Kilo Nasıl Alabilirim Beyler?

Şimdi bazı abiler diyodur "ulan adama bak biz vermeye çalışıyoruz adam almaya çalışıyo diye" :mrgreen:
Şimdi bende 190 boy var kilo kışın 70 e yakındı da, yazın gelmesiyle düştü 63 civarı, aslında vücut geliştirmeye gittiğim için çok zyıf göstermiyorum fakat kilo almak istiyorum 70kg ye gelmek istiyorum, nasıl yapacam yardım edin? kahvaltı ediyorum, günde 2 öğün yoğurtlu ekmekle birlikte makarna yiyorum ama 1 kilo mu ne aldım

Hamur işi, borek corek makarna pizza vs vs ne varsa bayılt öldür gecenin bi vakti :)

Tabi bu dedigim kulaktan dolma bilgi, en sagliklisi bir beslenme uzmanina gorunup gerekli testleri yaptirman ve o uzman kontrolunde saglikli kilo artisina baslamandir. :)

Sağlık sorunun yoksa kurcalanma derim, ama sende baya zayıfmışsın boyuna göre :)

Herhangi bir hastalığın vs. yoksa yapın böyle atletik yapılısın ama oldukça kilon düşük.

En ucuz ve etkilisi günde 3 tane haşlanmış yumurtanın beyazını ye kahvaltıda.Sarısının 3 taneden birisininkini ye çünkü sarısında iyi birşeyler olsada çoğu kollesteroldür o yüzden sürekli yiyeeceğinden zararlı olabilir.Tadı normaldir ama yinede yiyemezsen bala batırıp yiyebilirsin.Günde bir bardak süt içmenide tavsiye ederim.Pastörize kutuda satılan sütler pekte düzgün sütler değil sokakta satılan açık günlük sütlerden tavsiye ederim veya bulabilirsin bazı bakkallarda bazı markaların günlük sütleri var onlarda gayet düzgün besleyici etkili sütlerdir.Bu şelilde birkaç haftada gözle görülür kilo alırsın pek ağır ve yorucu bir işte çalışmıyorsan.

Düzgün beslenmeylede alakalı vücut direncinin artması ve normal kiloda olunması.Fazla sigara çay (günde birkaç bardak çay faydalıdır ve normaldir) kahve kola vs. içiyorsan pek bekleme kilo almayı...

Son düzenleme:
yok sigara içmiyorum,
ama görseniz beni body ye gittiğim için zayıf göstermiyorum, fakat ben zayıf olduğumu biliyorum
aslında acaip yemek yiyorum, babam hep kızar çok yemek yediğim için, arada konusu geçer ben o kadar yemek yiyorum çok az kilo alıyorum diye derim , o da ne güzel dünya da senin gibi olmak isteyen milyonlarca insan gösteririm der
yemek ayrımı yapmam ne bulsam yerim içerim de alamıyorum işte

İşte o zaman bi doktora gorun ve gerekli testleri yaptir hocam. Test sonuclarina gore bir beslenme programi yapilir kilo artisi saglanir. Biz burda ne desek bos cunku uzmanlik alani gerektiren bir konu bu. Saglik soz konusu...

gece çıkıcaksın yakacaksın mangalı..
devirecen ne varsa...
sonra hiç hareket etmeden yatacaksın...
daha sonra sporuda bırakacaksın bak 1 ay sonra nasıl oluyorsun:)

Şimdi bazı abiler diyodur "ulan adama bak biz vermeye çalışıyoruz adam almaya çalışıyo diye" :mrgreen:
Şimdi bende 190 boy var kilo kışın 70 e yakındı da, yazın gelmesiyle düştü 63 civarı, aslında vücut geliştirmeye gittiğim için çok zyıf göstermiyorum fakat kilo almak istiyorum 70kg ye gelmek istiyorum, nasıl yapacam yardım edin? kahvaltı ediyorum, günde 2 öğün yoğurtlu ekmekle birlikte makarna yiyorum ama 1 kilo mu ne aldım

Yaşın 17 imiş.. Spor da yapıyorsan bu kilo normaldir..

İleriki yıllarda kademe kademe 80-85-90-95 kg'ları zaten göreceksin..

Bu nedenle kafana takma..

F54

kızartma ve hamur işi ye gece yatmadan önce tosun gibi olursun kola çikolata yıda ihmal etme fakat bunları yerken'de normal öğünleride boş geçme

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
zayıflık hastalık değildir, şişmanlık hastalıktır

kilo alamıyor olmanın sebebi sağlam çalışan bir metabolizma ise ortada problem yok
düzenli hayat, düzenli yeme içme ve iyi bir iştah ile kilo alabilirsin

haftada üç gün ağırlık çalış
ağırlık çalıştıktan tam iki saat sonra ya bir paket makarna
ya da bütün bir tavuk ye

Aslında bildiğim güzel bir yöntem var ama,durumundan fazla şikayetçi değilsen hiç vücut ayarlarını bozma derim:)Ben yine de sana yöntemi söyleyeyim,oldukça etkilidir.İnsanın metabolizması gece pek çalışmaz,yani gece yediklerini vücut zor yakar.Gece yatarken 2 tane bol şerbetli baklava yiyip yatıyorsun.Bunu her gece yapıyorsun.Birkaç günde kilo alırsın fakat dediğim gibi durumundan rahatsız değilsen vücut ayarlarınla oynama derim.Ha bir de baklava yedikten sonraki günün sabahı müthiş bir susuzluk seni bekliyor,onu da söylemeden geçmeyim:)

haftada üç gün ağırlık çalış
ağırlık çalıştıktan tam iki saat sonra ya bir paket makarna
ya da bütün bir tavuk ye

bir gün bacak- bir gün kol omuz bir gün de karın göğüs çalışıyorum öyle öyle barfix şınav mekik

---------- Post added at 13:25 ---------- Previous post was at 13:22 ----------

Aslında bildiğim güzel bir yöntem var ama,durumundan fazla şikayetçi değilsen hiç vücut ayarlarını bozma derim:)Ben yine de sana yöntemi söyleyeyim,oldukça etkilidir.İnsanın metabolizması gece pek çalışmaz,yani gece yediklerini vücut zor yakar.Gece yatarken 2 tane bol şerbetli baklava yiyip yatıyorsun.Bunu her gece yapıyorsun.Birkaç günde kilo alırsın fakat dediğim gibi durumundan rahatsız değilsen vücut ayarlarınla oynama derim.Ha bir de baklava yedikten sonraki günün sabahı müthiş bir susuzluk seni bekliyor,onu da söylemeden geçmeyim:)

tamam su da kilo aldırır :D

44 yaşındayım askerdeyken 60 kg oldum şimdiye kadar hiç değişmedi bazen 61.5 kg oluyorum tok karına metabolizmanı bozma sonra pişman olursun bunun geri dönüşü yok

Bir adet muzu bala bandır ve yarım ekmek ile yee. belli bir süre sonra bayar ama bu diyete dur diyebilecek bir bünye ben tanımıyorum..

bir gün bacak- bir gün kol omuz bir gün de karın göğüs çalışıyorum öyle öyle barfix şınav mekik

---------- Post added at 13:25 ---------- Previous post was at 13:22 ----------

tamam su da kilo aldırır :D

Su işin cilası:)Aslında bende çok zayıfım.Boy 1.78 kilo 57 düşün artık:)Ama öyle kilo alayım diye vücut dengesini bozmak istemiyorum.Kendimce yöntemi buldum zaten.Bol giyiniyorum.Aynı hip hop'çılar gibi.Ama hip hop'çı falan değilim tabi.YAni bol bir kot,M veya L beden tişört.Basketçilerin giydikleri büyük beyaz renkli spor ayakkabısı...Elbiselerin için kamufle olup gidiyoruz işte:mrgreen:

Su işin cilası:)Aslında bende çok zayıfım.Boy 1.78 kilo 57 düşün artık:)Ama öyle kilo alayım diye vücut dengesini bozmak istemiyorum.Kendimce yöntemi buldum zaten.Bol giyiniyorum.Aynı hip hop'çılar gibi.Ama hip hop'çı falan değilim tabi.YAni bol bir kot,M veya L beden tişört.Basketçilerin giydikleri büyük beyaz renkli spor ayakkabısı...Elbiselerin için kamufle olup gidiyoruz işte:mrgreen:

kışın bende altıma okul ceketini giyiyorum, üstünede karizma kaliteli bi ceket yemin ederim bakan bir daha bakıyor

Genel olarak karbohidrat ağarlıklı beslenme kilo aldırır. Herkes bunu tavsiye etmiş ama bu şekilde alınan kilo genelde yağ olarak istiflenir. Vücut çalıştığına göre bu şekilde kilo alamayı isteyeceğini sanmıyorum. Düzenli olarak her besin grubundan uygun miktarlarda almalısın. Yani hem protein hem yağ hemde karbohidrat alamn gerekir. Ağarlık çalışıyorsan seanslardan sonra karbohidrat takviyesi yapman gerekir. Çalışmak metabolizmanı hızlndıracağından öğün sayısını arttırmak gerekir. Ara öğünlerde atıştırmalık bişeyler yemen gerekir. Çay kahve kola gibi metabolizmayı hızlandıracak şeylerden de uzak durmalısın. Protein olarak yumurta yiyeceksen beyazı mutlaka pişirilmelidir. Sarısı çiğ olarak tüketilebilir. Sabahları 2-3 yumurtanın sarısını ayır sütle karıştırıp iç beyazını pişirip ye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar