hop hop sana ne oluyor arastırma yapan kişiyi gören benim bulanda ben oluyorum hehehe
ahanda yakaladım kadıköy dedin vbe yerini söyledin.kadıköyde biri yakalıyomuş ensemden 'Ahanda tuttum kaçaman bi yere, çakma ghost rider seni' diye :cherry::mrgreen:![]()
istifa ediyorum yalnız çalışıcam bundan böölee![]()
ahada milleet neler oluyooo bakem zonguldaktan sevgilerle deşifre olduk
valla babaçi ve motokız dan kaçmak mümkün bee şu gözlere baksanıza
ikiside hafiye gibiler vallaa:mrgreen:
valla ama eğlenceli bi topic hortlaması iyi olmuş +25
motor sevdası işte insana neler yaptırıyor.
hasan abinin üstünde MT yazısı gördüm an merak ettim vay be bizim mahalleden demi mtci cıkarmış hemen yazdım ama bulması epey bi zamanımı aldı hehe dedektif gibi ne maceraydı ya :queen:
anaaaaammm
öle destek birlik gak guk olmas ama..
grup olup linç etçeeniz beni dimi?
teker teker gelin uleyynn..
hem motorumu sattım dün bu gün teslim ediyorum..:salut:
1-2 hafta motorsuzum:farao:
yaya yaya gezceezz artık..! e doğal olarak yakalanmamızda iice zorlaştı, neyse linçten kurtardık:queen:
Erdinç ammada hortlatmışsın heee![]()
benim katkılarımı gözardı ediyorsunuz:salut:
ben olmasam siz meşhur olamayacaktınız,hala telif haklarım ödenmedi
bir daha firmanızla çalışmayacağımale:
ula erdinç hort ki ne hort olmuş![]()
vay be
gilerayı sattığım gün, pazartesiydi sanırım
hemen 3-4 gün soonra almıştım r6 yıale:
erdinç bana bu kötü günlerimi hatırlattığın içiin cumartesi mangalda seni pişirip etini kedilere atıcam![]()
Coşkun abi merak etme ya senin hakkın ödenmez baksana film teklifi geldi seni başrol oynatıcam ha.
bi arkadaşta senaryoyu bastan soruyo oda vardı ama noldu bilmiyorum biraz özet geçim.
bigün bizim mahallede viyadük var oranın altında işe giderken servis bekliyordum hergün birda hasan abiyi gördüm mt thşörtü vardı bende dedim ki vay be bizim mahalleden cıkarmı mt li kim oldunu arıcam dedim buraya yazdım uzun uğraşlar sonucunda coşkun abinin sayesinde kacak bulundu olay bundan ibaret dizi yada roman senaryolarına acıgım :queen::bounce: