Kilo Nasıl Alabilirim Beyler?

Öncelikle çalışma sistemini değiştir. küçük ağırlık çok tekara yerine her hareketi 3 er set kaldırabildiğin en ağır ağırlıklarla yap.protein tozu kullan.. her hareketten önce 1 set ısınma yaparsan büyük ağırlıktan dolayı sakatlanma riskin azalır. kardiyo yapıyorsan .. yapma. mekik çekmen yeterlidir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
174 cm, 55 kg ve 21 yaşında idim. kilo almaya karar verdim.
her gün olmak üzere, öğünlere bölerek günde 1 kilo muz yedim.
her sabah yumurtayla karışık protein aldım. bal ve tereyağı yanında.
akşamları normal yemek yedim öğlende aynı şekilde.
kahvaltılarım ve yemeklerim hemen hemen hergün aynı saate rastlıyordu. yani düzenli olarak yiyiyordum.
bu işlemlerden sonra; dengesiz olan tuvalet ihtiyacım dengeye oturdu, zayıflıktan ötürü eklemlerimde oluşan ağrılar kaybolmaya başladı,
2 ayda 22 kiloya yakın kilo aldı, beni hemen hemen her gün mahallemde gören kişiler,gözlerine inanamıyordu,her gün görmelerine rağmen.
gardrobumun içindekileri yenilemek zorunda kaldım.
dipnot: bu şekilde yapacağın bir yemek planının yanında kesinlikle ve kesinlikle spor yapmalısın yoksa göğeğinde ve basenlerinde vücuduna kıyasla dengesiz bir kabalaşma olur.

174 cm, 55 kg ve 21 yaşında idim. kilo almaya karar verdim.
her gün olmak üzere, öğünlere bölerek günde 1 kilo muz yedim.
her sabah yumurtayla karışık protein aldım. bal ve tereyağı yanında.
akşamları normal yemek yedim öğlende aynı şekilde.
kahvaltılarım ve yemeklerim hemen hemen hergün aynı saate rastlıyordu. yani düzenli olarak yiyiyordum.
bu işlemlerden sonra; dengesiz olan tuvalet ihtiyacım dengeye oturdu, zayıflıktan ötürü eklemlerimde oluşan ağrılar kaybolmaya başladı,
2 ayda 22 kiloya yakın kilo aldı, beni hemen hemen her gün mahallemde gören kişiler,gözlerine inanamıyordu,her gün görmelerine rağmen.
gardrobumun içindekileri yenilemek zorunda kaldım.
dipnot: bu şekilde yapacağın bir yemek planının yanında kesinlikle ve kesinlikle spor yapmalısın yoksa göğeğinde ve basenlerinde vücuduna kıyasla dengesiz bir kabalaşma olur.

Şimdi senin yaşın dolayısı ile metabolizman jet hızıyla çalışıyor. İstediğin kadar çok ye 26-27 yaşını geçmiş birinin yarısı kadar kilo arttıramassın.

Bende kilo almak için çok uğraştım 18 yaşına kadar zayıftım hep. Boy 181cm kilo 62 idi. Body ve basketle ugraşıp iyi yiyodum ama alamıyodum. Sonra dersaneye gittim basketi o sene mecbur bıraktım yiyş aynı yiyiş kilo 1 sene sonra 87 oldu:p Demekki sıfır hareket bol yemek işin özü ama sonra 5-6 sene kilo problemi yaşadım. tavsiye etmem. Body ye devam ama çok agırlık az tekrar yap1-2 yılda çok dengeli bi kas yapısına ulaşırsın ve kalıcı olur:bounce:

bana takıl ben le takılan ayda en az 5 kilo alıyor.... aile babası görünümü alıyorsun..... :cherry:

Bence "check-up" yaptır, şunlar: "Şu an sağlığını etkiliyor mu?/İlerde etkiler mi?" ve benzeri sorularının yanıtlarını al, gerekirse diyetisyene git. Seni "gören" bir doktor daha temiz bir yanıt verecektir.

Şimdi bazı abiler diyodur "ulan adama bak biz vermeye çalışıyoruz adam almaya çalışıyo diye" :mrgreen:
Şimdi bende 190 boy var kilo kışın 70 e yakındı da, yazın gelmesiyle düştü 63 civarı, aslında vücut geliştirmeye gittiğim için çok zyıf göstermiyorum fakat kilo almak istiyorum 70kg ye gelmek istiyorum, nasıl yapacam yardım edin? kahvaltı ediyorum, günde 2 öğün yoğurtlu ekmekle birlikte makarna yiyorum ama 1 kilo mu ne aldım
arkadasım salona gıdyomusun ilk bırkac hafta etkı yapmaz duzenlı ogun tuketıyosan yanında proteın ve tahıl agırlık lı vıtamınde alırsan balık beyaz et tuket kılo alırsın tabıkı.bıde gıdıp test yaptır .spor yapıpda kılo almamn mumkun degıl

Son düzenleme:
boy : 183 cm
kilom: 62

Bende kilo almak için çok uğraştım,işin sarrafıyım deyim,makarna hamur işi diyenler fasa fiso,onlar kilo aldırmaz göbek yapar...

1. Kural dengeli beslenme.3 öğünlük yemek saatlerinizi belirliyceksiniz ve hergün hep aynı saate yemeklerinizi yiyceksiniz.
2. ve en can alıcı kural : Hayvansal protein arkadaşlar : Et,balık,tavuk,yumurta vs...

Yok ben bunlarla uğraşamam benim engeç 1 ayda kilo almam lazım diyorsanız bombayı patlatim :
Böylemi yazılıyodu hatırlamıyorum ama Weider mega mass 4000 di galiba alın kullanın mama gibi bişey tamamen doğal :cherry:

bana kalırsa vazgeç o sevda dan ileride çok sıkıntı yaratır zamanla zaten kilo alacaksın yıllar ilerledikçe olacak zaten ondan şuan zayıf olmanın keyfini çıkar :)

bence bir an önce ewlen : )) ben ewlendıkten sonra 2 senede 14 kg aldım : )) tecrübe konuşuyor :thumleft::flower:

boy : 183 cm
kilom: 62

Bende kilo almak için çok uğraştım,işin sarrafıyım deyim,makarna hamur işi diyenler fasa fiso,onlar kilo aldırmaz göbek yapar...

1. Kural dengeli beslenme.3 öğünlük yemek saatlerinizi belirliyceksiniz ve hergün hep aynı saate yemeklerinizi yiyceksiniz.
2. ve en can alıcı kural : Hayvansal protein arkadaşlar : Et,balık,tavuk,yumurta vs...

Yok ben bunlarla uğraşamam benim engeç 1 ayda kilo almam lazım diyorsanız bombayı patlatim :
Böylemi yazılıyodu hatırlamıyorum ama Weider mega mass 4000 di galiba alın kullanın mama gibi bişey tamamen doğal :cherry:
yok arkadasım o ole dgıl hamur ısı ayrı makarna ayrı gobek oturmaktan hareketsızlıkten bol yemek yemekten v.s v.s den olur.spor salonuna gıdeceksın duzenlı egzersız yapacaksın 3 ogunu atlamayacaksın proteın tahıl balık beyaz et v.s tuketeceksın ve kılo almayacaksın .....kılo almak duzenlı bır sekılde vucudun orantılı almasını ıstıyosan spor salonuna devam kas gucunu dagılımını yukseltır buda senın ıcın kıoldan daha ıdır vucudun sanırım celımsız tabırı caızse.hc bılgılıyse taamdır sende duznlı ve bılınclı yaparsan sporunu dedıklerımızede uyarsan tamamdır hadı kolay glsın burdan sorma bır antrenorden bılgı alman lazım hem nasıl spor yapmalı hem nasıl beslenmeli bunlar hakkında bılgı almalısın.yada yaşam boyu spor kıtabı al yaşar sevimin ondanda faydalanabılırsın

karbonhidrat protein karışık tozlar var optimum marka olması lazım yeşil paket 5kglik
sabah kalkınca aç karna ve gece yatmadan düzenli kullan
1 ayda 3 -4 kilo garanti.

aynı dertten bende muzdaribim :D kilo alman icin normal zamanda yediklerinden aldıgın kaloriden fazlasını alman gerekiyor bu arada haftada 1 kilo almak en saglıklısı
karbohidrat tozları falan spor yapılmadıgı zaman karacigerde yaglanma yapıyormus o yuzden sporla desteklenmeli

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Her gece uyumadan önce haşlanmış mısır ye.Hani bu bardak mısır dedikleri olay.Gerçekten etkili bir yöntem :D

benim boy 1.82, motor almadan önce 60 kiloydum, şimdi 78. bi göbek oldu anasını satiyim gitmiyo bi türlü:) hiç uğraşma kilo almak için, sonra başa dert oluyor

Popoya bir tıpa tak gerisi kolay

çok agırlık az tekrar yap,ısınmak için koşma kültür fizik ile ısın,günde 1 litre süt iç,balık yağı kapsülleri ve protein tozu kullan. body yapıyorsan zaten belli bir seviyede protein tozu,creatin ve aminoasit kullanman gerek yoksa aynı yerde kalırsın hatta kardiyo yüksek çalışırsan geri bile gidersin.

Benide yazın bir köşeye bende bir fesatım.

Boy:1.76 Kilo:56 :pale:

Bir oturuşta tam ekmek kokoreç üstüne yarım ekmek tavuk döner yiyen biri olarak kilo alamıyorum. :pale:

doğru, bi body salonuna yazıl, karbonhidratla proteine asıl. aralarda yaş pasta ye iyi kilo aldırır. zaten salondada diyecekler sana bunları onlar işi bilirler. boyuna göre kilon komik, bi deri bi kemiksin. ama bunu iyi değerlendirip sıfırdan definasyon bi vucutta yapabilirsin. suplement takviyesiyle spora başla ufak ufak..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
kurt vardır sende, belkide fil :p

olay yaşınla yani metabolizmanla alakalı. 30 a geldiğinde 100 e dayanırsın kafanı yorma :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar