kim bu mt ci acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör (forrap)
Ben sana zaten indirim yaptım.9,99 olur dedim daha ne diyim?
Hadi madem her gün giyeceksin bu işi 9,98 e bitirelim...

Çingene gibi hissediyom kendimi senin yüzünden:queen::queen::queen::queen::queen:

merak etme ,sitemizde tek cingene var. o da nam-i diyar Bdayday
ayrica yaza bende istiyom o t-shirt'lerden,simdiden soyliyim bana bi tane ayirin para möhimmm degildir :cherry::cherry::cherry:

ya efet adamda sadece kask var korumalı montu yok arkasında mt amblemi var o kadar salak degiliz tanıdık yani aaaaaaaaaa.
motoru da mondial zn ye siyah renk.
resmini çekmek iyi fikir en kısa zamanda yakalarımda sizinde merakınızı gideririm inşallah

ben de giyip dolanıyom walla hatta bugün Kayseri den dönerken sabahın köründe benzin zammı t-shirt ümü ters giymişim. :p o kadar yolu büyük yazı önümde gelmişim :) ben genelde fuardn aldığım mt yi ve benzin zammı t-shirt larımı giyerim öncelikli olarak. motorda tamamlayıcı aksesuar oluyor.

:queen:ARBETUS
tamam anladık o kadar reklam yapmaya ne gerek var arkadaşlar
eger yolda mt t-şirtlü birini görürseniz bilin ki o kiişi ARBETUS
dür haha bak sana adam resmen bagırmış beni gören yok mu ben her yerde giyiyorum beni gören yok mu diyor hehe

dür haha bak sana adam resmen bagırmış beni gören yok mu ben her yerde giyiyorum beni gören yok mu diyor hehe

dur daha bu siyel degil,1-2 gun sonra Tr' da oluyom insallah. Harley Davidson'cular gibi boxer'ima kadar Mt.net yazcak :queen::queen::queen:

daha bulamadınız mı elemanı

Interpol'den eski 2-3 tanidik var,haber verdim. her an yakalandi haberi gelebilir :bounce::bounce::bounce::bounce:

Not : Konu disi topiclerini ozlemisim bea :cat::cat:

Son düzenleme:

sadece bende değil, kaskımda motorumun plakasında heryerde mt logosu var belki biryerde karşılaşırız diye. ama nerdee. geçtiğimiz ayda yaptığınız darıca hayvanat behçesi gezinizde bayarmoğlu sapağına gelmeden bende karşı şeritteydim korna el salla yapmadığım şaklabanlık kalmadı ama yine beni gören olmadı :pr::queen:
ama olsun elbet birgün görürsünüz beni moto-girl benide gör benide benide:p
sağlıcakla.

ARBETUS tamam çıkarsın birgün inşallah görürüm hehe.
ridersimizi gördüm bu sabah yine yolda gidiyordum telimi çıkardım kamerayı actım gelirse eger cekicem diye bi baktım ahanda geliyorrrrrrrrrrrrrrr:queen:
sonra cektim adam bana baktı bu nee yapıyor diye ama heycandan acele cektim motorun ucu cıktı sadece bi daha ki denemelere inşşallah hehe:bounce:

ufacık bir ip ucu olsa sitenin altını üstüne getirip buluruz ama oda yok

sen birdaha görürsen zorla durdur nickini ögren ben sana kim oldugunu söylüycem:p:mrgreen:

ARBETUS tamam çıkarsın birgün inşallah görürüm hehe.
ridersimizi gördüm bu sabah yine yolda gidiyordum telimi çıkardım kamerayı actım gelirse eger cekicem diye bi baktım ahanda geliyorrrrrrrrrrrrrrr:queen:
sonra cektim adam bana baktı bu nee yapıyor diye ama heycandan acele cektim motorun ucu cıktı sadece bi daha ki denemelere inşşallah hehe:bounce:

Yeteneksiz ajan moto-girl Bond Ooooo,7:queen:

ufacık bir ip ucu olsa sitenin altını üstüne getirip buluruz ama oda yok

sen birdaha görürsen zorla durdur nickini ögren ben sana kim oldugunu söylüycem:p:mrgreen:

sen geç dalganı hıh.
adama sordukdan sonra puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
bulucam bulucam merak etmeyin siz:queen:

bulamadınız mııı? bak şöyle yapalım ben senin beklediğin durağa geleyim, o eleman geçince takılayım peşine hatta istersen sen de gel takip edelim ilk ışıklarda keseyim önünü :p ne dersin? :mrgreen:

yeterrrrrrrrrrrrr bulun artık şu elemanı :salut:

artık hangi planı uygularsanız uygulayın yeter ki bulun :cherry:

Benim bi fikrim var.Yarişma açılsın forumda.Bu elemanı ölü veya diri getirene motosiklet hediye edilsin.:queen::queen::queen::queen:

eğer hediye edilecek motosiklet cbr 125 ise ben varım :mrgreen:

şöyle yapabiliriz. ben moto girl ile msn de de görüşüyorum. anlaşırım onunla,
cbr 125 varsa işin ucunda giderim istanbula. benim limuzine atlarız moto girl ile,
yakalar getiririz arkadaşı. hem de diri diri. hem getiririz hem de siteye üye olmasını sağlarız :cherry:

siz yeter ki yarışmadaki motosikletin modelinden markasından haber verin :)

eğer hediye edilecek motosiklet cbr 125 ise ben varım :mrgreen:

şöyle yapabiliriz. ben moto girl ile msn de de görüşüyorum. anlaşırım onunla,
cbr 125 varsa işin ucunda giderim istanbula. benim limuzine atlarız moto girl ile,
yakalar getiririz arkadaşı. hem de diri diri. hem getiririz hem de siteye üye olmasını sağlarız :cherry:

siz yeter ki yarışmadaki motosikletin modelinden markasından haber verin :)
o durumda emin ol ilk giden ben olurum.Kırklareli-İstanbul kaç km :queen::queen::queen:.Üzerine o motor için hayatını bile yayınlarım sitede elemanın :cherry::cherry::cherry::cherry:

o durumda emin ol ilk giden ben olurum.Kırklareli-İstanbul kaç km :queen::queen::queen:.Üzerine o motor için hayatını bile yayınlarım sitede elemanın :cherry::cherry::cherry::cherry:

ben bu durumda itiraz ederim. insanların özel hayatına girmekten dolayı diskalifiye olursun yarışmadan :p

cbr 125 de benim olur. benim cıbır repsol olsun mümkünse :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar