Kevlar Pantolon Tavsiye

Tech 90 marka fan'ı biri olarak fuarda sırf pantolon almak zorunda olduğumdan dolayı gitmek durumundayım. Tech 90 city kevlar kullanıp memnun kaldım ama amanos'tan nefret ettim vede korumaları ne yazıkki dizlerimde durmadığından kullanamıyorum. 4riders'tan kot pantolon aldım ama terzim paça falan bırakmadığı için maalesef onuda giyemiyorum.

Bu sebepten tekrardan motosiklet kevlar pantolon alacağım. John Doe modelini kullanan var mıdır? Rahat boru paça kesim önerilerinizde çok işime yarayacaktır. Gerektiğinde bahar gibi havalarda falan içlik giyeceğimden dolayı bacaklarımı sarıp sarmalayan slim fit şeyleri kotlarda sevmiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada fuarda kampanyaları olacakmış :)

Andes hi tech oneririm,

Takim taklavat kismi,likrali farkli bir yapida,lüleler üşümüyor.

İc kisminda pamuklu file var emin ol terletme yapmiyor.tech90 ile yan yana masaya serdik ve inceledik.fark çok

2 sene kullandim,ekim ayinda gece çanakkale ruzgarinda ve sogunda bile termal iclikle uşutmedi.

Ahanda mal bu ceviz..

https://m.n11.com/andes-hitech-kevlar-jeans-motosiklet-pantolonu-P373464347?Beden=42&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI18-xkJfb5wIVA7DtCh2MUwjmEAQYAiABEgL8a_D_BwE

Şöyle ornek vereyim,

Birisi wrangler kot
Digeri lcw kot

Son düzenleme:
Bedavadan hallice. Aga city kevların alt tarafı aşınıp, yırtıldı. Terzi koyu kot kumaşı ile yama yaptı. Altıma yapmışlar gibi geziyorum. Çok laf söz ettiler. Bende olacak gibi değil deyip, yenisini almaya karar verdim...

Ayıptır demesi sıfır MT-07 aldı ama totosuna don alamıyor die rencide ediyorlar :salut:

Zuhhhaa..

O da iyiymiş,

Aga al bir pantolon,

Audi A5 e binip,adiyaman sarma tutun içmek gibi birşey seninki..

Parlakahmet lazim sana

Orası öyle de kotta teflon kaplama varmış. Bir yere kadar su ittiği iddia ediliyor. Fakat amaç beni konforlu ve güvende tutması. Bu sene pek motor kullanamayacak olsam da arada sırada dışarı çıkınca lazım oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

Zuhhhaa..

O da iyiymiş,

Aga al bir pantolon,

Audi A5 e binip,adiyaman sarma tutun içmek gibi birşey seninki..

Parlakahmet lazim sana

15 eylül’de Adıyaman’da idim. Salih’ten beter gezerim de bu sene 11.aya kadar kendime ipotek koydum maalesef.

Tech 90 marka fan'ı biri olarak fuarda sırf pantolon almak zorunda olduğumdan dolayı gitmek durumundayım. Tech 90 city kevlar kullanıp memnun kaldım ama amanos'tan nefret ettim vede korumaları ne yazıkki dizlerimde durmadığından kullanamıyorum. 4riders'tan kot pantolon aldım ama terzim paça falan bırakmadığı için maalesef onuda giyemiyorum.

Bu sebepten tekrardan motosiklet kevlar pantolon alacağım. John Doe modelini kullanan var mıdır? Rahat boru paça kesim önerilerinizde çok işime yarayacaktır. Gerektiğinde bahar gibi havalarda falan içlik giyeceğimden dolayı bacaklarımı sarıp sarmalayan slim fit şeyleri kotlarda sevmiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada fuarda kampanyaları olacakmış :)

john doe modelini kullanıyorum 5-10 kez giymişimdir. konum var hatta forumda inceleyebilirsin. kevlar kumaşı hava alsın diye kevlar ipliği + başka bir kumaşla örülmüş olduğundan güvenlik kısmı muammalı biraz. boyum 1.70 diz korumaları tam dizime denk gelmiyor biraz altında kalıyor, içindeki korumalar level 1 yumuşak,darbe esnasında sertleşen korumalardan, fazla güven vermiyor. tasarım önemli diyorsanız alabilirsiniz ancak daha uygun fiyata koruması daha yüksek modeller ve başka markaların modelleri var. bana kalırsa alma derim bu modeli.

aşağıdaki konudan pantolonun iç yapısına bakabilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/giyim/201122-tech90-john-doe-kevlar-pantolon-hakkinda-soru.html

Hatırladım konuyu görünce. Hatta bendeki city kevlar modelinde yazan kevlar oranını da belirtmişim. Şöyle diyeyim yazın giymek işkence oluyordu benim için. Terden ölüyordum. 1 set lvl1, 2 set de lvl2 koruma elimde mevcutta var zaten. Sıkıntım yok o konuda.

Bana bilhassa dışarıda bazen bir yerlere çağırıyorlar. Şık duracak birşeyler lazım. Terste kalınca motosikleti normal pantolon ile kullanmak tam beyin trajedi. Sürekli aklımda normal pantolon giydiğim gerçeği ile yola konsantre olamıyorum.

Rahat bir pantolon olması önemli, sırıtmayacak ve sağlam olması lazım :)

Hatırladım konuyu görünce. Hatta bendeki city kevlar modelinde yazan kevlar oranını da belirtmişim. Şöyle diyeyim yazın giymek işkence oluyordu benim için. Terden ölüyordum. 1 set lvl1, 2 set de lvl2 koruma elimde mevcutta var zaten. Sıkıntım yok o konuda.

Bana bilhassa dışarıda bazen bir yerlere çağırıyorlar. Şık duracak birşeyler lazım. Terste kalınca motosikleti normal pantolon ile kullanmak tam beyin trajedi. Sürekli aklımda normal pantolon giydiğim gerçeği ile yola konsantre olamıyorum.

Rahat bir pantolon olması önemli, sırıtmayacak ve sağlam olması lazım :)

Yaw kivranip durma,alacagin pantolon andes..

Tech90 kullanmissin,birde bunu dene..

Memnun kalmazsan arkamdan söv..

Andes hi tech oneririm,

Takim taklavat kismi,likrali farkli bir yapida,lüleler üşümüyor.

İc kisminda pamuklu file var emin ol terletme yapmiyor.tech90 ile yan yana masaya serdik ve inceledik.fark çok

2 sene kullandim,ekim ayinda gece çanakkale ruzgarinda ve sogunda bile termal iclikle uşutmedi.

Ahanda mal bu ceviz..

https://m.n11.com/andes-hitech-kevlar-jeans-motosiklet-pantolonu-P373464347?Beden=42&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI18-xkJfb5wIVA7DtCh2MUwjmEAQYAiABEgL8a_D_BwE

Şöyle ornek vereyim,

Birisi wrangler kot
Digeri lcw kot

hepsiburada da daha ucuzu varmış ama sadece 34 bedene kadar var. https://www.hepsiburada.com/andes-hitech-kevlar-jeans-motosiklet-pantolonu-pm-HB00000KEB1P benimde pantolon alma düşüncem var ama istanbul içi nerede satılır bulamadım deneyip almak lazım

hepsiburada da daha ucuzu varmış ama sadece 34 bedene kadar var. https://www.hepsiburada.com/andes-hitech-kevlar-jeans-motosiklet-pantolonu-pm-HB00000KEB1P benimde pantolon alma düşüncem var ama istanbul içi nerede satılır bulamadım deneyip almak lazım

Diger bedenleride sectiriyor.

Şöyle soyleyeyim,

Normal gunluk kot bedenin

Misal,

32(bel)-34(boy)

Bunuda

33-34 al

Sadece bel ve kesim bir beden buyuk olacak.

Oda,iç astari ve bel takviyesi icin

Ne diyeyim? Fuarda hepsine bakıp elleyeceğim. Güzel birşeyler bakacağım. Eskiden korusun yeter, şekle şemale gerek yok diyordum ama son zamanlarda hepten insan içine girer oldum. Eskiden yollarda geçiyordu zamanım. Şimdi kıza mesafe yapıştırıp, sonra bir yerde oturur oldum. Tek başına insan sıkılmaya başlıyor.

Ne diyeyim? Fuarda hepsine bakıp elleyeceğim. Güzel birşeyler bakacağım. Eskiden korusun yeter, şekle şemale gerek yok diyordum ama son zamanlarda hepten insan içine girer oldum. Eskiden yollarda geçiyordu zamanım. Şimdi kıza mesafe yapıştırıp, sonra bir yerde oturur oldum. Tek başına insan sıkılmaya başlıyor.

Sana göre revitin pantolonları sanırım daha iyi olucak gibi duruyor.

Simdiye kadar hic kot tipi korumali pantolonum olmadi . Hep klasik motorsiklet pantalonu kullandim. Aklimda Tech 90 city vardi ama bu andesi, wrangler-lcw seklinde kiyaslamasi yapinca aklimi celdiniz. Andesin korumalari nasildir? Internet te ozelliklerini bulamadim. Terletme olmuyor yazmissiniz, Yazin Antalya da kullanilir mi? Bir de andes in o bacak arasi kismi garibime gitti. Giyince disardan fazla belli olmaz herhalde. Fiyat olarak guzel bir rakam.. Siparis gecerim gibi gozukuyor.

Tech90 city kevlar ile yazın Tekirdağ civarında rahat oturtamıyorum ben. Kesinlikle Antalya’ya olmaz. Bir ara lanet olsun şortla gezeceğim falan die kendimi gazlıyordum. Maalesef fileli kot dışında senin iklime çözüm olmaz gibi duruyor ama bu tech 90 john doe için baya olumlu şeyler gördüm.

Maalesef revit, dainese falan çok paralar. Gitmeyecektim fuara ama bugün tech90’ı aradım ve fuara gelmemi önerdiler. Fuar yerine direk onların mekana giderim ve uğraşmam diyordum. Bakalım metrobüse falan binmek zorunda kalacağım :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Revit'in kotlari Antalya sicaginda bile rahat ettirir. Bulundugum yerde yazlar Antalya'dan hallice.

Malesef fiyatlari yuksek, ama bosuna degil. Bir kere kotun kumasi normal %100 pamuk kot kumasi degil. Dokumasinin icinde kevlar var, cok daha dayanikli surtunmeye. Kevlar disinda bir de Coolmax denen bir iplik var dokumada. Bu bayagi etkili bir sey. Normal kottan cok daha agir olmasina ragmen yazin rahatsizlik cekmeden kullanabiliyorum, zirhlarla bile...

Gorunus olarak ise normal kottan farki yok... Hatta gecenlerde normal kot yerine motosiklet kotu giyerek gittim ise, o derece... Eger butce musaitse tavsiye ederim.

Revit'in kotlari Antalya sicaginda bile rahat ettirir. Bulundugum yerde yazlar Antalya'dan hallice.

Malesef fiyatlari yuksek, ama bosuna degil. Bir kere kotun kumasi normal %100 pamuk kot kumasi degil. Dokumasinin icinde kevlar var, cok daha dayanikli surtunmeye. Kevlar disinda bir de Coolmax denen bir iplik var dokumada. Bu bayagi etkili bir sey. Normal kottan cok daha agir olmasina ragmen yazin rahatsizlik cekmeden kullanabiliyorum, zirhlarla bile...

Gorunus olarak ise normal kottan farki yok... Hatta gecenlerde normal kot yerine motosiklet kotu giyerek gittim ise, o derece... Eger butce musaitse tavsiye ederim.

Benim dediğim tech90 john doe’da öyle tasarlanmış. Peki yazın püfür püfür de kışın nasıl? Mesela benim kevlar kot kışında az buçuk sıcak tutuyor. Çok sürmüyorum kışın ama bahar akşamları serin olabiliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------

Hatun millete tayt ile motor sürüyorlar die çemkirenler, motosiklet pantolonu tavsiyesine gelince sesleri çıkmıyor.

Normal kotlarla mı sürüyorsunuz siz bu aletleri yada kanvas pantolonlarla falan?

Rider Denim kotları nasıl acaba?
Pek memnun olan yok sanırım.

Benim de ihtiyacım var takip edeyim bari burayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar