Keşke şunu alsaydın, keşke bunu almasaydın

hehheh...moralin bozuldu demi...:queen:

düşünsene seneye senin motor 3 yaşına bascak...benimki henüz 4 aylık bile değil...:cherry::p

esas bomba haberi şimdi duy...topik açıyom...boşa fosil demiyoz...

senin o 4 aylık motorunu 8 ay sonra göreceğiz bakalım böyle konuşabilecekmisin adam haftada 100km. ya yapıyor ya yapmıyor sonra motorum cillop gibi diyor hiçbinme daha iyi o motor 10 senede gider o zaman

senin o 4 aylık motorunu 8 ay sonra göreceğiz bakalım böyle konuşabilecekmisin adam haftada 100km. ya yapıyor ya yapmıyor sonra motorum cillop gibi diyor hiçbinme daha iyi o motor 10 senede gider o zaman

hey cbf 150 ye saldırımı var ne oluyor :mrgreen::pmetehan abi yettimmmm:p:queen::queen::queen::bounce:

Banada V-Strom DL 650 icin soyle dedi bir genç !

Abi yaaa senin makine iyide bu kasaya 650 lik ufak kalmıs bari 800 luk falan olsaydı ...

Kaça aldın dediklerinde kaç eder diye soruyorum 7000 diyene eh işte o civarda diyorum 10.000 diyene ehh işte o civarda 15000 diyene ehh işte o civarda 20.000 diyene sıfırı o kadar diyorum ...

Banada V-Strom DL 650 icin soyle dedi bir genç !

Abi yaaa senin makine iyide bu kasaya 650 lik ufak kalmıs bari 800 luk falan olsaydı ...

Kaça aldın dediklerinde kaç eder diye soruyorum 7000 diyene eh işte o civarda diyorum 10.000 diyene ehh işte o civarda 15000 diyene ehh işte o civarda 20.000 diyene sıfırı o kadar diyorum ...

Bu arada dl650 ilerde hayalini kurduğum bir makine :) 3-4 sene sonra kısmet olur alırsam herkes yine ''araba alınır o paraya'' sözlerine devam edecekler.

Tabi onlar araba alsınlar, ben yolların tadını çıkarmaya devam edeceğim inşallah motorumla:)

Yarın yine yollardayım...:cat:

kanka haklısın be...makina cirlop neden...çünküm yatıyor...ama 32000 de bir cbf 150 kurye arkadaşla sohbet ettim yolda..tık yok dedi...:p

erdoooo cbf 150 ye .ok atıyorlar...saldır hacım...:pyetiş garii...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kanka haklısın be...makina cirlop neden...çünküm yatıyor...ama 32000 de bir cbf 150 kurye arkadaşla sohbet ettim yolda..tık yok dedi...:p

erdoooo cbf 150 ye .ok atıyorlar...saldır hacım...:pyetiş garii...:p

Kimmiş annem o?....Plakasını falan bi versene....Amma sallamış ha.....Aynı sen....:queen::queen:

yahu km sine baktım...sende ya....bende önce inanmadım ama 32.000 i görünce şaşırdım...

Süper Moderatör (BBRR)
Senelerce motor almış satmış biri olarak çözüm gayet basittir ..

3. mesajda örnek verildiği gibi üstüne şu kadar daha koyun bir sonu yoktur..
motor almadan önce sizi sıkıntıya düşürmeyecek bir üst limit belirlersiniz ..mesela benim limitim 5000 dersiniz 5100 dahi olsa o motoru almamaya kesin karar verirsiniz . ve max 5000 ytl olan motorları bir sıralarsınız .. Tabi bu şekilde pazarlık planlarınızıda hazırlarsınız..piyasada 6000-6500 gibi fiyat çekilen motorları dahi peşin para silahı ile zorlarsınız..paranın yüzü sıcaktır..motoru görüp sahibinin eline çil çil mavilikleri sayarsanız hayır diyemiyecektir.. çokta hevesli olmayın hep olsada olur olmasada olur tavrınızı takının yani tok alıcı olun ..eğer bu taktikleri uygularsanız bütçeniz içinde çok iyi motorlar bulabilirsiniz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar