Kerpe Sahil Çıkarması.... :)

ağzından bal damlıyor işte ben 120 km ri çarşı pazar yaparken yapıyorum buda gezi yaptım diye konu açıyor...:queen:

evet havalar açsın gidelim eşme ye şaraplar benden bakalım kim yan yan gidecek sana 1.5 lt köpek öldüren şarap içireyim evin yolunu bulursan arap olayım...:p

iyi sen buradan yaz anca...o günlerde gelir.. :cherry:

F54

yaaa sen yapma bari yahu.. :) kesin sakaryalı sana mesaj attı demi? nevarmış gezimde.. ohh mis gezdim gördüm gelsim..havasını almam bile yeterli.. :)
koçum hemen bana saldırma bi ybr ci bi ybr ci nin kuyusunu kazmaz eğer sen öyle düşünüyorsan sen benim kuyumu kazıyorsun seni yakalamayayım kanka ayarını bozacağım haberin olsun hain ybr ci:jocolor:

koçum hemen bana saldırma bi ybr ci bi ybr ci nin kuyusunu kazmaz eğer sen öyle düşünüyorsan sen benim kuyumu kazıyorsun seni yakalamayayım kanka ayarını bozacağım haberin olsun hain ybr ci:jocolor:

kankam yapma..ben ettim sen etme.. ybr aşkına :joker::rendeer:

F54

bundan sonra mete han ın müttefikiyim haberin olsun mete abiye yanlış yaparsan seni bulur kabak gibi oyarım üzerine METE_HAN vs F54 yazarım anladın mı adam ol :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bundan sonra mete han ın müttefikiyim haberin olsun mete abiye yanlış yaparsan seni bulur kabak gibi oyarım üzerine METE_HAN vs F54 yazarım anladın mı adam ol :queen:
Metehan-F54 VS Ahmet N.-Kor@y-Piyanist irf-Mezit-Münir daha sayayımmı ezzikler :)Dahada arttırayımmı anti fun club metehandrocuları :)
Ulen çocuğu sahipsiz buldunuz vurun bakiyimm şamarı enseye enseye :)

F54

mucit senden kurtulmaya çalışıyor haberin olsun fazla güvenme ona....

---------- Post added at 02:51 ---------- Previous post was at 02:49 ----------

Metehan-F54 VS Ahmet N.-Kor@y-Piyanist irf-Mezit-Münir daha sayayımmı ezzikler :)Dahada arttırayımmı anti fun club metehandrocuları :)
bu saydıklarının hepsi bi mete_han etmez ben kendimi saymıyorum bile mete size yeter de artar bile:p

sen olmasan işim zor abi.. imdatttt !!! yetiş ahmet abi:queen:

---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:51 ----------

mucit senden kurtulmaya çalışıyor haberin olsun fazla güvenme ona....

---------- Post added at 02:51 ---------- Previous post was at 02:49 ----------

bu saydıklarının hepsi bi mete_han etmez ben kendimi saymıyorum bile mete size yeter de artar bile:p

mucite sen kurban ol..o benim toprağım beni bırakır mı? :cherry:

F54

ona bi ızgara hamsi yaparım senin tekerini patlatır haberin olsun...:queen:

kankam hala gülüyorum..evde herkes uyuyor ..babam sessiz ol diye kızıyor içeriden :queen:

çok komik kanka...eline sağlık...
ortaklığı bitirmek için öküzün suikaste gittiği kanaatindeyim :)
ulen adamı 2 dkda sattın ya inanamıyorum sana :)satıcı sakaryalı:queen:
sen kesin bişeylerden korktun yoksa geri adım atmazdın :)

evt o yollar çok güzel ağva şile riva civarlarında cok gezdim gayet keyifli bi gezi olmuş seninki ama tek başına gitmen bana toaf geldi hiçbi gezime tek gitmedim yani sıkılırım en büyük turum 3000küsür km di şu istedigim afrikayı alim öle bi tur paylaşıcamki sitede off fotoları görünce heveslendim çok keyifli motorla yol yapmak
bu arada motorun yeni galiba hayırlı olsun kaza bela görmesin inş

Tek gitmek bazen sıkıcı oluyo ama bazı zamanlarda tek takılası geliyo insanın.Havalar bi ısınsa da bizde çıksak gitsek oralara şöle güzel bi mangal yapsak :D

evt o yollar çok güzel ağva şile riva civarlarında cok gezdim gayet keyifli bi gezi olmuş seninki ama tek başına gitmen bana toaf geldi hiçbi gezime tek gitmedim yani sıkılırım en büyük turum 3000küsür km di şu istedigim afrikayı alim öle bi tur paylaşıcamki sitede off fotoları görünce heveslendim çok keyifli motorla yol yapmak
bu arada motorun yeni galiba hayırlı olsun kaza bela görmesin inş

Evet o yollar gayet keyifli , benim için kısa günün kârı oldu..zaten geç çıkmıştım..Yanlız olmak bazen güzel oluyor..Bu gezimde onlardan biriydi..Foto çekmekte zorlandım birazcık... tek olunca pek mümkün olmuyor..motorumu geçen sene aldım..iyi dilekleriniz için teşekkürler :)

---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 10:59 ----------

Tek gitmek bazen sıkıcı oluyo ama bazı zamanlarda tek takılası geliyo insanın.Havalar bi ısınsa da bizde çıksak gitsek oralara şöle güzel bi mangal yapsak :D

İnşallah birlikte mangal gibi geniş çaplı bi organizasyonlara katılırız.. Havalar malum kötü..bizim gezilerde böyle küçük oluyor..toplamda 130 km lik gezi oldu..sevgiler

Koray çarşıya geldiğinde bana uğrayabilirsen,senin içinde fazladan aldığım buğu giderici spreyini vereyim...

Koray çarşıya geldiğinde bana uğrayabilirsen,senin içinde fazladan aldığım buğu giderici spreyini vereyim...

tamam abi yarın geleceğim çarşıya uğrarım sana...hayırdır ne buğusu.. :) niye zahmet ettin ..tam öğle vakti geleyimde sana yemek getireyim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar