Tövbe bismillah yanlış mı yazdı diye düşünmedim değil
Boşuna uğraşma. 300 sonra getir diyebilen servis , senin işini 9000 bakımına gittiğinde de yapmayacaktır. Yoksa konu 300 km erken gitmen değil, amacı baştan savmak. Başka servise git.
orta sehpaya al motoru.arkaya biraz ağırlık.ön teker havada kalacak şekilde.sonra ,ön tekere tazyikli su tut.bahçe hortumu bile olur.yani.unutmayalım,burası türkiye.burada çaresiz dert yoknot: bununla ilgili bir video vardı youtube da.adamlar bahçe hortumu tutuyorlar ön tekere.120-130 km gösteriyordu saat
bence bi dene
Hocam kilometre teli ön lastikte olur. Arka lastikte değil. O dediğiniz yöntemle sadece benzin göstergesinde değişiklik yapabiliriz.
bu arada bu her motor için geçerli değil
ufak cc ucuz üretim amacı ile üretilen modeller bu şekildedir genel olarak
büyük markaların hepsinde ise şanzuman son aktarma dişlisinden sayar
sadece ek bir bilgi![]()
Krank gitti motorun 8600 km'de şuan motorum 2016 model. Servis 9000 bakımında getir bakalım diyor. Bu şekilde binmek istemiyorum aşırı ses gelmeye başladı kavga ettim servisle şuan 8700 oldu 300 km yükselticektim.
8999 da git, 1 km de orda Yamahanın önünde yap 9000 olsun öyle gir.
Yanlışlıkla 9005 te falan giderseniz "Bu motosikletin bakım km si 5km geçmiş. O yüzden şuan motosiklet garanti dışı olmuş." diyip sizi geriye yollamasınlar.
Yamaha Bayraklı İz-Moto mu bu servis? Menemende de Yamaha servisi var, hatta bu İzmotoya gitmemek için Manisa dağlılar servisine giden çok Yamahacı taniyorum.
Oyle seymi olur direk yamahayi arayip sikayet edin mumkunati yok 14 binde ybr,m suanda citir citir cokmu devir cevirdiniz acaba motorla
Orta sehpaya alıp ön tekere tayzikli su tut. Hem tekeri yıkamış olursun hemde birkaç saat içinde 300 km sararsın sayacı.
Parayı bırak aga giden suya yazık günah..300km yaptırabilmek için o tekere kaç tur attırman lazım hesap yaptın mı? 18" lastiğin bir turu yaklaşık 1.5m dir. 300km yani 300,000m/1.5= 200,000 tur yapar. Tazyikli su ile o tekeri dakikada kaç devir çevirebilirsin ki? Saatler sürer, ayrıca harcanan su ve elektrik parası ne olacak?