Kim ne kadar viraja yatıyor??? Belgeleyelim konuşalım öğrenelim...

kimse benden daha iyi yatamaz valla acımam uzanırım viraja hele bide hava sıcaksa ooh açıkhavada göbektaşı keyfi :cherry:

GNK abimizi göremedim hasanpınar abimiz cok gusel yatıyo saten onunda muhabbetiniz gezide yaptık.. bide bi manyak var.. benim tanıdıgım :queen:
Mert :queen: Pisikopat nasıldır öle
tam virajda ön dikio bariyerlere sıfır iniyo ve başlıyo yatmaya sona bakıyosun Adam yok... Birlikte motosiklet falan surulmez yne.. pisikopat ya..:queen::queen:

okadar risk alınmaz ya ölümle oyun resmen dönüşü yok ..... valla ben hep dikkat ederim ama arabada kendimden geçiorum

böyle gaza getirecek topicler olmamalı :p
Susuz virajlara çok pis yatıyorum,sulu virajlarda SSlerden daha iyi yatarım,diz yerine kol sürterim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
virajda yerle paralel olacak kadar yatıyorum ben , iddalıyım
bakın arkadaslar bunu antalya alanya yolunda yattığım sırada çekmiş :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ben dümdüz giriyorum, viraj ortasında durup motoru ayaklığa alıyorum, çevirip devam ediyorum.

virajda yerle paralel olacak kadar yatıyorum ben , iddalıyım
bakın arkadaslar bunu antalya alanya yolunda yattığım sırada çekmiş :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Amerika olmasın burası :p Arabalar amerikan arabası gibi :) Hiç fotograf yok viraja yatma fotografı hadi yollayın fotografları.150cc ile koymıyım şimdi fotoları :p

arkadaşlar hakikaten hiç foto yok. akşam bana dizlik bot giydirip çıkartmayın çevre yola lastik fotosu çekicem diye :) hadi elinde fotosu olan tecrübeli arkadaşları bekliyor ve davet ediyoruz.

150cc ile koymıyım şimdi fotoları :p

erdo2002, varsa cbf ile foton koy çok iyi olur. her segment ve cc deki makinelerin limitlerini öğrenmek istiyoruz biz zaten.

Son düzenleme:
Bunu yapibilen adam lazim bize bosverin viraja girmeyi:mrgreen:

kndwpn8.jpg

Saka bir yana ben viraja yattigimda beni kim cekecek :) Poz veriyim derken bariyerlerlere girme ihtimali hayli yuksek. Bir hafta sonu piste gelin guzel bir kamera ile bol bol resim verelim:)

virajjj..Yolun en sevdiğim kısmıı:cat: motorun yatabileceği kadar yatarım...Zaten lastiklerin sıfırlanmasına 1 cm falan var..Onuda ilerleyen zamnlarda silecez inşallah:cherry:

bide bi manyak var.. benim tanıdıgım :queen:
Mert :queen: Pisikopat nasıldır öle
tam virajda ön dikio bariyerlere sıfır iniyo ve başlıyo yatmaya sona bakıyosun Adam yok... Birlikte motosiklet falan surulmez yne.. pisikopat ya..:queen::queen:

yok yav, piskopat filan değil, kör resmen :bounce: sağ gözü görmez onun, boşyere koyu vizörle dolaşmıyo yani :queen: :queen: :p

sarı fırtına

:)selam ben antalyadan dare kaplan motorum çok güçlü degil ama viraj hastasıyım bu arada motorum yamaha ybr 125 öncelikle arka lastik asfalt lastigi olucak ve iç lastikli olması iyidir :cat:birde virajda fren kullanma olay bitmiştir :)

BWSTÜRK hangisi sensin:)
Bws ile bende yatırıyomda güzel yatıyo motor.ufak mufak ama..ayaklık yontuldu valla..Lastikler iyiyse sorun yok. resimdekiler gibi rahat yatarım bws ile:cat:

ama ayak yere değdirmediğim için bunda çok az yukarıda olabilirm..

Son düzenleme:
arkadaşım ben onların arasında yokum =) bunlar colombia daki bwslove clup ın scootercıları=)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar yatma konusunda üstüme tanımam
yanlız bu aralar yatamıyorum sıcaklardan herhalde yatak odasına bir klima ayarlasam kıralıyla kapışırım :)

İşte size benim GSR'nin lastiklerin son hali bitik bir durumda değişecek kısmetse
umarım viraj alma ile ilgili ipucu vermişimdir sizlere :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar