Kilometre yükseltme

Kardeşim helal olsun be. Kmyi geri saran şerefsizlere inat, motorunun kmsini ileri saran adamsın. Bravo. Destekliyorum. :D

Krank gitti motorun 8600 km'de şuan motorum 2016 model. Servis 9000 bakımında getir bakalım diyor. Bu şekilde binmek istemiyorum aşırı ses gelmeye başladı kavga ettim servisle şuan 8700 oldu 300 km yükselticektim.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bunada şahit oldumya.. Gercekten motorunmu var derdin var arkadaş.

Almıyo işte afedersiniz yavşak bi servis neymiş yoğunmuş bakımda bakabilirmiş. Ses gittikçe artıyo.

Almıyo işte afedersiniz yavşak bi servis neymiş yoğunmuş bakımda bakabilirmiş. Ses gittikçe artıyo.

İmkanınız varsa başka bir servise götürün derim o zaman. Ben şahsen 100 km ötedeki başka bir servise bile götürürüm motoru içime sinmezse yakın olan servis.

alıyosun orta sehpaya motoru debriyajı bantlıyosun sonuna kadar vitesi 1 e alıyosun, uyuyosun. gece boyunca yol yapıyor motor. hadi kolay gelsin.

alıyosun orta sehpaya motoru debriyajı bantlıyosun sonuna kadar vitesi 1 e alıyosun, uyuyosun. gece boyunca yol yapıyor motor. hadi kolay gelsin.

Hocam kilometre teli ön lastikte olur. Arka lastikte değil. O dediğiniz yöntemle sadece benzin göstergesinde değişiklik yapabiliriz.

orta sehpaya al motoru.arkaya biraz ağırlık.ön teker havada kalacak şekilde.sonra ,ön tekere tazyikli su tut.bahçe hortumu bile olur.yani.unutmayalım,burası türkiye.burada çaresiz dert yok :)not: bununla ilgili bir video vardı youtube da.adamlar bahçe hortumu tutuyorlar ön tekere.120-130 km gösteriyordu saat :) bence bi dene

Km telini lastiğin bağlantısından sök bir tane matkap bul dönüş yönüne göre çevir 300 km suykçla olacak iş değil ayrıca israf etme suyu :) bu arada senin motorun garantili değilmi bozuldu de at kafalarına ne uğraşıyorsun km ile

Motoru koşu bandına çıkar. Yanlardan sabitle sağa sola oynamasın. Sonra motoru boşa alıp km tamamlanıncaya kadar boşta koşu bandını çalıştır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar