Kimden Bu?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.haberler.com/haberf.asp?haber=565593
picture002jx3.jpg

ohannes :silent:

Brezilyalı bir kadının iddiası.....

Cassia Aparecida de Souza 18) adlı kadın, evde beslediği kedisinin köpeğe benzer yavrular dünyaya getirdiğini söyledi. ...........

bir genetikbilim uzmanı, yavrulardan kan örneklerini alarak genetik test yapmaya karar verdi.

asparagas haber...abuzittin bunu söylemiş vs...tıp açıklasın bunu belki dikkate alırım dimi musti...bizim medya harbi uçuşta...Brezilyalı koca popolu bir aptal dağ fare doğurdu demiş buda uluslararasu ajanslara geçmiş...bizim ebeleklerde bunu başsayfalara taşıdılar bugün...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yeteriince insan sapığımız kalmadı hayvanlarda mı başladı yani.......Kıyamet yaklaştı galiba....:silent: :silent: :silent:

Bizim tavuk da kaplan doğurdu geçende. Gülhane hayvanat bahçesine verdim tavuğu, kaplanı ben besliyorum.

:queen: =watercolours;496289]Bizim tavuk da kaplan doğurdu geçende. Gülhane hayvanat bahçesine verdim tavuğu, kaplanı ben besliyorum.[/QUOTE]

okadar dedim şu tvlerde genel ahlakı bozucu programları yayınlamayın diye bak sonunda hayvanlarında ahlakı bozuldu:mrgreen:

Bende okudum da bunu ne kadar dogrudur bilinmez.Genler uymaz cüngü.Hayvanlarda zıttı bu zmanda:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar