Kıbrıs Rum Kesimindeki Hayabusalar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en ust fotodakı motorun kuyrugunda KTM yazıyo

yoksa bunlar hayabusa grenajlı ktm ler mi

aaboooovv kandırıldııkkkk :queen: :queen: :queen:

bu arada kıbrısata yukarıda bi arkadasın dediği gibi zart zurt gümrük vergisi yok ve benzin burda olduğundan cok cok daha ucuz kıbrısa her fırsatta giderim oradaki çoğu insan benzinin litre fiyatını bile bilmiyor çünki düşünmüyor pahalı olmadığı için

Son düzenleme:
süperler kıbrıs yollarıda müsaitt zewk ala ala binilir walla girne magosa ohh:)

türkiyede kullanılacak bir motor değil malum yollar bozuk benzin desen dünyanın parası.1300 lük motorda su gibi yer benzini.yog ben almayayım kalsın.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bu arada geçen de dikkat ettim, bunlarda plaka falan yok sanırım...

girne magosa arası 2 saate yakın bi yol arkadaslar sadece türk kesimi için söylüyorum 2-3 dk deil yani :) bi hayabusası olan arkadasım vardı sattı askere gittiği için bende ilk hayabusayı orda kullanmıstım fakat rum kesimini bilemicem tabi arada sırada nos tüpleri olan r1 görüyorum resmi olsaydı keske hatta tr plaka 1000rr da var fakat türk kesiminde ana yollarda kameralar var 65 i gecemiyosun müsait alanlar bulmak gerekiyo

Yaaa ben geçmişştim rum kesmine ama görmedim bunlardan.. Bunlar nerdeee :silent: NoT : Rum kesminee türk vatandası gecemsss :cherry:

Boncuk gibi boyamışlar motorları adamlar para böle bişe

güzel makinalar doğrusu..allah insallah her motorcuya böyle makinalar nasip eder

valla güzel makinalar allah için özellikle akrapovic olayına bittim.airbrush da güzel olmuş.emek harcanmış.ufffffffff be ne ses çıkar o eksozlardan..:pr:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Yaaa ben geçmişştim rum kesmine ama görmedim bunlardan.. Bunlar nerdeee :silent: NoT : Rum kesminee türk vatandası gecemsss :cherry:

valla yanlış biliyorsun o zaman
arkadaşım doğma büyüme kıbrıslı
gayet de rahat geçiyo istediği zaman
sen geçemiyorsan onu bilemem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar