kim bu mt ci acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GKN

bulamassınız ben :)
gökhan arazi:queen:

düşünsene yarın sabah giderkene kadıköyde biri yakalıyomuş ensemden 'Ahanda tuttum kaçaman bi yere, çakma ghost rider seni' diye :cherry::mrgreen::)

Son düzenleme:
ahada milleet neler oluyooo bakem zonguldaktan sevgilerle deşifre olduk
valla babaçi ve motokız dan kaçmak mümkün bee şu gözlere baksanıza
ikiside hafiye gibiler vallaa:mrgreen:

kadıköyde biri yakalıyomuş ensemden 'Ahanda tuttum kaçaman bi yere, çakma ghost rider seni' diye :cherry::mrgreen::)
ahanda yakaladım kadıköy dedin vbe yerini söyledin.
merkez bir ki bir ki kadıköyün giriş ve cıkıslarına desstek istiyorum yalancı
ghost riders.

istifa ediyorum yalnız çalışıcam bundan böölee:p

anlastık sen yoluna ben yoluma herkes kendi istikbaratını yapsın dıkşınnnnnnnn:pr::queen::bounce:

ahada milleet neler oluyooo bakem zonguldaktan sevgilerle deşifre olduk
valla babaçi ve motokız dan kaçmak mümkün bee şu gözlere baksanıza
ikiside hafiye gibiler vallaa:mrgreen:

ooooo tatilcimiz nete girmiş hehe hoş geldin umarım tatil ii geciyordur.
babaçi ve ben şahin gibi gözlere sahipiz hehe ama daha çok ben o sadece tanıyordu ben buldum ben .
sonunda savas cıkıcak :queen:

Son düzenleme:

GKN

anaaaaammm
öle destek birlik gak guk olmas ama..
grup olup linç etçeeniz beni dimi?
teker teker gelin uleyynn..
hem motorumu sattım dün bu gün teslim ediyorum..:salut:
1-2 hafta motorsuzum:farao:
yaya yaya gezceezz artık..! e doğal olarak yakalanmamızda iice zorlaştı, neyse linçten kurtardık:queen:

motor sevdası işte insana neler yaptırıyor.
hasan abinin üstünde MT yazısı gördüm an merak ettim vay be bizim mahalleden demi mtci cıkarmış hemen yazdım ama bulması epey bi zamanımı aldı hehe dedektif gibi ne maceraydı ya :queen:

motor sevdası işte insana neler yaptırıyor.
hasan abinin üstünde MT yazısı gördüm an merak ettim vay be bizim mahalleden demi mtci cıkarmış hemen yazdım ama bulması epey bi zamanımı aldı hehe dedektif gibi ne maceraydı ya :queen:

benim katkılarımı gözardı ediyorsunuz:salut:

ben olmasam siz meşhur olamayacaktınız,hala telif haklarım ödenmedi

bir daha firmanızla çalışmayacağım:pale:

ula erdinç hort ki ne hort olmuş:p

GKN

anaaaaammm
öle destek birlik gak guk olmas ama..
grup olup linç etçeeniz beni dimi?
teker teker gelin uleyynn..
hem motorumu sattım dün bu gün teslim ediyorum..:salut:
1-2 hafta motorsuzum:farao:
yaya yaya gezceezz artık..! e doğal olarak yakalanmamızda iice zorlaştı, neyse linçten kurtardık:queen:

vay be
gilerayı sattığım gün, pazartesiydi sanırım
hemen 3-4 gün soonra almıştım r6 yı:pale:
erdinç bana bu kötü günlerimi hatırlattığın içiin cumartesi mangalda seni pişirip etini kedilere atıcam:p

supermiş yhaaa zevkLe okudum konuyu :=)
yaLnız başLAdığı noktadan sonuna kadar yazıLsa professionaLce sanırım bundan fiLm biLe yapıLır yahuu
cok nadir süper bi oLay :)

Coşkun abi merak etme ya senin hakkın ödenmez baksana film teklifi geldi seni başrol oynatıcam ha.
bi arkadaşta senaryoyu bastan soruyo oda vardı ama noldu bilmiyorum biraz özet geçim.
bigün bizim mahallede viyadük var oranın altında işe giderken servis bekliyordum hergün birda hasan abiyi gördüm mt thşörtü vardı bende dedim ki vay be bizim mahalleden cıkarmı mt li kim oldunu arıcam dedim buraya yazdım uzun uğraşlar sonucunda coşkun abinin sayesinde kacak bulundu olay bundan ibaret dizi yada roman senaryolarına acıgım :queen::bounce:

moto-girl hayrola uzun zamandır yoktun.Coşkun abi kız koş bizim konu aktif oldu bişiler yaz mı dedi yoksa:queen:

Erdinç ammada hortlatmışsın heee :p:p

abi napim ya derya ile tanışınca bi bakim dedim şu topiğe o zamanlar görmüştüm topiği ama mt t-shırtüm olmadıgı iiçin bu ben olamam deyip es geçtim ama işe bak sen çıktın :)

benim katkılarımı gözardı ediyorsunuz:salut:

ben olmasam siz meşhur olamayacaktınız,hala telif haklarım ödenmedi

bir daha firmanızla çalışmayacağım:pale:

ula erdinç hort ki ne hort olmuş:p

abi senin hakkını mı yedi bunlar aman da aman :) neyse ilk gezimizde kahvaltını yada ögle yemegini sana ısmarlasınlar ödeşin :)

vay be
gilerayı sattığım gün, pazartesiydi sanırım
hemen 3-4 gün soonra almıştım r6 yı:pale:
erdinç bana bu kötü günlerimi hatırlattığın içiin cumartesi mangalda seni pişirip etini kedilere atıcam:p

eyway eywah yıllar sonra falan diyosun
moruk R6 için çok üzgünüm c.tesi ben yokum :) artık kimi kesersin yersin bilmem

Coşkun abi merak etme ya senin hakkın ödenmez baksana film teklifi geldi seni başrol oynatıcam ha.
bi arkadaşta senaryoyu bastan soruyo oda vardı ama noldu bilmiyorum biraz özet geçim.
bigün bizim mahallede viyadük var oranın altında işe giderken servis bekliyordum hergün birda hasan abiyi gördüm mt thşörtü vardı bende dedim ki vay be bizim mahalleden cıkarmı mt li kim oldunu arıcam dedim buraya yazdım uzun uğraşlar sonucunda coşkun abinin sayesinde kacak bulundu olay bundan ibaret dizi yada roman senaryolarına acıgım :queen::bounce:

yanlız öle bir dedin ki bizim mahalle den mt ci çıkarmı diye bi yandan sana katılmadan edemedim haklısın bizim mahalleden hiçbişi çıkmıyoo :) çöl burası yeşillik yok ama istanbulun göbeği

ah benim güzel mahallem bilmeyen yokkk :queen::queen::queen:

yaw yokmu başşka hortlatılacak topiccc ???? :queen:

Son düzenleme:
PIERzig işlerim yogundu gelemedim bi geldim tam geldim hemde özlemişinizdir dedim ondan yani.
coşkun abi bişey yapmadı alla alla ben kendim geldim.
erdinç öyle bizim mahallede motorcu cıkmaz düşün ben cıktım hemide bayan olarak hehe ama hakkını yeme mahallemiz güzeldir ya merkezi ataşeirin göbeeeegiiiiiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar