Kim Demiş Triumph Kötü Motor Diye...

F54

Hangi kawasaki ile yol yaptın acaba

Şu andaki en sıkıntılı Kawasaki modeli Zx4r dır tartışmasız net
4 silindiri 400cc ye sıkıştırıp 16600 rpm çevirip 77 ps güç çıkarmakta büyük bir başarı
Bu büyük başarının bedeli ödenmek istemmiyorsalar zx4r lar nazik kullanılmalı
git honda cbr 250 r al bedel ödeme

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Motosikleti
Dominar D250
Bir Kawasaki bayisinin sahibi ve servisinin ustası da tanıdığım..
Geçenlerde konuşmuştuk, daha şikayeti olan yok .. Öyle büyük arıza , kronik sorunlar falan yok..
O kişilere de çok inanmayın,
bildiğim kadarıyla 2022 yada 23 itibariyle Dominar'da katalizör sorunu başladı, 2025'de benim motoru almaya gittiğimde de satışçıya sorduğumda yok öyle bişey, hiç duymadım ilk defa senden duyuyorum falan dedi, halbuki garantiden egzoz yenileyenler, motor yaptıranlar var, bajaj konuyla ilgili yazılım güncellemesi çıkardı ama adam haberim yok diyor.

Yani bayi sahibi tanıdığınız size malını kötülemez, ben kullanıcısı olmadığım ve takip etmediğim halde sosyal medyada ve bu forumda ZX4RR ve ZX6R ile ilgili sorunlar görüyorum. Güzel motor ben de beğeniyorum ama çıkardığı sorunlar bir gerçek, daha birkaç gün önce Kawasaki'nin geri çağırma yaptığı gibi bir haber bile paylaşıldı forumda.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
nerde yaşayacan abi uzay boşluğunda mı? :D
kawasaki dayanmamış sana daha da taş olsa dayanmaz triumph u buruşturur atarsın:ROFLMAO: günde 1000 km yol mu yapılır alacan ingiliz tayını 350 km yapacan bırakacan
Triumph tiger explorer gt modeliydi galiba, guiness rekorlar kitabına girdi bu motor, 24 saatte sadece yakıt almak için kontak kapatmak suretiyle 4056 km yol yapıyor. Yaklaşık 580 litre benzin tüketiyor.

Bir önceki rekor 3200 km falandı ama hangi motor hatırlamıyorum.

Triumph'un olduğu yerde Honda çay getirir anca.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Triumph tiger explorer gt modeliydi galiba, guiness rekorlar kitabına girdi bu motor, 24 saatte sadece yakıt almak için kontak kapatmak suretiyle 4056 km yol yapıyor. Yaklaşık 580 litre benzin tüketiyor.

Bir önceki rekor 3200 km falandı ama hangi motor hatırlamıyorum.

Triumph'un olduğu yerde Honda çay getirir anca.
24 saatte 4056 km yolu @tommygun yapmıştır. Vay be abi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O kişilere de çok inanmayın,
bildiğim kadarıyla 2022 yada 23 itibariyle Dominar'da katalizör sorunu başladı, 2025'de benim motoru almaya gittiğimde de satışçıya sorduğumda yok öyle bişey, hiç duymadım ilk defa senden duyuyorum falan dedi, halbuki garantiden egzoz yenileyenler, motor yaptıranlar var, bajaj konuyla ilgili yazılım güncellemesi çıkardı ama adam haberim yok diyor.

Yani bayi sahibi tanıdığınız size malını kötülemez, ben kullanıcısı olmadığım ve takip etmediğim halde sosyal medyada ve bu forumda ZX4RR ve ZX6R ile ilgili sorunlar görüyorum. Güzel motor ben de beğeniyorum ama çıkardığı sorunlar bir gerçek, daha birkaç gün önce Kawasaki'nin geri çağırma yaptığı gibi bir haber bile paylaşıldı forumda.
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Yılın 365 gününün 200 gününü geçirdiğim dükkan..
Tamam ona inanmayalım...
Gözümüz noolacak ?..
:ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
24 saatte 4056 km yolu @tommygun yapmıştır. Vay be abi
O rakamın bildiğimiz Türkiye yolları gibi yollarda yapıldığını düşünmüyorum, kuvvetle muhtemel pist gibi ideal şartlarda yapılmıştır. Iron butt sürücüleri bile analarından emdikleri süt burunlarından gelinceye kadar 24 saatte 1600 km yolu anca yapıyorlar. 4056 km çok ilginç bir rakam, muhtemelen bir detayı atlıyoruz. Çünkü saatte ortalama 169 km yapıyor ki benzin aldın, durdun, kalktın 3-5 dk geçse bile ortalama hızın düşüyor. Tamamen sallıyorum; 190 üstü hızlarda seyretmek lazım ki 24 saat için ortalama 169 km hız ortalamasını tutturabilesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Yılın 365 gününün 200 gününü geçirdiğim dükkan..
Tamam ona inanmayalım...
Gözümüz noolacak ?..
:ROFLMAO:
Motorcu Götmen :)

Bir de 4056 km yolda 580 lt yakıt tüketmişse kabaca 100 km'de 14 lt yaktırmıştır diye bir hesap yaptım. Bu rakam çok fazla, bir yerlerde bir saçmalık var.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
O rakamın bildiğimiz Türkiye yolları gibi yollarda yapıldığını düşünmüyorum, kuvvetle muhtemel pist gibi ideal şartlarda yapılmıştır. Iron butt sürücüleri bile analarından emdikleri süt burunlarından gelinceye kadar 24 saatte 1600 km yolu anca yapıyorlar. 4056 km çok ilginç bir rakam, muhtemelen bir detayı atlıyoruz. Çünkü saatte ortalama 169 km yapıyor ki benzin aldın, durdun, kalktın 3-5 dk geçse bile ortalama hızın düşüyor. Tamamen sallıyorum; 190 üstü hızlarda seyretmek lazım ki 24 saat için ortalama 169 km hız ortalamasını tutturabilesin.

Bir de 4056 km yolda 580 lt yakıt tüketmişse kabaca 100 km'de 14 lt yaktırmıştır diye bir hesap yaptım. Bu rakam çok fazla, bir yerlerde bir saçmalık var.
Adamlar dakar çöllerinde hiç durmadan 36 saat 160-170 km hızla yaptıkları en fazla 1600 km..
Bence de bir tutarsızlık var...
Adamdaki göt değil kösele imiş mübarek...
Biz 300 km gidince tecavüze uğramış gibi oluyoruz. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Adamlar dakar çöllerinde hiç durmadan 36 saat 160-170 km hızla yaptıkları en fazla 1600 km..
Çanak basur olunca gorurum ben onlari,en baba konfor sele bile hikaye.aritma suyu filtresi bile tikaniyor.o kadar sürüşe titanyumdan göt bile dayanmaz.

Motosikleti
K 1600 GTL
O mesafeyi tek kişinin yaptığına dair bir söylem yok ki........

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache

son 1 senedir ADV merakı sarınca bu kasa motorların videolarını izliyordum, fiyatlarına bakıyordum ve en yaygın modeller Afrika Twin ve Bmw GS serisi idi.. tabi bir hayal olarak bakıyordum yani en azından bir kaç sene kesinlikle alamam diye düşünerek bu makinelere bakıyordum...

sonrasında sarı siteye girip 300-500 arası fiyat kriteri ve enduro seçeneğiyle arama yaptım... gözüm BMW modellerini aradı ama hep eski ve tip olarak beni heyecanlandırmayan modellerdi ve ilanlara bakarken bir tane motor gördüm, çok fena bir duruşu vardı, mermi gibiydi, ateş ediyordu motor ve biraz inceledim, motorun markası Amerika başkanının ismine çok benziyordu ve bu markayı ben daha önce duymamıştım... fiyat ve model olarak benim erişebileceğim bir şeydi ve tip olarak çok beğenmiştim... Gücü ve sağlamlığı nedir diye araştırmaya başladım.

Yüksek km yapmış modelleri bulmaya çalıştım çünkü 450 bin km de bir Triumph motor görmek onun sağlam olduğu anlamına gelir diye mantık yürüttüm... servis ağı ve yedek parça bulma durumu ve kalite araştırması yaptım... araştırma yaparken de guiness rekorlar kitabına girdiğini öğrendim...

Triumph markasıyla tanışmam bu şekilde oldu, böyle köklü bir markayı bilmiyor olduğum için kendimi efesle kınıyorum.

"Ivan Cervantes" enduro yarış pilotu "Triump Tiger 1200 GT Explorer" modeliyle İtalya'da bir yarış pistinde(pistmi merkez mi neyse ne işte) rekoru kırıyor. Biz tayip mi kılıçdaroğlumu diye bir birimizi yerken ve sinir krizleri geçirirken elin gavuru dünya harikası bir makine ile dünya rekoru kırıyormuş, 2023 hem onun için hemde bizim için ayrı ayrı çok özel bir yıl olmuş. kabile ülkesi olmak kaderimizde var sanırım.

6mxwrda.JPG

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar