kıbrısa motosikletle gelmeyi düşününen varmı?

kıbrısa gelmek istiyomuyum?

• evet.neden olmasın ama tanıdığım yok

Oy: 23 65.7%
  • hayır işim olmaz

Oy: 7 20.0%
  • motosikletle değil ama gelmek istiyorum

Oy: 5 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    35
valla aslında ben gelirim gelmesine ama çin malı motorla ne kadar sağlıklı olur onu bilemiyorum tabi :p

Kıbrısa gitmek için herhangibir vize yada pasaport uygulaması yok, nüfus cüzdanınızı gösterip girbilirsiniz KKTC'ye.
http://www.tourism.trnc.net/ Bu sitede herşey var, ulaşım, konaklama, gezi. Umarım yardımcı olur.
Bana uygun bir tarih olursa bende gelebilirim Kıbrısa.

1kusur sene sonra tamamen yerlesme ihtimalim var eger boyle birsey olursa benden once motorumu gonderirim oraya :cat:

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar kıbrısta ehliyetlerimiz kısa bi düre için kulanımda sonra geçerli olmuyor ayrıca motosikletleriyle gelmek isteyen arkadaşlarım sadece feribotu kullanabilirler
1-benzin litre fiyatı 1,600
2-her yolda en az gidişte ve gelişte (girne-lefke) 8 tane gece görüşlü radar bulunmakta
3-wala ben kasak takanı görmedim zorunlu değil ama gerçek motorcu takar
4-trafik sol şeritten akar
5-hayatta taksiye binmeyin havalanı girne en az 50 kağıt alır
6-gelmeden önce kktc-mt grubuna haber verin sizi paşalar gibi gezdirelim

gelmeden önce kktc-mt grubuna haber verin sizi paşalar gibi gezdirelim

ben buna inanmam :p

arkadaşlar kıbrısta ehliyetlerimiz kısa bi düre için kulanımda sonra geçerli olmuyor ayrıca motosikletleriyle gelmek isteyen arkadaşlarım sadece feribotu kullanabilirler
1-benzin litre fiyatı 1,600
2-her yolda en az gidişte ve gelişte (girne-lefke) 8 tane gece görüşlü radar bulunmakta
3-wala ben kasak takanı görmedim zorunlu değil ama gerçek motorcu takar
4-trafik sol şeritten akar
5-hayatta taksiye binmeyin havalanı girne en az 50 kağıt alır
6-gelmeden önce kktc-mt grubuna haber verin sizi paşalar gibi gezdirelim

ben bunlari kafama not aldim tesekkurler :)

valla türkiyede prosüdür çok deyiler ..... ne siz bide kıbrısı görün maşallah arkadaşlar motorla gitmek ilk etapta göze kulaga hoş geliyor.ama vergiler vergiler of of oooooooooooooffffffffffffffffff

Birkaç ay önce gittim Kıbrıs'a gezilecek çok güzel yerleri var hayatta bir defa gitmek lazım amaaa motorla gitmek ne kadar doğru olur bilemem çünkü trafik ters anlık dalgınlık kaza nedeni,insan refleks olarak sağa kaçıyor bir durum olunca sonucunu düşünmek bile istemiyorum.özellikle kavşaklarda kafa allak bullak oluyor yaa :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar