İngiliz vs JaponNoolmuş ?... Noooooolmuşşşş ?....![]()
![]()
![]()
Anla işte.. Ütopyadan linler..Ya ben bir şey anlamadım. Link falan mı var. Ben göremiyorum. Video falan?
Üstat aşk olsun, Triumph bu, gerek var mı?Ya ben bir şey anlamadım. Link falan mı var. Ben göremiyorum. Video falan?
Ben en sıkıntılı Kawa ile 155.000 yaptım, altımda Triumph olsa ve İzmir'de yaşamasam 300.000 rahat giderdi.Gerek yok da, yüne de insan ispat istiyor. Suzuki deseydiniz tamam derdim. Triumph deyince birden şaşırdım..
Hangi kawasaki ile yol yaptın acabaBen en sıkıntılı Kawa ile 155.000 yaptım, altımda Triumph olsa ve İzmir'de yaşamasam 300.000 rahat giderdi.
Ninja Zx-4rr emin ol benim 2006-2008 Er6F yanında sıkıntısızlık anlamında alemin kralı Honda Nc 750 X gibi kalıyor.Hangi kawasaki ile yol yaptın acaba
Şu andaki en sıkıntılı Kawasaki modeli Zx4r dır tartışmasız net
4 silindiri 400cc ye sıkıştırıp 16600 rpm çevirip 77 ps güç çıkarmakta büyük bir başarı
Bu büyük başarının bedeli ödenmek istemmiyorsalar zx4r lar nazik kullanılmalı
nerde yaşayacan abi uzay boşluğunda mı?Ben en sıkıntılı Kawa ile 155.000 yaptım, altımda Triumph olsa ve İzmir'de yaşamasam 300.000 rahat giderdi.
@Memcoş48 duymasın. Sus sus.nerde yaşayacan abi uzay boşluğunda mı?
kawasaki dayanmamış sana daha da taş olsa dayanmaz triumph u buruşturur atarsıngünde 1000 km yol mu yapılır alacan ingiliz tayını 350 km yapacan bırakacan
Bilmeden , kafana göre yorum olmuş... Kullandın mı biliyor musun ?... Sahibi oldun mu ?..Hangi kawasaki ile yol yaptın acaba
Şu andaki en sıkıntılı Kawasaki modeli Zx4r dır tartışmasız net
4 silindiri 400cc ye sıkıştırıp 16600 rpm çevirip 77 ps güç çıkarmakta büyük bir başarı
Bu büyük başarının bedeli ödenmek istemmiyorsalar zx4r lar nazik kullanılmalı
Salladığım falan yokBilmeden , kafana göre yorum olmuş... Kullandın mı biliyor musun ?... Sahibi oldun mu ?..
16600 devir çevirmesi neden sıkıntı olsun ?.. Elin japonu hesap edememiş sen mi düşündün ?...
Tek silindir 2zamanlı yamaha RX135 bile 16000 çeviriyor... 1990 yıllardan beridir çeviriyor
Yıl olmuş 2026...
Milyarlarca dolar yatırım yapan firma nın vardır bildiği dimi
Ben de nazik kullanma tarafındayım...
4 silindirin tadı bir başka...

Öyle her yazılana inanma..
Öyle her yazılana inanma..
Zaten kaç tane satılmış ki gurup kurmuşlar ?..
Daha geçen sene satışa çıktı..
Bir Kawasaki bayisinin sahibi ve servisinin ustası da tanıdığım..
Geçenlerde konuşmuştuk, daha şikayeti olan yok .. Öyle büyük arıza , kronik sorunlar falan yok..
Çift silindir otordan 78 HP almak mantıklı , ama 4 silindirden 77 Hp almak mantıksız öyle mi ?..
Az daha beyin jimnastiği yap bakalım... Hangisinde pistonlar aktarmalar zorlanır ?..