kim bu mt ci acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allahhhhhhhhhhhhhhh işler iyice kızışmış valla.
siz susun tamam mı sizin motorunuz var size ne oluyor ben ödülü alıcam adamın önüne atlıcam lennnnnnnn senin nick ne dicem siyah limuzin adam da mt t-shirtü var zaten üye olmasa onu nerden bulsun hehe.
onu bulmak şart oldu motor alacaksınız bana demi?:queen:

bulamadınız mııı? bak şöyle yapalım ben senin beklediğin durağa geleyim, o eleman geçince takılayım peşine hatta istersen sen de gel takip edelim ilk ışıklarda keseyim önünü :p ne dersin? :mrgreen:

tamam kabul ediyorum gel ne zaman istersen bu operasyonu yapalım
tak etti artık ya aaaaaaaa:pr:

Son düzenleme:
tamam girl anlaşalım msn de. yarışma sonunda cıbırı alınca benim limuzini sana veririm ben :p

repsol cıbırda da artçım olursun :cherry:

şimdi mt t-shirtü var tamam siteye üyedir o yüzden kabul ediyorum ama
ben o arkadaşı bulunca tekrar üye yapacağım. kullanıcı adı değişecek :

aranan adam olarak mt deki yaşamına devam edecek :queen:

puhapuha aranan adam tamam oldu.
peki kız seni mi kırıcam hiç yoktan ii senin limuzini alıyorum ama onu kıyıpta başkasına nasıl verirsin anlamam.
neyse hadi motorları görelim hehe

peki kız seni mi kırıcam hiç yoktan ii senin limuzini alıyorum ama onu kıyıpta başkasına nasıl verirsin anlamam.

bak o konuda haklısın :salut:

ama kısmet olursa vitesliye geçerken ayrılmak zorunda kalacağız :pale:

ama sen yabancı değilsin yaw. ara sıra istanbula ziyaretinize gelirim :cherry:

Son düzenleme:
tamadır anlaştık sen gelirsin ara sıra ziyarete ama bide ben motorumu geri istiyorum diye üstüme felan atlamada hehe.
dur ya bizim daha çok işimiz var şu adamı bi bulalım demi?

Super Moderator
Ümrabiye'nin neresinde gerçekleşiyor bu olay? Pek uzak sayılmam, merak ettim şimdi, dahil olayım ben de olaya.:p

tamadır anlaştık sen gelirsin ara sıra ziyarete ama bide ben motorumu geri istiyorum diye üstüme felan atlamada hehe.
dur ya bizim daha çok işimiz var şu adamı bi bulalım demi?

evet evet önce adamı bulalım soonra ben cıbırımı alayım sonra veririm limuzinimi :cherry:
merak etme ona iyi baktığın sürece ve haftada 1 kez görüşmemize izin verdiğin sürece bir daha geri istemem :queen:

Ümrabiye'nin neresinde gerçekleşiyor bu olay? Pek uzak sayılmam, merak ettim şimdi, dahil olayım ben de olaya.:p

olayın nerede gerçekleştiğini yarın moto-girl e sorarız :bounce:

yarışmaya katılmaya mı karar verdin.
hayırdır senin de motosiklete ihtiyacın var galiba :p

Son düzenleme:
Super Moderator
Motosikletim var, hatta önümüzdeki günlerde bir sürprüzle değişik tadlar da deneyebilirim ama:wiinkk:, ne zamandır bulunamayan bu efsaneye bir son vermek lazım artık. :bounce: :p

evet fark ettim motosikletiniz var ( Keeway Superlight 150 - Yamaha Virago 535 ) ama fazla mal göz çıkarmaz :p

hakkatten yaw. o taraftaysanız eğer bir el atıp aranan adamı bulursanız seviniriz :bounce:

2 gündür adamın önüne cıkıyorum ama adam yok kayboldu en son fotografını çekmeye çalıştıgım günden beri yok korktu kaçtı yolunu çevirdi galiba hehe.
ümraniye de rıdvan dede viyadüğü var onun altından geçiyor bu arkadaş trio konutlara varmadan önce şelale evlerinin arası ataşehirin karşısı puha daha ne diyim:queen:

forum işi gücü bıraktı bir adamın peşinde.blun artık şunu. bı iş deli kuyu akıllı mselesine dondu
@siyahlimuzin
hiç hevese kapılma o cıbırı sana yar etmem,nikahı basarım valla :queen::queen::bounce:

@siyahlimuzin
hiç hevese kapılma o cıbırı sana yar etmem,nikahı basarım valla :queen::queen::bounce:

sana nikah sözü mü verdi :cyclopsan
ama bana da söz vermişti :pale:
demek aldatıyor cıbır beni :p

bak aranan adam sayesinde ortaya aldatılma durumları falan çıktı :queen:

Son düzenleme:
senin dediğin kişi nerde oturuyor?????????
sor bakalım benim dedigim yerlerden geciyormu?
:pr: yeter artık bulalım şunu

ben oturduğu yeri biliyorum.sizin tarif ettiğniz yere uygun

ümraniye altında mustafa kemal mah.ikamet eder

ataşehirin tam karşısına denk geliyor

resimlerde ki motormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar