyen arkadaşlar cevaplandırmasın yormayın kendinizi beni anlayan yazanlar sağolsun sadece paylaşım benim amacım....

Ogünün bir tanem canım ciğerim bende içki kullanmam ama kullananlarada kıllanmam. Banada neşeli olduğum zaman arkadaslarım ne içtin derler. Ve ben bundan alınmam .üstelik iftardan sonra içilen bir bardak tomurcuk filiz çayı bana en kral alkollü likitten daha çok keyif verir. O topikte hoşuma gitmişti bu topikte. hosuma gitti vede açtıysan bir topik bizde fikrimizi söyliyik.

Yok saysaydık kaale almasaydık dahamı iyiydi eyvallah yazmayız bi daha.

seni seviyorum biz kardeşiz ramazan olduğu için biraz üzüldüm önemli değil :)

baba tarafı burdur lu , anne tarafı aksaray , ben bursa gemlik doğumluyum , şu an istanbulda yaşıyorum , anne tarafından akrabaların çoğu izmirde yaşıyo bende de o dediğin kültür yelpazesinden var sanırım dediğin gibi her tipten arkadaşım vardır

baba tarafı burdur lu , anne tarafı aksaray , ben bursa gemlik doğumluyum , şu an istanbulda yaşıyorum , anne tarafından akrabaların çoğu izmirde yaşıyo bende de o dediğin kültür yelpazesinden var sanırım dediğin gibi her tipten arkadaşım vardır
ne güzel teşekkür ederim birbirimizi daha iyi tanıma fırsatımız değişik illerde doğan hayatlarını birleştiren anne ve babamızın topraklarınıda unutmamış oluyoruz tabiki hepimiz önce insanız sonra ülkemizin parçasıyız ve insanı insan olduğundan seviyor kucaklıyoruz :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
konunun açılış amacı yapıcı ama gelecek yorumlar işallah konuyu sapıtmazlar ...

peder kasımpasa ana samsun dedem tabzon ...ben tam melezim yaw ama doğma büyüme ist. beyoğlu :bounce:

soy ağacımı dökecek olursam babamın dedesi malatya doğumlu babamın babası sivas doğumlu babam samsun doğumlu annemin dedesinin babası van doğumlu dedesi ve babası rize pazar kendisi ise samsun doğumlu bense samsun doğumluyum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar